Przecież Strzyga jeździ na Glucie - mordercy niewiniątek, po nim żaden koń niestraszny 😁
Przez tą piękną pogodę wczoraj wlazłam na halę. Podłoże wymaga jeszcze trochę atencji.
Ja też wczoraj na hali jeździłam...
na nowym podłożu ... 😍
A u nas na hali leżą nadal zdemontowane bandy,przez to praktycznie nie nadaje się jeszcze do użytku...no może do lonżowania...a już tak zimno jest i tak szybko ciemno 🙇
jutro sa jakies odznaki? w jakich godzinach?
czyli rozumiem, ze w razie deszczu hala zajeta na odznaki i wjazdu nie ma?
Odznaki??? Jakie odznaki ??
tez sie zdziwiliam, ale w 50 wisza kartki na boksach "ODZNAKA". wiec sie pytam
Z tego co mi wiadomo - od 9.00 rano odznaki jadą...
No to pięknie. Wylądujemy zapewne na dworze, ale co tam, trzeba się przyzwyczajać przed sezonem halowym.
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg346556#msg346556 date=1254470086]
A u nas na hali leżą nadal zdemontowane bandy,przez to praktycznie nie nadaje się jeszcze do użytku...no może do lonżowania...a już tak zimno jest i tak szybko ciemno 🙇
[/quote]
ja się chowam na halę chociażby dlatego, że bynajmniej u nas wieje jak na Uralu 🙂
Cimeries, czyli, że w ogóle? 😉
Sorry, zboczenie w tym temacie mam -
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
In nie.. to znaczy w zależnie od mojego humoru :P jak popaduje to czasami krąże, hala-plac plac-hala, ale ja mam hale tylko dla siebie więc to troche inna bajka...
u mnie hala stoi pod wielkim znakiem zapaytania takze cieszcie sie ze macie hale
A ja jutro jadę odznakę. 🙄
Na koniu na którym będę siedziała 1 raz. 🤔
P.S. pytania są tak durne, że się niedobrze robi...
zuziasta - na jakim koniu jedziesz ? ;>
Zuziasta pytania to jeszcze, gorzej z odpowiedziami - to jest masakra ; ) Jak sobie poczytałam, o co będą na srebrnej pytać (brąz już przecierpiałam...) i jak zobaczyłam, jakich oni oczekują odpowiedzi, to mnie siekło...
Taaa, pytanie po co w stajni myje się okna jest przednie. :]
W sumie mogłabym się zabrać za to nieszczęsne srebro, ale strrrasznie mi coś nie po drodze. o.O
No to pięknie. Wylądujemy zapewne na dworze, ale co tam, trzeba się przyzwyczajać przed sezonem halowym.
Oj Lenka, to współczuję, bo dziś to czuć tą 'złą i brzydką' jesień.
Ale pociesz się tym, że ja hali póki co nie mam w ogóle :P
a po coś w ogóle srebrna jest potrzebna??
Chyba żeby móc jeździć P 😉
no ale tylko jak ktos wcześniej nie startował...
A to juz Lka licencyjna nie działa?? ;/;/ ehh masakra z tymi przepisami
xxagaxx z tego co wiem to teraz trzeba zrobić srebrną, żeby uznali zaliczony konk. licencyjny (przynajmniej tak miała moja koleżanka)
i dopiero można jeździć P
xxagaxx, też tak myślę. 🙂
Uwaga, uwaga zdałam. :P
Nie wiem jakim cudem, ale zdałam.
Teraz mogę legalnie jeździć P. xD
Ja gratuluję nie tylko Zuziastej ale i Hanuli, która róznież dziś zadała 😅 😅 😅 💃 💃 💃 Wasze zdrówko 🥂
Uwaga, uwaga zdałam. :P
Nie wiem jakim cudem, ale zdałam.
Teraz mogę legalnie jeździć P. xD
No wreszcie. 😎 Gratki!
Zuziasta gratuluje ;D a na kim śmigałaś ? 🏇
Dziękuję :kwiatek:
Zapnij się, kojerzysz Kantago (Marty Ledzion) ?
🙂
Zuziasta ja dzisiaj prawie z bandy spadłam, jak Cię na tej odznace zobaczyłam. Tylko czemu się tak byle jak ubrałaś?