jula, b ładna. Ładnie się komponuje kolor materiału z obszyciem. Tylko pewnie starsznie się będzie brudziła taka jasna Moja pierwsza po obszyciu też się tam troche "marszczyła" przy brzegach 😀
Postanowiłam uszyć kilka par owijek i podkładek dla moich kobyłek, mam kolka pytań: 1. jakiej długości zrobić owijki na kucyka 130 cm? I na takiego większego 140 cm? 2,5 m będzie okej? 2. rzepy szerokości 5 cm przy owijce szerokości 10 cm mogą być? Jak z ich długością? 3. jakiej wielkości podkładki stajenne zrobić, chciałabym takie zawijane kilka razy na nodze razem z owijką.
zapalniczka11 poszukaj w internecie jaka jest długośc kucykowych owijek, normalne mają 3 m długości. Jak masz możliwośc to przymierz jakiekolwiek owijki na te kuce i potem na ich wzór rób nowe. Chyba teraz nikt nie poleci do stajni mierzyc swoje owijasy 😉
katija, dokładnie tak. miał byc do kompletu z tym: ale po dopięciu futerek zmniejszył sie o rozmiar i musze kupić i przerobić jakiś XXL dla wielkogłowego Szoguna 😉
rewelacja ten kantar do ochraniaczy super pasuje! chyba sciagne pomysl i swoje kantarki tak poprzerabiam bo mam mase starych i troche podniszczonych a tak podaruje im sie drugie zycie🙂