Jakiś kod u jakiś ambasadorów do Eggersmann?
Perlica, kod „Mizerka” na 5%
A absorbine ktoś może widział gdzieś na promocji ?
a stosował ktoś to ? jakaś opinia o skuteczności ? kupujesz ~1 litr, a masz ~7litrów 🤔 nawet jak przyjdzie za3 miesiące, to będzie na kolejny sezon 😉
https://happy-horses.pl/pl/products/repel-x-farnam-946-ml-41081.html
Piaffallo to ja się jednak zastanowię ;p chciałabym to dostać w tym sezonie 🤣
BUCK,
Ja uzywalam, ale to zwykla permertyna, nic specjalnego. Jak kazdy sprej cos tam dziala, ale szalu nie bylo. Porownywalny do innych srodkow z tym samym skladnikiem czynnym ale tansza cena
Dysponuje ktoś kodem do Equishopu?
esperer taaa... w najgorszym z możliwych miejsc...
https://happy-horses.pl/pl/products/srodek-odstraszczajacy-owady-absorbine-ultrashield-r-3-8l-28585.html
Piaffallo, ja akurat zamówiłam w kwietniu i dostałam w ciągu kilku dni, jak ktoś lubi życie na krawędzi to może zaryzykować. 😂
Jak już tu jestem to spytam, kojarzy ktoś czy gdzieś bywają większe promocje na Veredusy? Czy to ta kategoria produktów, co zawsze jest wyłączona z akcji rabatowych i nie ma na co czekać? 😅
Ja właśnie zamówiłam sporo supli z Happy-horses, bo jako jedyni mieli promki, a człowiek nie chce zbankrutować 😅
Poki co mam zapas na miesiąc, więc liczę, że wbiłam się idealnie 🤣
Ja od nich też kupowałam i mi przychodziły rzeczy prędzej czy później, ale chyba w sprawie produktów na owady to bede zamawiac od nich jak bede robic zapasy na przyszly rok :P
Rekordowy czas oczekiwania mam chyba ja- ponad pół roku. I ani rzeczy ani pieniędzy.
Raczej żadne promocje tam mnie już nie skuszą...
Zamówionych przy okazji wiosennej promocji środków na owady też się do tej pory nie doczekałam.
savil, mi właśnie po czterech miesiącach oczekiwania na zamówienie, nagle je anulowali i zrobili zwrot. Szkoda tylko że bez żadnej informacji o tym fakcie.
Bajahorses, SZARY na -10%
Piaffallo, Ja też tam zamówiłam ten baniak i szybko przyszło. Niecały tydzień, mimo przewidywanego czasu oczekiwania 14 dni roboczych. Ale liczyłam się z dłuższym czasem dostawy, miałam wtedy jeszcze 1/3 baniaka z ubiegłego roku.
Czy do konika coś ktoś ma?
W hippovecie promocja na elektrolity 2+1 gratis . Do 23.06 🙂
Czy jest jakiś kod do Ps of Sweden? 🌷
czy ktoś robił reaserch gdzie najtaniej obecnie wychodzi czara absorbina? Po zużyciu 2 butelek innego antyowada, chyba się poddaję i wracam do starej, dobrej absorbiny, której nie musiałam psikać litrami, żeby po 10 minutach i tak koń był cały w brzęczącym badziewiu...
Katasia, jakiś czas temu najlepiej wychodziła mi przez allegro ze smartem. Ale też sprawdź na Bergo (z kodem) i w Koniku (jeśli masz zniżkę kliencką)
Katasia, Equishop
150 z hakiem
Katasia, Duzy baniak w Horse-tack chyba najbardziej się opłaca [[a]]https://horsetack.pl/pl/p/Spray-przeciw-owadom-Absorbine-UltraShield-3%2C8-l/7304[[a]]
Katasia dla lubiących adrenalinę i niepewość zamówienia to w Happy Horses duży baniak za 409zł 🤣
Coś do Pegaza?
Uprzedzam, GRUBAWSIODLE10 nie działa ;(
drugi kod jaki znalazłam to AMBASADOR10, ale również już nie działa 🙁
Ktoś coś?
tylko duży baniach nie jest dostępny od ręki
Ja sie jednak skusiłam i tak czekam aż minie to 14 dni
Tego się trochę obawiam :p że będzie na kolejny sezon 🤣 ale no trudno zaryzykowałam i czekam
Jeśli jednak przyjdzie to zostawię tu informacje jakby kogoś dalej kusiło tam się zaopatrzyć w baniaczek
W Bergo Absorbina -18% - 159 zł
Swoją drogą polecam Wam dołączyć do ich kanału nadawczego na Instagramie, są tam fajne promki