Końska Rewia Mody XVIII (2024)
Seeeerduszka😍 idealne dla mnie: po 40 i na kucyku, no czad 😀 i po co ja tu zaglądam 😅
wątek zamknięty
Dairoxroxi, nie jest. Mam go i jest dobre ze trzy tony jaśniejszy niż na tym zdjęciu. Dosłownie na wszystkich zdjęciach produktowych ES-a jest kontrast i nasycenie podbite tak, że to są zupełnie inne kolory...
wątek zamknięty
Sivrite, - pokażesz? 😀
Evka - ja blisko 30-stki, kucyk rozdmuchany do full size, ale i tak chcę 😂 Jest już w liście do mikołaja...
wątek zamknięty
Sivrite, tak właśnie myślałam, bo kojarzę zdjęcia na gniadoszach i osobiście mi się nie podobało to połączenie kolorystyczne, a na tej zbiorowce wyszło tak ze nawet mogłabym go przytulić
wątek zamknięty
Seeeerduszka😍 idealne dla mnie: po 40 i na kucyku, no czad 😀 i po co ja tu zaglądam 😅
Evka,
Ja między 30-40 i też chce te serduszka 🤣
wątek zamknięty
Keirashara, a proszsz. W naturalnym świetle. Jest nie o wiele jaśniejszy i bardziej szary (brązowo-szary) niż większośc zdjęć producenta sugeruje. Ale z tym zdjęciem z poprzedniej strony to już odlecieli za horyzont. 😆
PS. Pikowane jest inne, ale to jest ten sam materiał.
1000021526.jpg
wątek zamknięty
Sivrite, na tym zdjęciu jest prawie identyko jak darksky 🤣
IMG_1002.jpeg
wątek zamknięty
Sivrite, - dzięki, to skreślam z listy chciejstwa, liczyłam na cieplutką ciemną czekoladkę 😅
wątek zamknięty
Mogę zrobić porównanie z Dark Sky, przytaszczę go dziś do prania. One są różne, ale rzeczywiście nie aż tak. 🤣
wątek zamknięty
czy COBy z PSoS są w takim samym kształcie jak FULLe ?
wątek zamknięty
dairoxroxi, oooo nieeee, podoba mi sieeee! 😍😂 bosko by wyglądał na ogolonej maści kulistego… ale poczekam na realne foty jak ktoś kupi, to na pewno 😎
W dodatku jest w promce…… x.X
wątek zamknięty
keirashara, kurcze, jak nigdy zaczęły mi się te PSy podobać, ale czy ja potrzebuje 4 niebieski czaprak? 🤣
wątek zamknięty
Moon, też czekam na większy wysyp fot 😅 i też ubolewam, że jest teraz na promocji. Ale może, moooze na Black Friday będzie za miesiąc xd
Kuniaa, coby PS są kanciate, zaokrąglone są coby ES chociaż nie wszystkie
wątek zamknięty
Takie jeszcze znalazłam
IMG_1005.jpeg
IMG_1004.jpeg
wątek zamknięty
To czekam na foty serduszkowych szczęściarzy 🖤
Nie wiem dlaczego, ale wbiło mi tłumaczenie strony, a tam taka niespodzianka 😂
A przy okazji, do siodła 16" to raczej ten "kaczan"?😅
Screenshot_2024-10-18-20-36-15-605_com.android.chrome.jpg
wątek zamknięty
Evka, cob znaczy się 😉
wątek zamknięty
donkeyboy, ja kumam w angielski i trójdzielną standardową rozmiarówkę, ale widząc słowo kaczan i myśląc o mojej bułance mocno śmiechłam.
