Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Jun-widać,że na prawdę posłużyła Wam zmiana stajni i częstsze kontakty  😉  Postępy jak się patrzy  😀
wątek zamknięty
Znów nie było Nas jakiś czas, ale tym razem przybywamy z porcją fotek🙂😉))

Młody zaskakuje mnie z dnia na dzień, zajeżdżanie idzie super - jest grzeczny jak aniołek🙂😉)
W końcu z wielka radością jadę do stajni, zastanawiając się jak pozytywnie znów mnie Samu zaskoczy🙂😉)

Koleżanka z aparatem trafiła niestety na dzień w którym księciunio miał przewidziane podskoki w korytarzu, dlatego jeszcze zdjęciami pod siodłem niestety się nie pochwalę🙁

Przepraszam za ilość:}}}
wątek zamknięty
m0niska pięknie, żeby moja chociaż trochę nogi podnosiła. Samu wymiata, taki prawdziwy księciunio.
wątek zamknięty
m0niSka ile ona ma w sobie wdzięku  😍
wątek zamknięty
mOniSka- nie ma za co przepraszać a raczej bym powiedziała,że mało  😉
Aż miło sie czyta,że wreszcie wszystko idzie do przodu i robicie postępy.Tak jak wszyscy pisali: Chwile grozy macie za sobą  😀
A Samu prezentuje się rewelacyjnie,ależ On jest piękny  😍
wątek zamknięty
yga   srają muszki, będzie wiosna.
21 lipca 2009 12:05
moniska- piękny! 😍  a co z Rudą?
wątek zamknięty
Zatonia, Samu na początku też nie bardzo chciał nogi podnosić🙂😉 mimo, że nie mamy parcia na skoki, to warto żeby czasem poodrywał się od ziemi🙂 :kwiatek:

T&N :kwiatek: przekażę mu..🙂😉)

ami_071 postaram się koleżankę namówić, żeby przybyła z aparatem kiedy Samu z trenerką pracuje pod siodłem🙂😉
Przez te chwile grozy doceniam teraz po stokroć nasze postępy🙂😉)
:kwiatek:

yga jaką rudą?:P
wątek zamknięty
Moniska - śliczny konik  😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 lipca 2009 12:27
Moniska super że zaczęło sie układać 😅 mam nadzieje ze z moja siwą tez już będzie coraz lepiej 😡
Jun uwielbiam Twojego gada 😜 P.S on to chyba tylko w rozych odcieniach zieleni smiga??
Szafirowa ostatnio jak tak czytam i słucham od rożnych ludzi to sie zastanawiam czy wszystkie C-etki maja nie do końca równo pod sufitem 😁
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
21 lipca 2009 12:32
Zairka, moze po prostu wymagaja bardzo regularnej pracy? 😉 Cross w regularnej robocie byl ostatnio prze-super-fajny, ale nie znosi wolnego (2 dni z rzedu to juz jest przegiecie).
A jak tam Twoje perypetie ktora-zostaje-ktora-wyjezdza? na czym stanelo?
wątek zamknięty
Jun, :kwiatek:

Zairka, też się cieszę 😅
3mam mocno kciuki za Was - a wiadomo nie od dziś, że voltowe kciuki działają cuda :kwiatek:
wątek zamknięty
Ej czy na jedną nogę może się zwalić WSZYSTKO co tylko możliwe?
Okazało się że w naszej ścięgnowej nóżce jest jeszcze do wyleczenia przetoka, która musiała wytworzyć się już dawno temu... Właściwie jak to usłyszałam to się ucieszyłam że od tego może być aktualna kulawizna a nie od ścięgien ale to podobno nie może powodować kulawizny bo jest stare. O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................
A tymczasem znalazłam kilka moich (jaki gówniarz ze mnie 😁 )  fotek z 2006 chyba z obozu koło Torunia (jeszcze era kucykowa):

moniska cudo! Prześliczny on....

