Który ogier Waszym zdaniem będzie bardziej interesujący marketingowo pod kątem sprzedaży klaczy zrebnej? Nowy i malowany Blinding Lights PS, czy bardziej sprawdzone Honore du Soir albo Radius? Wzrost nie ma znaczenia, klacz jest ramowa i daje duże zrebaki, może spokojnie iść pod ogiera poniżej 170 cm jak Blinding Lights.
Przy Honore byłby to trakenski zrebak, nie muszę się tym chwalić w ogloszeniu ale obawiam się że będzie to minus przy sprzedaży.
Patrząc na to co się dzieje na rynku, to moim zdaniem malowany Blinding Lights
karolina_, - małych Blinding Lights może być wysyp w przyszłym roku, ale na pewno konie z malowaniem i ciekawą maścią dobrze się sprzedają. Bardziej zwraca uwagę taki źrebak niż milionowy gniady z gwiazdką, jeśli celujesz w amatorów. Jak w profi to pewnie na odwrót 😉
keirashara, celuje w sprzedaz z
klaczy w ogóle. Narazie poszla pod siodlo, ale jak sie nie sprzeda do końca maja to zazrebie i sprzedam zrebna. Mamy corke ktora za rok wchodzi do hodowli, wiec czas na odświeżenie stada matek.
karolina_, Radius już jest długo na rynku, Honore NIKT nie będzie kojarzył 😉
Jak chcesz kobyłę sprzedać w PL to tylko mocno promowany ogier.
Iskra de Baleron, ja nie mam za bardzo jak sprzedac poza PL. Pisalo o nia parę osób z DE i Austrii ale klasycznie już wysłanie pinezki z lokalizacja stajni ich wyleczyło z zainteresowania 😅
Cieszy mnie jednomyslnosc w głosach 🙂 wiadomo w co celować.