BrzydUla

margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
13 października 2009 10:55
http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc185/
tu nic nie trzeba sciagnac. zapowiedz wrzucaja kolo 19 a odcinek kolo 20, w dni, w ktore byly emitowane w TVN poprzednie odcinki
haha już w piątek (tj jutro) przemiana Uli  😅
14 października 2009 21:01
a nie prawda😉 bo w piatek😉 jutro dopiero zostanie zaplanowana😉
Kurczę, zaprzestałam oglądania BrzydUli ponieważ o 18 zwykle jestem w stajni, w sobotę jak są powtórki również... bardzo nad tym ubolewam, bo jakoś polubiłam ten serial...;|
m0niSka w czym problem? Mnie o 18 nigdy w domu nie ma, w soboty też pracuję, więc oglądam online. To jest moje 20 min relaksu przed snem  😎

EDIT:
literówka
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 października 2009 21:15
Pshemko mnie rozwalił 😂
Uwielbiam go 😁
nagana, aktualnie mój ogrooomnie szybki internet zwykłą stronę otwiera mi przez 5min, więc o serialu online mogę zapomnieć🙁
A ja się nie mogłam opanować i już oglądnęłam jutrzejszy odcinek  🤔wirek:
na jakiej stronie oglądacie? za darmo?
odsiebie.com
In.   tęczowy kucyk <3
14 października 2009 22:08
m0niSka, przejrzyj trzy ostatnie strony... miliony linków...
a nie prawda😉 bo w piatek😉 jutro dopiero zostanie zaplanowana😉

dlatego napisałam w nawiasach jutro bo za 24 godziny będzie piątkowy odcinek 😀
jak ktoś korzysta z konta na chomikuj.pl - to tam są odcinki najnowsze - łącznie z 188 - właśnie oglądam 😀

np tutaj: http://chomikuj.pl/tusia337?fid=166244418

można oglądać, można ściągać - jak kto woli ;p
15 października 2009 12:28
http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc187/
nic nie trzeba sciagac 😉 dzisiejszy odcinek juz jest od wczoraj, i tak codziennie

EDIT: tylko tzreba zlapac moment bo na zmiane sa zwiastuny i odcinki
ja widze tylko do 187  🤬
obejrzałam pierwsze 10 minut.. i coś zatrzymało....
Chyba mam jakiś upośledzony komp. Wcześniej mogłam oglądać odcinki na blogu Brzyduli. Teraz mam tylko zwiastuny. Chciałabym nadrobić zaległości od 184 odcinka. Ktoś mi powie dlaczego tak się dzieje?
ja też własnie chciałam obejrzeć a tu same zwiastuny ;/
15 października 2009 15:00
Najprawdopodobniej mają wykupiony na ileś tam godzin pakiet z plejady i wstawiają to jakimś kodem na stronę. Po skończeniu się abonamentu pewno znowu wklejają zwiastuny. Przynajmniej mi się tak wydaje, że tak robią 😉
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
15 października 2009 15:55
o tak, Pshemko jest boski.

Ostatnio ten aktor, Jacek Braciak, co go gra był u Majewskiego razem z tą zezowatą z lekka aktorką Fraszyńską co to depresję jakąś przechodziła. Fajnie się go słuchalo i oglądało mimo że starał się w ogóle nie pajacować w odróżnieniu od Fraszyńskiej która na jakichś prochach musi była bo co chwila wcinała się w rozmowę, idiotycznie się co chwila śmiała, mnostwo jakichś ruchów wykonywała i ogólnie na siłę wesoła starała się być.
dzikaświnia   Dzik jest dziki, dzik jest zły. Dzik ma bardzo...
15 października 2009 16:11
Mnie zastanawia fakt,że taka brzydula wyrywa takie towary 😉 Na chomiku można obejrzec tylko pierwsze 10 minut 🙁
15 października 2009 16:14
ElaPe, Barciak vel 'Pshemko' ma świetny głos do dubbingów. A on podkładał głos recepcjoniście w Shreku 2, w tej wielkiej fabryce eliksirów Wróżki Chrzestnej 😁
juz po 188 odcinku  💃 dopiero w pn pełna przemiana  😜
krokus poniedziałkowy odcinek w piątek wieczorem już się zwykle pojawia w internecie 🙂
No właśnie jak też już po 188 😁 Ale się zawiodłam, chciałam zobaczyć już przemianę.
ewuś, jestes pewna? Bo ostatnio chyba nie było...
ja na pewno oglądalam odcinek poniedziałkowy w już piątek/sobote. Pamiętam, bo sprawdziłam, tylko dla zasady czy już jest, bo bylam pewna, że nie będzie. A tu taka miła niespodzianka mnie spotkala.
In.   tęczowy kucyk <3
15 października 2009 22:49
Oczywiście, że jest już ; )
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
16 października 2009 16:55
własnie zaczyna sie odcinek przemianowy...dzielnie czekalam na ,,premiere w tv"
16 października 2009 17:28
Zairka, Na koniec  rozczarowanie cię czeka 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się