wątek zamknięty
m0niSka, Piękny! :kwiatek: Ale ile bym na niego nie patrzyła kojarzy mi się z pewną kobyłką mojej koleżanki. Identycznie malowana (nawet skarpetki się zgadzają) i ten sam błysk w oku 😉
wątek zamknięty
Moniska, on jest naprawdę czarujący. Piękny, piękny młody!  😅
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
21 lipca 2009 16:14
Moniska-Mlodzieniec przecudowny! Powiedz mi tylko, co robicie w przyszlym tygodniu? ;> Powiedzmy,ze od srody moglabym sie u was pojawic z aparatem 😉
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
21 lipca 2009 16:54
szafirowa, mówiłaś, mówiłaś 😁 a Gruby też niezbyt dobrze wolne znosi, powoli zwiększamy owies z garstki do całej pół miarki, i zastanawiam się, czy jutro nie wyląduje na płocie 😁
Klami, :kwiatek: a co tam u Was? jak leczenie idzie?
darolga, :kwiatek:
Alice, hahaha, no na to wygląda 😀
Ramires, nie zazdrość, u was też niedługo będzie dobrze 😉
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
21 lipca 2009 17:11
Moniska, ale się cieszę, super chłopak z niego rośnie  💃  A w tym skoku to nawet wygląda, jakby się bardzo przyzwoicie składał. Trzymam kciuki za Was  😅

PS. Ale on ma dłuuuugggie nogi  😀  😍
wątek zamknięty
Klami, musisz mieć ciekawe przeżycia.
Moniska, jest co chwalić. 😉
wątek zamknięty
Quendi, nic tylko sie cieszyc. 😉

moniska, on jest pieeeeeeekny.
Bardzo sie ciesze, ze u was wszystko idzie w dobrym kierunku! Super !

Ramires, ech... sie na was zwalilo, nie ma co.
Nie martw sie, bedzie lepiej. Musi byc, innego wyjscia nie ma przeciez.

lov, a powoli do konca brniemy. Zad juz jest bardziej nie z wporzadku. Przy probach czysciusienki, plyn prawidlowy. Wszytsko super.
Przod wciaz jest dodatni. Na ta chwile juz baaardzo niewiele. W normalnym zaklusowaniu jest czysto, przy probie troszke dodatnio niestety. No, ale ma prawo. To jeszcze ni cala dawka lekow a z poczatku przeciez kon sie prawie przewracal i bez zginania. Tak wiec jest dobrze.

Gosia, ja dziekuje serdecznie za takie przezycia. I wybor: puscic kontuzjowanego konia co grozi rozwaleniem dopiero co prawie wyleczonej nogi. Czy trzymac i ryzykowac, ze trafi mnie kopytem czy rzuci o sciane na przyklad.

A dzisiaj Paczus bardzo pozytywnie zaskoczyl. Najpierw nie mial najmniejszej ochoty na bieganie i kolejne proby. Bardziej byl zainteresowany np. zawartoscia kieszeni czy domaganiem sie podrapania.
Kolejny zastrzyk tez dal sobie zrobi bez problemu, i to w zad. W sumie wszyscy zdziwieni totalnie. I podejzewalismy raczej, ze sie "zgrywa" i zaraz nam cos odstawi konkretnego z nienacka. A tu pelen spokoj.
😉
wątek zamknięty
Pani szalona fryzica vel Hester pierwszy raz pode mną 🙂
Na razie na lonży, sprawdzam jej temperament :P Ogółem nie jest źle, w stepie bardzo fajnie, nawet głowe spuszcza. Kłus troche gorzej. Zadziera łeb i leeeeeeci. Na dodatek ja odzwyczaiłam sie od mojej skokówki :P

Jesli chodzi o Chonia to tak jak zwykle ostatnimi czasy - super. Tylko ja wciąz z dosiadem nie moge sie dogadać. Kombinuję, pracuje... zobaczymy.

