Faktycznie, pokrecilo mi sie.
Przy rozmowie placi odbiorca, przy wiadomosci nadawca. Sorry.
co to jest pamięć podręczna? i jak się ją oczyszcza?
ok, to znam już połowę odpowiedzi na moje pytanie, zatem w jaki sposób je usunąć w najnowszym firefoxie?
czy ktos wie, skad moge sciagnac nuty do "longing for lullabies" ??
Mery, próbowałaś na chomikuj pl?
problem w tym Fin, ze ja na chomiku mam jakies darmowe konto i nie moge nawet nic szukac przez ich strone... :/
to akurat nie jest żaden problem 🙄
www.google.com, wpisujesz: nuty longing for lullabie site:chomikuj.pl
(przykład, możesz wpisać każde inne hasło i każdą inną stronę...)
Mery http://www.szukaj-w-chomikuj.vcr.pl/ tu szukasz bezpośrednio w chomiku
dzieki, bede walczyc i szukac :kwiatek: !
Poszukuję pewnej książki, która jest już niedostępna.
W siecie znalazłam ofertę sprzedaży jej (w portalu grono)
Dokładnie tu -->
http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_enPL224PL224&q=Anna+Adamczyk+Cellule+Tissu+Homme
Jak się mogę skontaktować z użytkownikiem, który zamieścił to ogłoszenia ?
(jest ono zaraz na początku strony, zamieszczone przez "asie"😉
PS: wiem że ogłoszenie jest z tamtego roku.
Czy w przymierzalniach H&M sa kamery?
Scottie, w Krakowskich raczej nie ma 😎
Chciałabym dowiedzieć się, czy gdzieś widnieje do wglądu lista lekarzy weterynarii praktykujących w danym województwie, którzy uzyskali specjalizację w chorobach koni. Czy w PIWie uzyskam tego typu informację?
Czy umie ktoś z tej reklamy wyciąć głos? Zależy mi tylko na tym by było jak kruk śpiewa
http://mp3.teledyski.info/index.html?text=kruczki&strona=1&file=global&name=eplik&dalej=SzukajCo prawda nie wycięłam, ale znalazłam 😉
EDIT:Nie wiecie może, czy jakakolwiek firma, robi kolorowe soczewki, ale takie o dziwnych kolorach (czerwony.. albo coś takiego :hihi🙂, które nie byłyby kwartalne, albo na dłużej? Chodzi mi o 2-tygodniowe, albo max miesięczne...
Chciałam na halloween sobie zamówić coś takiego 😉 ale z tego co widzę, na allegro same długoterminowe... Szkoda kasy.
Jeśli ktoś wystawi przedmiot na allegro i nie ustali ceny minimalnej ani kup teraz, licytacja będzie od złotówki, w opisie aukcji napisze że cena jaka go interesuje to np 100 zł, a gdy aukcja się skończy to użytkownicy wylicytują np tylko 50 zł, to co wtedy? musi sprzedać za to 50 ?
Czy tak na logikę jak człowiek wystawia to nie powinien sprzedać za kwotę na jakiej skończy się aukcja ?
Chess no oczywiście, to normalny zakup i nie ważne co sobie w opisie napisze. Kupujesz za wylicytowana cenę.
Chociaż oczywiście zdarzają się oszołomy, ja tak raz miałam z pewną dziewczyna która bywała też na volcie, wystawiła podkładkę, a po aukcji napisała mi że cena wylicytowana jej nie zadowala 😵 dodam że to nie było 2 zł tylko chyba 30 czy 40 zł.. 🤔wirek:
Ja za to nigdy nie rozumiem dlaczego ludzie piszą że aukcja bez ceny minimalnej ale za to ustawiają cenę od której zaczyna się licytacja. Przecież to to samo, czy to jakiś chłyt?
A ja mam pytanie o bilingi telefoniczne. Dzwoniłam do znajomej , która jak sądziłam była za granicą .
I popatrzyłam na biling z ciekawości - ile ta rozmowa kosztowała. I kosztowała 60 gr 😲 i była opisana jak każda krajowa. Możliwe,że znajomą jeszcze na lotnisku złapałam? Nie spytałam, tylko mi żal,bo mogłyśmy dłużej w sumie pogadać. Czy zagraniczna byłaby zawsze zaznaczona jako zagraniczna?
Jesli to Ty dzwonisz za granice to płacisz normalnie ale odbiorca również płaci, jeżeli dzwonią zza granicy to Ty nie płacisz.
Niestety nie wiem jak to jest z opisem na bilingu. 🙂
A ja mam pytanie o bilingi telefoniczne. Dzwoniłam do znajomej , która jak sądziłam była za granicą .
I popatrzyłam na biling z ciekawości - ile ta rozmowa kosztowała. I kosztowała 60 gr 😲 i była opisana jak każda krajowa. Możliwe,że znajomą jeszcze na lotnisku złapałam? Nie spytałam, tylko mi żal,bo mogłyśmy dłużej w sumie pogadać. Czy zagraniczna byłaby zawsze zaznaczona jako zagraniczna?
Taniu, generalnie cena jest prawdopodobna, ale na bilingu powinno byc dokladnie zaznaczone, ze to roaming.
Ja mam telefon z Ery i mam rozpisane dokladnie każdy szczegol, jaka siec irlandzka, itp.
Zreszta moja mama dzwonila do mnie często przez prawie rok pobytu w Irlandii i właśnie mi tu mówi, ze kazda jedna rozmowa byla zaznaczona na bilingu.
Jeśli znajoma ma polski numer to ona pokrywa część kosztów jeśli Ty do niej dzwonisz zagranicę. Ty płacisz jak za rozmowę krajową.
Dziękuję 🙂
Jeszcze miałam jedno pytanie ale oczywiście ze łba mi wyleciało 🙄
Jest możliwość wysłania smsów z telefonu na komputer? W sensie, żeby ich nie kasować tylko przenieść na dysk komputera.
Jest możliwość wysłania smsów z telefonu na komputer? W sensie, żeby ich nie kasować tylko przenieść na dysk komputera.
Rewir-pozwól,że rozszerzę,co?
Sms ze starego telefonu co miał port irda .
Nowy telefon nie ma w menu -archiwum i w ogóle nie pokazuje.
A ja mam takie sms.... mrrrrr 💘
Ja za to nigdy nie rozumiem dlaczego ludzie piszą że aukcja bez ceny minimalnej ale za to ustawiają cenę od której zaczyna się licytacja. Przecież to to samo, czy to jakiś chłyt?
Nie, cena minimalna i cena początkowa to nie to samo 🙂
Cena minimalna, to cena od której allegrowicz jest zobowiązany sprzedać jakiś przedmiot (np. ustalił sobie cenę minimalną 50 zł, a licytacja doszła do 40.. Przedmiot nie jest sprzedany)
A cena początkowa... To cena początkowa 😉 ta od której ludzie zaczynają licytację.
Papierki np. po lodach albo chipsach wrzuca się do któregoś z pojemników na segregację śmieci? 😉
Zawsze się nad tym zastanawiałam.. Bo do "papieru" to nie pasuje, do "plastiku i puszek aluminiowych" też chyba nie.. 🤔wirek:
rewir, jakiej firmy masz telefon?
Mam Samsunga, od biedy mogłabym przerzucić część kartą sim na nokię może SE.