galopada_, ale ma super-odmianę! my_karen, Dobra. Tu się generalnie zakochałam.🙂 MajaK i Adam, źróbka po prostu prześliczna! Czym kryłaś, jeśli wolno spytać?:> Diadula, grubasiątko ma fajną maść. 😉
Hej Kochani, czemu w temacie koni zimnokrwistych nie ma ani słowa o wczorajszym czempionacie w Kętrzynie??? Ja byłam i było jak zwykle bardzo ciekawie... chociaż poręcz mało efektowna...niestety...
Hej Kochani, czemu w temacie koni zimnokrwistych nie ma ani słowa o wczorajszym czempionacie w Kętrzynie??? Ja byłam i było jak zwykle bardzo ciekawie... chociaż poręcz mało efektowna...niestety...
Witam. Cudowne są wasze grubaski. Zazdroszcze,że możecie na nich jeździć. Moja jest typowo zimnokrwista i szeroka, ale kochana. Jak myslicie czy dałoby radę w siodle westernowskim na niej pojeździć? Pozdrawiam Oto jej zdjęcia
Kastylia, masz w prawym górnym rogu opcję edytuj to po pierwsze 😉 nie pisz posta pod postem. A po drugie na wszystkich grubasach normalnie się jeździ i nie bardzo rozumiem Twoje pytanie, są nawet na allegro siodła dla koni zimnokrwistych, nie musi być westowe 😉 Mój też wąski nie jest a normalnie pod siodłem zasuwa.