A Hester ma oprócz różowych warkoczyków rózowy kantar 😀
wątek zamknięty
mOniska piekne to twoje zwierzę. Do schrupania 😉

Alice super fryz!!
wątek zamknięty
[quote author=ami_071 link=topic=6823.msg301242#msg301242 date=1248165161]
Jun-widać,że na prawdę posłużyła Wam zmiana stajni i częstsze kontakty  😉  Postępy jak się patrzy  😀
[/quote]

czuję dokładnie to samo  😉

Jun uwielbiam Twojego gada 😜 P.S on to chyba tylko w rozych odcieniach zieleni smiga??

hihi miło mi dziękuję  :kwiatek:
A no w zieleni albo w niebieskim  😁 Tak jakos wyszło... 🙂
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
21 lipca 2009 20:42
mOniska Piękny chłopak! Bardzo się cieszę ,że Wam się układa 🙂
Alice Śliczna ta 'Twoja' dziewczynka 😉 Oby do przodu

A to moje Kare z...Kiedyśtam  😁

wzrok z serii 'Miały być jabłkowe...Rozumiesz? JABŁKOWE!'

moje absolutnie ukochane

Kary w pełnej krasie z jednej...

i z drugiej strony

i nasza Śląska Szyja  😁

Wybaczcie ilość, ale dawno nas tu nie było  👀
Jakość nie jest porażająca, ale cóż, jak się nie ma co się lubi... 😉
Zaczełam wątpić w to, że kiedykolwiek uchwycę mojego konia w  chodzie żywszym niż stęp 😎
wątek zamknięty
21 lipca 2009 20:49
szafirowa została tylko Corrida, Biba juz pojechała w świat 😉 w głebi ducha to sie ciesze, trudna z niej baba ale jakos damy rade, przedewszytskim duzo spokoju do niej trzeba, cierpliwości i stanowczości..jest straszna panikara.
Ale postepy i tak jak dla mnie w s\ostatnie 2 tygodnie mega duze, tyle ze na wszystko mui mieć duzo czasu nic na szybko bo sie zniechęca i jest gorzej. Dzisiaj dzielnie przyjęła Pana weterynarza ze szczepieniem, tylko oczka wybałuszyła a potem nawet sie do niego miliła 😁

Jun a ja bym chciała zobaczyć go w jakims bananowym albo kanarkowym 😜

moniska
wiem ze działają chodz u nas i bez nich puki co do przodu
wątek zamknięty
Jakis czas temu tak wlasnie sie zastanawiałam nad Anky banana  💘
Ale poki co musze poprzestac na 5 czaprakach, ktore mam jak się zniszczą to pomyślę nad zmianą kolorystki 🙂
wątek zamknięty
21 lipca 2009 21:17
JUn to wpadnę pomoc Ci je zniszczyć 😀iabeł:
wątek zamknięty
Moniska atrakcyjny kawaler! 😍 Łapie za oko skubaniec 😀 Fajnie czytać, że się dogadujecie. Oby tak dalej! 😀

Ja wreszcie po krótkiej (ale zawsze) przerwie odwiedziłam Bunisko 🙂 I juz wiem czego mi brakowało przez te dni. Buńka jest fantastyczna pod każdym względem 😍
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
21 lipca 2009 21:57
Okey. Teraz wszyscy sterydowcy z napakowanymi Kucyczkami i spółką proszeni są o pomoc. 😀iabeł: Proszę mi powiedzieć, w jaki sposób mam rozszerzyc klatę swojego konia, napakować mu dużo mięśni na szyi, plecach oraz zadku, no i żeby chodził tak cud miód malinka  😁 🏇

wybaczcie, odwala mi dzisiaj troszkę 😁
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
21 lipca 2009 22:00
Lov Ja to bym kupiła taki pokrowiec z dmuchanymi mięśniami- u Karego działa  😎 Ale zakładamy tylko jak nikt nie widzi 👀
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
21 lipca 2009 22:01
lov bijesz az spuchnie  😁 😁 😁

jak ja bym wsiadla tak na konia swojego i poskakala cos ...

aversis cudny jest! ten wyraz pyska!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.