keirashara, widzialam jakiś filmik z tym sposobem i chciałam odszukać.... i odpadneły mi oczy trochę 🤐🤣
1000030910.jpg
keirashara, zrobiłabym ale nie mam pod ręką w tej chwili, chyba że w weekend - to mogę cyknac tutorial.
Natomiast znalazłam wideo jak ktoś inny robi to "zrolowanie"
https://vm.tiktok.com/ZGdDyHqb7/
Potem tylko na to pokrowiec i tyle 🙂
adriena, takie puśliska doradziła mi obsługa klienta w equishop. Niestety patent z gumeczkami się nie sprawdził, cały czas mi te osłonki uciekają. Przez kilka pierwszych miesięcy użytkowania nie miałam takich problemów, dopiero od listopada pojawił się taki problem (czyli po 9 miesiącach codziennego użytkowania puślisk).
donkeyboy, - nie mam tiktoka i nie mogę odpalić, ale spróbuję sama poszukać 😉
zembria, - nie wiedziałam, że strzemię to część stopy, całe życie człowiek się uczy 🤣
Patkahm bo się wyrobiła skóra, skróć je i będzie ok.
keirashara, to łap kluczowe screenshoty :P jak nadal nie to zrobię wideo w weekend
IMG_20250131_090043.jpg
IMG_20250131_090003.jpg
donkeyboy, - aaaaa, zupełnie inaczej w głowie to "widziałam". No to ma w sumie sens, ale nie wiem czy wyjdzie z puśliskiem ujeżdżeniowym, muszę spróbować. Dzięki! 🌻
donkeyboy, zainspirowałaś mnie, jutro spróbuję tak zrobić po jezdzie 😀 tylko nie wiem czy takie mono nie są za krótkie i to sie od razu nie rozwinie
xxagaxx, mi się to rozwijało, próbowałam :P
ej ale cały trik żeby to się nie rozwijało jest w pokrowcu 😀 to że sobie tak zawine nie gwarantuje mi że się nie rozwinie (aczkolwiek strzemiona mam ciężkie więc mniejsze szanse). chodzi o to żeby zapakować to w pokrowiec, nie za luźny - to się nie rozleci
Są też takie pokrowce na strzemiona co się przewiesza przez siodło - te to już w ogóle załatwiają problem same z siebie
No powiem wam ze działa 😅 co prawda na długości mojej "ujezdzniowej" jak skróce na skoki to pewnie nie zawinę tak, no ale jednak wiekszosc czasu mam je jednak dłuższe. Także dzięki za tipa!
20250202_161501.jpg
A ja próbowałam i nie pasuje mi 😕 Podłożę 2x i mi za dużo puśliska zostaje jeszcze. A jam karzeł poniżej 160 cm... nie wiem jak to możliwe jest 🤷