Kącik Rekreanta II (rok 2009)

incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
08 lipca 2009 22:08
Deborahświetny skok 😉chcicałabym chociaż żeby jeden na 10 moich skoków tak wyglądał 😁
wrotki-37 lat 🤔zachowanie jak u jakiegos dziecka z kompleksami,w ogole uwazam,ze jak ktos bedzie miał ochote sie czyms/kims zachwycac to bedzie to robił niezależnie od Twojego zdania.Poza tym jesli miedzy Toba a Deb jest jakis konflikt tudziez żal czy nie wiem jak to nazwac...to mozecie sie przeniesc z tym na pw badz porozmawiac w realu na ten temat,a nie czepiac sie na forum.
wątek zamknięty
asior, zachecajace. 😉

sosi, O !! To twojego kopytnego moje malenstwo chcialo zjesc przez kraty --> dlatego stoi boks dalej. 😉
Swietny wiecznie rozkrzyczany maly.
Czekaj czekaj.... ucieklas, ale kon tam stoi??
ze 4 razy zabierałam się żeby zagadac do Klami i sie wkońcu nie odważyłam
Czy ja na prawde az tak strasznie wygladam??  🤬
wątek zamknięty
ze 4 razy zabierałam się żeby zagadac do Klami i sie wkońcu nie odważyłam

Ja stałam obok Klami i nie zagadałam 😁
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
08 lipca 2009 22:10
czarny PR robiłeś sobie sam zostawiając konia na noc  w hacelach albo przekopując przez kros konia nie trenowanego przez kilka miesięcy choć właścicielka za to płaciła. Nie ja jedna świeciłam wtedy oczami kiedy musiałam unikać odpowiedzi na pytanie czy koń pracuje regularnie
EOT

wątek zamknięty
Nie odzywaj się jeżeli jesteś nieproszony.
Nie no, na forum udzielać może się każdy... tylko niech trzyma poziom   😎  
A jak nie to zawsze można skrobnąć pv a nie ośmieszać się na forum 🙂

Co do dzisiejszej pogody. Bartosz nie wyszedł na spacer, bo padało i wiało cały dzień  😵
Klami a ja chciałabym Was niedługo odwiedzić 🙂 Mogę? 🙂
wątek zamknięty
sosi, Gosia
Ratunku!! Ja az tak strasznie wygladam!!
Prosze, nie robcie ze mnie jakiegos demona!!
Nie wiem jak wygladacie. Wy wiecie jak ja wygladam. ZAGADAC, ale JUZ !! !!

Quendi, zapraszamy, zapraszamy. Aczkolwiek w tej chwili stoimy prowizorycznie w tym balaganie totalnym..... wiec nawet nie ma gdzie kawki zrobic. 😉
Z jakiejs okazji wpadasz??
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:13
Klami, nie marszcz brwi to może zaczna podchodzić ;P
wątek zamknięty
Klami, a ja nawet nie wiem gdzie stoicie 👀
wątek zamknięty
Deborahświetny skok 😉chcicałabym chociaż żeby jeden na 10 moich skoków tak wyglądał 😁
wrotki-37 lat 🤔zachowanie jak u jakiegos dziecka z kompleksami,w ogole uwazam,ze jak ktos bedzie miał ochote sie czyms/kims zachwycac to bedzie to robił niezależnie od Twojego zdania.Poza tym jeśli miedzy Toba a Deb jest jakis konflikt tudziez żal czy nie wiem jak to nazwac...to mozecie sie przeniesc z tym na pw badz porozmawiac w realu na ten temat,a nie czepiac sie na forum.
zapewne Deb by chciała, żeby jej tak wychodził częściej niż  jeden skok na 100, choćby w szeregu gimnastycznym 😂
postulat rozmowy w realu, jest niewykonalny, zwyczajnie się brzydzę i nie mogę się przemóc...mam nadzieję że nasza znajomość z Deb,się skutecznie zakończyła.
ps. kłamca zawsze będzie kłamcą, nie ważne czy na internetowym forum, czy dla znajomych , czy nawet dla tych najbliższych- szkoda, że zwykle jest tak wytrenowany w oszukiwaniu,że trudno przekonać innych do tego że mają do czynienia z mitomanią...no chyba że sami zostaną oszukani.
wątek zamknięty
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
08 lipca 2009 22:15
Quendi ale tak tu było miło i przyjemnie, a teraz nóż się w kieszeni otwiera. Przecież to dorosły człowiek. Wylewa żale na forum, robi niepotrzebne przytyki. Zamiast wyjaśnić sobie na żywo całą sprawę to przecież lepiej na forum.

Wrotki masz 19 lat więcej niż ja ale tak patrząc z boku to chyba dojrzalsza jestem. Odpuść, masz jakieś żale to wygarnij je Deb. na żywo.

Deborah więcej Szoguniastego 😉
wątek zamknięty
sosi   szczypior szczypior...
08 lipca 2009 22:15
Strzyga -> nie, nie mój... pod moją opieką 😁 która trwa... juz ponad 2 msc. czyli na hipo jestem od maja...

deborah -> Marino oo
takie na szybko

Klami -> hehe, a Waldek się zastanawiał dlaczego biedny Tenorek stoi taki sam oddalony :P
uciekłam z koniem dziś po 12

nie wyglądasz strasznie! to poprostu ja taka 'śmiała' jestem... nawet mam pytanie do Ciebie, a że nie da rady już na żywo to naskrobie pw
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 lipca 2009 22:16
A jajeczne to to czy tylko stęsknione za towarzystwem, że takie wygadane?
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:17
sosi, ma mega szlachetną głowę . śliczny!
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
08 lipca 2009 22:18
lockmittel, a dlaczego aż 3 miesiące kazałaś nam czekać na pierwszego posta??? My nie gryziemy!!! (my połykamy w całości  😉 ).