wątek zamknięty
Evka, mi do głowy najpierw przyszedł karaczan także 🤣
wątek zamknięty
Skuszona dobra cena na fb kupiłam dwa dralony. L i XL (różowa też miała być L..) na kucyka 😅
Mocno sukienka ta różowa xl? Szalenie mi się podoba, najwyżej będę szukać czy ktoś nie ma na wymianę na L lub M …
IMG_1088.jpeg
IMG_1126.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, piękne te derki, choć faktycznie nieco sukienkowe 😉 ale to nic, jeszcze nie widziałam konia w obcisłym dralonie 😁
wątek zamknięty
Ollala, 🌷 coś w tym jest faktycznie. Różowa trochę za zadek wystaje, zielona kończy się idealnie przed ogonkiem. Sprzedawać ich nie będę, ubolewam ze już nie robią dralonow 🙄
wątek zamknięty
Melduje że jest promka na serduszka z PS of Sweden :P
dairoxroxi, Jeżu L XL na kucyka ... 😅
Z dralonami smutek straszny ... Ja dostałam ostatnio z Hippovetu derkę w gratisie myślałam że to zwykły polar z esakdrona... a tu dralonik jak ta lala stary dobry Eskadron💕
wątek zamknięty
Kuniaa, ale w klacie są dobre! Jak na dralony 🤣🤣 to też taki big mocny kucyk, kentucky i horseware ma 140 rozmiar. Głównie to i tak będzie derka na siodło i stępa więc może ta długość nie będzie boleć, chociaż ogłoszenie dam czy nie ma ktoś na wymianę M i L
Ja twardo wyczekuję do black friday, sama nie wiem co bym chciała tak mi się wszystko podoba 🙈
A zamawiał ktoś ES moche? Jak na żywo ten kolor
wątek zamknięty
dairoxroxi, ach jak na siodło to myślę że będzie cacy 😀 ja w ogóle ubolewam, że eskadron jakieś takie dziwne rzeczy zaczął produkować, od lat mi się nic nie spodobało 😒 też czekam na Black Friday, zastanawiam się czy Kentucky znowu nas miło zaskoczy taką promocją jak w zeszłym roku 🤔
wątek zamknięty
dairoxroxi, omg, to faktycznie jakaś kosmiczna rozmiarówka, ja mam XL na Kulistego i jest ideolo... :P Ten zielono-bordowy to bym Ci chętnie uprowadziła, moje kolejne szmaciarskie marzonko, kiedyś sobie upoluję 😜
... a ten poniżej to kocham najbardziej na świecie, jak kiedyś przestanę jeździć to zrobię sobie z niego kocyk i będę pod nim spać 😍🤣
181110441_10215772025573755_1614734344326114246_n.jpg
wątek zamknięty
Ollala, przecież te pierwsze Heritage z 2016 to było cudo 😭 później już z roku na rok zaczęli puszczać w kółko to samo z coraz dziwniejszym pikowaniem.
Obstawiam ze znowu będzie na Kentucky 30% chociaż od nich to najbardziej derki lubię, te nowe modele czaprakow też jakieś dziwno-zwykłe robią, ze kojarzą mi się z hkm za 100 zł
Raz mi ktoś mówił w sklepie jeździeckim ze Eskadrona przejął syn gościa który założył bodajże i te wszystkie dziwactwa to jego wymysł.
Moon, na liście wymarzonych dralonow jeszcze trochę mam, ale od lat żadnego nie widziałam w ogłoszeniach 😅 co jest w ogóle ciekawe z tym różowym. Takiego samego kupowałam na mojego karego smoka, też z ogłoszeń miało być XL wtedy, a dostałam XXL. Na niego to akurat było dobre, ale to chyba moje przekleństwo różowego dralony ze zawsze rozmiar większy okazuje się być 😂
wątek zamknięty
dairoxroxi, no co ty, jest trochę dralonów w ogłoszeniach... tyle tylko, że nie wszystkie rozmiarem pasują albo/i/lub profilem :P - Dużo jest treningówek, a tych nie polecam - miałam i zdecydowanie za lekka była i latała po doopce, przekręcała się etc.
wątek zamknięty
dairoxroxi, Moja jedna kobyła ma 130 Rambo i 140 Kentucky 😜 ale ona z tych co miały być duże ale są krypto kucykami 😎
Ja myśle że będzie klasyczne -30% plus jakieś ekstra akcje -50% np tak jak na derki velvetowe w zeszłym roku.
Szkoda, że nie ma już outletu na ich stronie -75% było bardzo przyjemne 🙃
wątek zamknięty
Moon, ale wymarzone kolorystycznie! 😜
Blackberry chodzi za mną od 8 lat chyba i jest jeszcze kilka innych które bym przytuliła, ale traf tu z rozmiarem i z kolorem
Kuniaa, Znam też konie co mają po 170 cm i chodzą w 135 rozmiarze. Dużo jednak robi budowa i krój derki
wątek zamknięty
Ja się ostatnio śliniłam do dralona na Koniku, ale jak sobie myślę, że mam zapłacić 400 lub 480 złotych za derkę, która leżała na magazynie od... 2013-2015 roku, to jednak mnie trochę skręca. 🤣 Szczególnie, że Eskadrony to nigdy nie leżą zapakowane w żadnym sklepie, tylko jako rzeczy kolekcyjne są na wystawie.
A taki śliczny jest... 😅 No ale chyba nie umiem się przekonać do zapłacenia tyle za coś, co się nie może sprzedać od 10 lat. 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.