Kącik WKKW
ogurek w punkt...może Jard nie lubi francuskiej kuchni, klimatu, tego "r", które pewnie w dopingu było słychać 😉
xxagaxx, ujeżdżenia aż tak nie śledziłam, może dlatego... :P
Aż się boję co zaraz się odjaniepawli ze skokami... 😑🤐
Jedyny kros jaki wczoraj mi się udało zobaczyć to przejazd Gosi i naprawdę ładnie to wyglądało.
Smród okropny z synalkiem prezesa i w dodatku bardzo przykre to że odwrócił uwagę od reszty zawodników którzy uczciwie zapracowali na kwalifikację. Trzymam dziś kciuki za wszystkich🏇
Japończycy stracili szansę na medal, jeden z koni nie przeszedł przeglądu. Wypadła niestety Cekatinka. Będziemy mieli walkę o złoto w wykonaniu GBR i FR, na trzecie miejsce wskoczyła Szwajcaria , czwarci przed skokami są Belgowie.
JK dziś się na FB chwalił, że Jard przeszedł przegląd. Natomiast finalnie jedzie Wiktoria i Quintus (są na listach startowych)
Szkoda Japończyków, podobała mi się ich jazda
Wiadomo o której dokładnie jadą nasi?
Jadą jako 11. , 27., 43.(Knap, Powała, Korycka)
Pytanie laika, jak wysokie są przeszkody w parkurze?
mindgame, jeżeli dobrze pamiętam to 125-130
bjooork, tam jest syf straszny z tym, że policzono Brytyjczykowi błąd flagi, którego na nagraniu ewidentnie nie było. I to Francuzów znacznie zbliżyło do złota bądź co bądź u siebie w domu.
Czyli nie tylko u nas jak w lesie 😁
Bardzo, bardzo cieszę się, że wystartuje Wiktoria. Szkoda, że wcześniej nie dali jej szansy. Ogromnie trzymam za nią kciuki, za resztę drużyny też.
a listy gdzies są? Oglądam jednym okiem i widzę że nie pokazują który numer jedzie.
edit. mam
Widzę że norma czasu mocno wyśrubowana, niektórzy naprawdę dobrze galopuja a i tak lapią czas
Wiktoria 22.4, pięć zrzutek i spóźnienie. Quintus w ogóle nie szedł, co się nacmokałam do telewizora to moje. Szkoda, stać ich na więcej, ale to i tak 10-krotnie mniej punktów niż by zrobił jk.
Facella, jeszcze początek jako tako, ale potrójny szereg to była masakra... 2 fule wszędzie...
Lipa bo nie wiadomo kto z listy jedzie a oglądam zagranicą na telefonie 😅
xxagaxx, w potrójny nie zgadzało się od początku, więc koń ratował jak mógł. Ani tam wcisnąć, ani rozjechać nie pasowało.
Uhhhh, łatwo nie miała 🙄 przy jednej przeszkodzie się przypatrzył i już potem na wstecznym... Ale ukończyli!
nacmokałam się do monitora w robocie, patrzyli na mnie jak na ufo 🤣
btw. kocham brytyjskich komentatorów! <3
A ja klnę siarczyście pod górskim wyciągiem 😅😂
Dołączam do klubu cmokających przed ekranem, na szczęście w pracy siedzę sama i nikt dziwnie nie patrzy. Szkoda, mogło być lepiej, ale z drugiej strony fajnie że się nie poddała i przepchnęła do końca parkuru.
Moje GALOOOOP słyszała cała przychodnia 😅
To nie był dobry przejazd niestety. Wiadomo, że nie ma co gdybać, ale jeśli tak koń miałby iść wczorajszy kros to lepiej że go nie jechali, bo mogłoby się to źle skończyć🙁🙁
W szeregu myślałam, że się zatrzyma. Jestem pod wrażeniem konia że zdecydował się skoczyć ten okser w 3cim członie. W porównaniu do innych koni prawie nie galopował.. ale fajnie że dojechali do końca i to z nie najgorszym wynikiem 🙂
Tam coś było mocno nie tak, stać ich na więcej, szkoda 😐
Czy może ktoś podlinkować 'wyniki' przeglądu?
Z przeglądem może jest tak że koń i tak musi go przejść? Tak sobie gdybam bo nie znam przepisów.
W szeregu myślałam, że się zatrzyma. Jestem pod wrażeniem konia że zdecydował się skoczyć ten okser w 3cim członie. W porównaniu do innych koni prawie nie galopował.. ale fajnie że dojechali do końca i to z nie najgorszym wynikiem 🙂
mindgame,
dokładnie, tez miałąm wrażenie ze stoją w miejscu... w ogóle koń nie ciągnął
Quintus nigdy nie idzie dobrze skoków, to było niestety do przewidzenia. Zdecydowanie lepszy w ich wykonaniu jest cross
Figarusowa, trochę to słabo świadczy o naszym poziomie wkkw. Ja rozumiem że to cieżka dyscyplina i że Polska odstaje od zawsze, ale żeby tak koń skakał? Nie można zwalić to na brak sił, a koń wygladał jakby żyć mu się nie chciało. Jakby zrzutki były to kumam, ale tam nie było nawet galopu.
Powala czysto!!! 1.6 za czas
Z przeglądem może jest tak że koń i tak musi go przejść? Tak sobie gdybam bo nie znam przepisów.
magda, nie musi. Decyzja, że jedzie Wiktoria została podjęta po przeglądzie.
Post został usunięty przez autora
Piękne komentarze na temat p. Roberta. Na czysto z małym spóźnieniem 🙂
Robert na czysto! ⭐ (ze spóźnieniem)
nieustannie kocham brytyjskich komentatorów <3