A więc moja kochana Mamcia - wynalazła na swojej półeczce kilka kremów. ha i bądź tu mądrym czy przypadkiem nie są przeterminowane? wskazówka:
Firma Avon - gdzie mam wrażenie że data na zgrzewie jest datą produkcji i od niej liczy się czas ok. 3 lat ( średnio). Czy mam rację?
Dwa na jednym kremie pisze coś takiego:
S7485
Z2604008 🤔
A na drugim Z220405 -> przypadkiem to nie jest data produkcji i liczy się 3 lata?
Pomóżcie 🙂
Zgaduję, że miał drabinę 🤔
martynkakoniki ręka,ręka Gadżeta 😂
jak on to zrobił że napisał na takiej tablicy? 😵
Zapewne tablica jest ruchoma i może wjeżdżać poniżej poziomu podłogi.
Dwa na jednym kremie pisze coś takiego:
S7485
Z2604008 ke
A na drugim Z220405 -> przypadkiem to nie jest data produkcji i liczy się 3 lata?
To jest raczej numer partii. A kremy liczy się raczej 12 miesięcy, rzadziej 24 od otwarcia opakowania.
Dziękuję za odpowiedzi 🙂
A jeśli chodzi o pory roku zawsze byłam uczona, że są 4 wiosna, lato, jesień, zima.
Czemu kiedy do rany dostanie się sól to tak szczypie?
Bo sól jest żrąca?? Chyba dlatego...
w jakim sklepie dostanę dobrą wypalarkę do drewna? Jest szansa że w obi? 👀
Czemu kiedy do rany dostanie się sól to tak szczypie?
bo sol scina białko, tak samo jak alkohol 😉
dziękuje :kwiatek: za odpowiedź
Nie za bardzo wiem gdzie umieścić to pytanie, czy założyć taki watek. Jakie są ćwiczenia z ziemi na mięśnie itp do jazdy konnej? Pytam ponieważ na wf mamy możliwość prowadzenia zajęć o tym jaki sport uprawiamy wraz, a raczej głównie z ćwiczeniami oczywiście. Znacie jakieś?
gdzie znajdę budowę makro i mikroskopową wątroby konia? 🙇 🙇
Nie za bardzo wiem gdzie umieścić to pytanie, czy założyć taki watek. Jakie są ćwiczenia z ziemi na mięśnie itp do jazdy konnej? Pytam ponieważ na wf mamy możliwość prowadzenia zajęć o tym jaki sport uprawiamy wraz, a raczej głównie z ćwiczeniami oczywiście. Znacie jakieś?
helcia, ja bym podeszła do tego tak: co jest ważne w jeździe konnej? Np. prosta sylwetka - czyli mięśnie brzucha i pleców - czyli ćwiczenia na te partie . Co poza tym? np. równowaga, koordynacja, elastyczność, szukaj ćwiczeń wyrabiających te sprawy (myśle że tu pomocna będzie joga). Jak już ustalisz na jakie mięśnie ćwiczeń szukasz, na you tube znajdziesz mnóstwo fajnych instruktażów 😉
okej, dziękuje ekhem :kwiatek:. Będę szukać 😉
widział ktoś może plakat/artykuł etc. o Międzynarodowych halowych zawodach w Poznaniu? Potrzebne mi jest kiedy będą,gdzie,za ile i jak z biletami😉) z góry dzięki :kwiatek:
Malaaa, jeśli pytasz o CSI to tu powinnaś znaleźć wszystkie odpowiedzi
http://www.targijezdzieckie.pl/pl/
dzięki,dzięki,dzięki :kwiatek:
Czy można gdzieś kupić (najlepiej przez neta) rajtuzy damskie, nie rajstopy tylko rajtuzy takie grube w jakich ganiają małe dzieci??
Nigdzie nie mogę znaleźć a chciałabym kupić sobie takie pod bryczesy.
No właśnie na allegro nie ma albo ja nie umiem znaleźć 🤦
pestka, bo nie ma czegoś takiego jak rajtuzy 😉 to określenie gwarowe.
Rajstopy mają swoje oznaczenia grubości (skrót DEN). Liczba poprzedzająca ten skrót oznacza grubość włókna. Im mniejsza liczba, tym cieńsze rajstopy.
a takie najgrubsze najlepiej bawełnianie jaki będą miały numer DEN??
120
edit. jak pod bryczesy to kup damskie kalesony. serio mowie 😉
Nie wiem i ciężko mi się szuka bo net ślimaczy. Ale gdzieś mi się rzuciło w oczy, że jest np. 140 DEN. W przypadku gdy te cieniutkie mają 8, klasyczne damskie ok 15 a grubsze pod spódnicę ok. 50 to te 140 wydają się być bardzo grube.
czy ktos wie moze jak nazywa sie aktor grajacy "glowna role" w teledysku Green Day "Jesus of Suburbia" (blagam, tylko nie piszcie ze Jezus 😁 )? Bo jest kilka takich "klatek" na ktorych wyglada bardzo znajomo, jakbym go widziala juz w jakims filmie, tylko nie moge pokojarzyc 🙄
:kwiatek:
Thaya, nie wiem jak to zrobilas, ale normalnie 🙇 🙇 🙇 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
a widzialam go w Fast Food Nation. Wiedzialam, ze skads znam ta zalamano-wsciekla mine 👀
Dzięki bardzo 🙇 z takimi wiadomościami lece szykać na allegro
Edytka ale kalesony pewnie będą bez stóp, a mi na stópkach zależy 🙂