Ja tak samo cortaflex buteless. Na miesiąc wychodzi około 75 zł przy dużym opakowaniu. Ironflex widziałam, że jest teraz w kapsułkach, ale w kapsułce jest tylko 600 mg, a nie 1000 jak w tabletce.
Zuzu., „najmocniejsza” jest Boswellia z Dromy.
Hejka, jak to jest z suplami na stawy? Od kilku miesięcy daje kieselgura, I czy mam robić jakieś przerwy od jego dawania czy zmienić suplement? Czy mogę dawać już go na stale
zuza17, żeby odżywić tkankę w stawach potrzebujesz: miedź z kolagenem, plus inne (glukozamina, itd.), do tego często mangan.
Zobacz czy ten peparat to ma.
otrzeba też dobrych kwasów tluszcozwych.
I tak z 4-6 miesiecy kuracji.
zuza17, szczerze mówiąc kieselgur nie zrobił na mnie ani na koniu jakiegoś piorunującego wrażenia pomimo jedzenia kilka miesięcy. Albo jakiegokolwiek wrażenia.
Tam jest chyba głownie msm i vitc. może nie tego brkuje.
kotbury w Kieselgur Hipovetu jest przede wszystkim krzem a nie msm 🙂 i jest tam również kolagen , miedż i mangan i generalnie według mnie fajny skład, ale proporcji nigdy nie analizowałam prawde mówiąc, podawałam klaczy po kontuzji bo z opisu do tego jest dedykowane
zuza17, szczerze mówiąc kieselgur nie zrobił na mnie ani na koniu jakiegoś piorunującego wrażenia pomimo jedzenia kilka miesięcy. Albo jakiegokolwiek wrażenia.
Agnes14, a co teraz dajesz?
Teraz już mam innego konia.
I zaczynam na próbę Biofeed Joints CARE. Powinno teoretycznie hulać bo ma w składzie dużo.
Ja podaje od jakiegos czasu OsteFlex z Forana i powiem wam ze wow 😀 w końcu przestało mojej koninie strzykac w stawach 🙂 Koń młody i nie ma jeszcze problemów ze sztywnośćią itp wiec nie wiem jak na inne rzeczy pomaga, ale podawałam naprawde różne preparaty i ciągle strzykało, a po Osteflexie cisza 😀