sklepy internetowe
Duzy plus dla bergo, produkt z datą 10-14 dni, po 4 dniach już była paczka u mnie 🙂 druga paczka tez od bergo w niecałe 24h także u mnie
Aleks Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
04 lipca 2022 15:47
Ja też plus zaległy dla Bergo i hippovet🌷 jak zwykle bardzo szybko i sprawnie.
U mnie plusy dla:
- Bergo za błyskawiczną wysyłkę
- horse-trade szybka wysyłka i przydatny gratis
- horsetack - wytrzymują moje różne pomysły i są do dogadania
I przez allegro ze smartem plusy dla
horsetown i djangozd za szybki ratunek dla obcierającej się kobyły🙂
No i - dla GNL
Na zwrot kasy (1500 pln) czekam już 20 dni.
Paczka dostarczona do nich 15.06 - Pani w sklepie tłumaczy że oni otworzyli paczkę 27.06 - NIE MÓJ PROBLEM
Księgowa na urlopie - NIE MÓJ PROBLEM
Niby mają zrobić dzisiaj przelew ... zobaczymy 😎
giga + dla bergo, awaryjne zamówienie złożone po godzinie 15, a udało im się wysłać jeszcze tego samego dnia
Dałam jeszcze jedną szansę gnl.
Wyrobili się w terminie, ale czy tylko mi się wydaje, że taki sposób zapakowania paczki to już lekka przesada?
Zero foli zabezpieczającej, ciuchy wrzucone i wymieszane ze wszystkim, paragon wygnieciony pomiędzy. Serio, ale ludzie na vinted lepiej pakują rzeczy.
291686421_577148417125816_6215237792237155428_n.jpg
Milla, Ja bym się nie czepiała, mniej śmieci masz przynajmniej do wyrzucenia po otworzeniu paczki, a nie ma tam nic co mogłoby się uszkodzić i wymagałoby dodatkowego zabezpieczenia. Mnie bardziej irytuje właśnie nadmierne wypychanie paczek folią, papierem, streczem i czym tam jeszcze, bo zamawiam coś małego, a dostaję pudło śmieci gratis 😉
Jestem po prostu już po jednej akcji jakiś czas temu, że właśnie wszelakie klamerki i sprzączki potrafią uszkodzić materiał ubrań jeśli nie są zabezpieczone w przesyłce.
zembria, o tak, zgadzam sie. Ja w ogóle nie lubie jak mała paczka mi przychodzi w kartonie + pierdyliard śmieci które sklep chce darmowo zutylizować wysyłając je kupującemu. Wolalabym foliopaka ( wiem że malo eko), ale nie mam co robic z kartonami i wypychaczami później 🙄
A żeby nie było offa, to
Mega + dla tackshop 😍 uwielbiam
Zgadzam się z Millą, że chociaż sprzączki od popręgu powinny być zabezpieczone, żeby nie ryzykować zahaczenia o te (chyba?) bryczesy. Ale skoro te bryczesy nie mają folii, to na 99% są z wieszaka, na których akurat w GNL-u z połowa bryczesów, które oglądałam, miała jakieś wady. U nich te bryczesy wiszą po kilka lat nierzadko i jeszcze zanim przestałam w ogóle robić u nich zakupy, to nigdy nie zamawiałam rzeczy ze stanu, wiem, jak one wyglądają na miejscu. 🤣
minus dla Zdrowy Koń za towar 48h zrobiło sie 2tyg i jeszcze dojechała inna pasza niż zamawiałem
plus dla Loft Hr - realizacja,kontakt na wysokim poziomie.
Plus/minus dla equishop - towar doszedł ale miał być wysłany natychmiast, a jednak wysłali dopiero trzeciego dnia od zamówienia. Jednak cena trochę zrekompensowała moje niezadowolenie.
martrix, jak pakowałam do koszyka w Equishopie to było wszystko dostępne, a teraz się pojawił napis 6 tyg 😀 jestem ciekawa kiedy odstanę swoje rzeczy, możliwe że zrezygnuję z zamówienia, bo na razie mam 0 informacji
xxagaxx, może właśnie wykupiłaś ostatnie sztuki? 🙂
xxagaxx, ja tak miałam w koniku pare razy. Zamawiałam towar (dostępność rożna), po czym jak zamowilam to w ciągu kilku godzin zniknął ze strony w ogóle 🤣
Ale właśnie okazało się ze zamówiłam ostatnie sztuki po tamtej cenie. Wróciła dostępność po paru dniach, ale już z inną cena. 😉
Bergo wczoraj pobili samych siebie... 🤣
Zrobiłam zamówienie sekundę przed 12-tą i dosłownie pod 30 min miałam status, że wysłane. Teleport godny pozazdroszczenia 😁😍
Gigantyczny plus dla Horsequal. Wczoraj złożyłam zamówienie na Alnimalintex, więc pilne mega a dzisiaj już paczka u mnie!! Super że jak mają coś na stanie to faktycznie jest i można super ekspresowo otrzymać paczkę 😀
xxagaxx, trza było mówić, bo mam tego zapas na stanie 😝
Perlica, to będę pamiętać, ale liczę że więcej nie będę potrzebować 😀
Stosowałaś z ciepłą czy zimną wodą? Bo mamy ropę któręj należy się szybko pozbyć.
xxagaxx, Jak masz ropę, to grzać, ropnia trzeba wygrzać, żeby przyspieszyć wyjście. Chłodząc opóźnisz.
xxagaxx, na ciepło wychodzi natychmiast- potwierdzam działanie 🙂
Chodziło mi o to w jakiej wodzie zmoczyć ten Animalintex bo w opisie są dwie opcje, ja normalnie bawiłam się z rivanolem i pieluchą, i pomimo tego że wlewałam no temperaturę pokojową, to jak było to owinięte jak but to i tak się robiło tam ciepło.
ale robię OT i zaraz będzie afera 😀 Da się posty przenieść do dobrego wątku ?
nie da się 😉 także jak już to trzeba zacząć temat od nowa w odpowiednim wątku.
martrix, suuper, to pisze juz w dobrym wątku......
Giga plus dla BERGO. Zamówienie złożone wczoraj o 11 a dzisiaj o 11 paczka już u mnie.
Za to dalej minus dla OBIEGŁY - zostałam całkowicie olana w temacie złego produktu w zamówieniu. Od momentu otrzymania zbłąkanej paczki z błędnym i uszkodzonym produktem sklep urwał całkiem kontakt. DRAMAT.
Duży plus dla Hayloft, bardzo dobry kontakt i sprawna przesyłka.
Zaległy plus dla Pasikonika i duży plus dla equishopu - zamówiłam derkę z dłuższym terminem realizacji, dostałam info o zamówieniu z magazynu producenta w ten sam dzień, czekałam mniej niż podane na stronie. Przede wszystkim super ta informacja o zamówieniu, pierwszy raz się z taką spotkałam 🙂
Jak zwykle duży plus dla tackshop 😍
Duży plus dla Animalii - kupiłam od nich derkę na allegro, okazało się, że derki nie ma już na magazynie - zaproponowali lepszą (i droższą) w tej cenie.
Hej.😉 Nie wiem czy wiecie ale w gnlu jest teraz kod promocyjny na - 15%. Trzeba wpisać w koszyku gnl2022.