Testowałam dziś Free jump air, pochylona stopka i skręcone oczko.
Powiem, że są one topowe, super ustawiają łydkę do konia.
Chce takie same, tylko cięższe. Jest coś takiego wogóle?
Znalazłam na stronie Equishop fajowe strzemiona, ktoś miał? Czy to jest jeszcze produkowane?
Strzemiona z wymienną stopką, na cięższą lub lżejszą.
https://www.equishop.com/pl/strzemiona-jezdzieckie-do-jazdy-konnej/3200-prestige-italia-strzemiona-a31-mg.html
Perlica, bardzo fajne, ciężkie i dość szybko rysujące się. Wszystkie które widziałam live były poorane już ostro 😉 ale obecnie chyba już ich nie produkują, podobnie jak nieśmiertelne Silki 💗
Moon, masz racje przeszukałam interneta i są jedne na olx, wyglądają koszmarnie używki i jedne w jakimś sklepie w HU, więc też ich pewnie nie ma.
Znalazłam na stronie Equishop fajowe strzemiona, ktoś miał? Czy to jest jeszcze produkowane?
Strzemiona z wymienną stopką, na cięższą lub lżejszą.
https://www.equishop.com/pl/strzemiona-jezdzieckie-do-jazdy-konnej/3200-prestige-italia-strzemiona-a31-mg.html
Perlica, ja je mam, kupowałam je 100 lat temu, do mojej pierwszej Meredith. Nie do zajechania są.
1000081526.jpg
adriena, nic po tym, skoro nie można ich już kupić😭 stopka 600 gram😍
Pewnie używki tylko, są ciężkie to fakt i mają ostre wkładki które się nie zajechały nic a nic.
Perlica, a Sprenger Aero sprawdzałaś?
Zuzu., Nie testowałam ich, trzymałam w ręce.
Znalazłam w jakimś sklepie usa,że waga niby 1300 gram, więc ciężkie, ale w ciemno za tyle kasy to nie kupię …
kotbury, Ty pisałaś o tych strzemionach ,że zważysz i będziesz mieć na testy ?
Perlica, muszę szturchnąć kolegę o to!
Dobrze, że mi przypomniałaś!
kotbury, Dziękuję.
A myślisz czy jest gdzieś opcja ich przetestowania?
A ktoś zna wagę Free jump pro plus ?
Kiedyś wsiadałam na konia jakiegoś dzieciaka i byly tam te strzemiona , chyba całkiem spoko się siedziało jak pamiętam. Ale czy ona są ciężkie?
Perlica, według opisu WAGA pojedynczego strzemienia: 508 gram
Bajahorses, jestem ślepa i nie znalazlam tego.
Ktoś je ma i poleca?
Ktoś wymieniał w nich te śrubki ?
Dobra,nie było pytania za lekkie przeciez
Ostatnio macałam strzemiona Equiline i aż się zdziwiłam takie kloce. Najcięższe jakie w życiu widziałam.
kotbury, Dziękuję.
A myślisz czy jest gdzieś opcja ich przetestowania?
Perlica, ty jeseś z Sopotu? Trójmiasto.
Bo na 90% będę na cavaliadzie - ale nie obiecuję, ze załatwię jakieś.
Zuzu., Jezus miód na moje uszy dziewczyno 😍
Ale te xcell? Gdzie je dotykałaś?
kotbury, nie, wrocek😜
Perlica, kurde...
Tam nie mam teraz jak. Pogadam w firmie, mozę do Dobrego Konia damy dla ciebie na testy.
kotbury, fajnie by było, ale wpierw i tak muszę znać wagę, bo moźe szkoda
Perlica, muszę sprawdzić jak będę w biurze. Ale one nie są takie top, top light.
kotbury, miało być może szkoda zachodu😎
Czy ktoś się orientuje gdzie można przetestować strzemiona Freejump Air?
arabeczka, sklepy, które mają je w ofercie, wypożyczają je na testy. Mają egzemplarze testowe.
Ok, doprecyzuję pytanie - czy ktoś wie które sklepy dają taką możliwość? Bo nie za bardzo uśmiecha mi się pytać we wszystkich które mają te strzemiona w ofercie.
Dziś odkryłam strzemiona kloce : safe riding.
Jednak prawie ich nie ma w sklepach, dlaczego ?
https://equirex.pl/pl/p/Strzemiona-SAFE-RIDING-S2-rose-gold/3865
Perlica, w życiu nie jeździłam w tak beznadziejnych strzemionach, wielkie kloce źle wyważone, stopka beznadziejna. Były w FRBRO na testy mieli pare kompletów, ale widzę że już się z nich wycofali.
Perlica, wydaje mi się, że właśnie przez ciężkość - wielkie kloce. Chociaż u mnie w stajni, widzę, że jedna osoba w nich jeździ.
No ja właśnie szukam cieżkich, a byłam w stajni zaprzyjaźnionej i miała dziewczynka przy siodle.
Tyllo kurcze mega drogie .
Kuniaa, Źle wyważone ? Rozwiniesz?