sosi, ale słodziak!  😀
wątek zamknięty
sosi, cacy kucyk 🙂
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:20
Bo nie miałam jakoś okazji swoich 3 groszy wcisnąć 😉 ale teraz obiecuję będę na bieżąco 😉
wątek zamknięty
deb,
Dobra, bede sie starac wygladac bardziej przyjaznie.  😉

Gosia, to gdzie stoimy zmienia sie jak w kalejdoskopie. W tejc chwili oczywiscie zeslani do piecdziesiatki, jak reszta kwadratu. Brrr...

sosi, biedny Tenorek oddalony, bo sie pieknie podniecal na twoje malenstwo.... A dwie nogi uszkodzone, wiec zawisanie zebami na kratach niewskazane raczej.
Czekam na pw.

wątek zamknięty
Klami tak sobie chcę wpaść poznać kogoś w końcu bo ograniczam się tylko do mojej stajni  😁 czasem tylko odwiedzam Stado w STG. a do Sopotu chętnie się wybiorę też dlatego że nie mam co robić. Koń stoi więc się nudzę bo ile można go czyścić i napychać marchewkami.
wątek zamknięty
Gosia, to gdzie stoimy zmienia sie jak w kalejdoskopie. W tejc chwili oczywiscie zeslani do piecdziesiatki, jak reszta kwadratu. Brrr...

Racja, wszystkimi tak rzucają, co się staje troszkę uciążliwe.
Klami, która? Bo my też. 😀
wątek zamknięty
Quendi
Wrotki masz 19 lat więcej niż ja ale tak patrząc z boku to chyba dojrzalsza jestem. Odpuść, masz jakieś żale to wygarnij je Deb. na żywo.
zapewniam Cię że zostało wygarnięte, bardzo wprost i bynajmniej nie SMSem, zwyczajnie szlag mnie trafia jak widzę jaka tu autokreacja odchodzi i że tak łatwo się ten kit sprzedaje.
wątek zamknięty
Quendi, doskonale Cie rozumiem.
Zapraszamy oczywiscie. Tylko daj cynk jak bedziesz wpadac.  😉

Gosia, wiem gdzie stoicie. My w tej drugiej.

A tak na marginesie.
Moje malenstwo z dzisiaj. Wybaczcie jakosc, ale robione telefonem.

wątek zamknięty
ja tak jak lockmittel zazwyczaj tylko czytam ale tym razem sie wtracę:

wrotusiu kochany! z całym szacunkiem dla Twojej 37letniej osoby:
Proszę cię, odczep się od Deborah, bez względu na to, co do niej masz, przynajmniej na tym forum, w tym uroczym wątku!

regulamin wyraźnie mówi, żeby sprawy prywatne załatwiać poza forum!

buziaki, Poncioch 😉
wątek zamknięty
No nie, bliżej już się nie da. 👿 Musze się przełamać 😁
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:26
Gosia, to uważaj jeśli jutro będziesz koło południa, jak Ci przeleci coś gniadego tempem wyścigowym, to nie próbuj gonić, kiedyś się zatrzyma  🏇
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
08 lipca 2009 22:27
Deb
Ja zawsze chętnie oglądam twoje foty, za krosówki podziwiam, ja bym się nie odważyła 😉
Koniecznie dawaj jakieś zdjęcia Szoguna!!  😀

wrotki
Pisałam Ci to już w innym wątku, ale powtórzę, czytam Twoje posty i nie dopatruję się w nich sensownych uwag, budującej krytyki, tylko czepialstwo i obrzucanie błotem konkretnej osoby, z którą masz jakiś konflikt, który forumowiczów nie interesuje i w który nie jesteśmy zamieszani.
Nie wiem jak inni, ale ja już mam tego po dziurki w nosie, jesteś nudny, a Twoje zachowanie coraz bardziej odrzuca... Tylko po to przybyłeś na to forum??? Nie szkoda Ci Twojego cennego czasu??

Klami

Cudo  😍
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:27
Słuchaj nie znam Deb., nigdy nie rozmawiałam z owym użytkownikiem. Mało się udzielam na forum, ale czytam. Było tu miło i po co psuć atmosferę? Dajmy sobie wszyscy spokój. Dlaczego inni użytkownicy mają czytać Twoje pretensje lub oglądać Twoje zdjęcia zamieszczone przez Deb.? Cała atmosfera jest niesmaczna.
wątek zamknięty
Gosia, to uważaj jeśli jutro będziesz koło południa, jak Ci przeleci coś gniadego tempem wyścigowym, to nie próbuj gonić, kiedyś się zatrzyma  🏇

Zapamiętam sobie tę radę 😁
wątek zamknięty
08 lipca 2009 22:29
Nie żeby coś, Glut jako koń, jest zwierzęciem absolutnie cudownym, tylko ja jakaś niebałdzo. Ale nie mówcie Lenie, żeby się nie wydało...
wątek zamknięty
Słuchaj nie znam Deb., nigdy nie rozmawiałam z owym użytkownikiem. Mało się udzielam na forum, ale czytam. Było tu miło i po co psuć atmosferę? Dajmy sobie wszyscy spokój. Dlaczego inni użytkownicy mają czytać Twoje pretensje lub oglądać Twoje zdjęcia zamieszczone przez Deb.? Cała atmosfera jest niesmaczna.
OK, dla mnie EOT,wasz wybór- umywam ręce, bo tak chce większość , jak Piłat-wybieracie Barabasza.
wątek zamknięty
a Ty jesteś biednym, ukrzyżowanym Jesusem zbawicielem?

no proszę Cię  🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.