narysowłam coś podobnego co wstawiła ninevet (zdjęcie krzywo zrobione) +napis, ja bym dała samo "IMPULS ŁOŚ" nawet bez "SJ" no i dopracować jeszcze konia
Jestem głównie obserwatorką, ale podchwyciłam Wasz pomysł i myślę, że po "podrasowaniu" (bo póki co jakość paintowo-pikselowa), chodzi Wam po głowie coś w tym stylu:
tylko w pierwszym jest trochę dużo szczegółów i nie wiem jak będzie z wyszyciem tego. ewentualnie można ogłowie zostawic a usunąć odmianę lub odwrotnie może spróbować odchudzić te kreski?
ninivet moim zdaniem te rogi nie będą się czytały jako poroże - tylko takie "niewiadomo-co" 😉
najbardziej podoba mi sięwizualizacja spod ręki skowronka - prawie takie coś miałam na myśli trochę bardziej schematycznie narysowałabym poroże i trochę powiększyłabym skoczka 🙂
ninivet moim zdaniem te rogi nie będą się czytały jako poroże - tylko takie "niewiadomo-co" 😉
To do mnie czy do pamelfy ? Bo moim zdaniem moje "niewiadomo-co" jest w miarę podobne do rogów... Ja nic innego nie stworzę 🙂 nie podoba się/ jest nie czytelne - trudno 🙂 nie mam czasu na więcej
Mnie się podoba skowronka Tylko jeździec ciut większy/ciut prostszy - i może powinien skakać przez napis "Impuls Łoś" ? Jak nie - to jakaś poprzeczka, żeby tak w powietrzy nie był.
A chcecie żeby było to czytelne na czapraku? Żeby się łatwo kojarzyło? To obejrzyjcie galerie w sieci i sprawdźcie, które nazwy odczytacie. Jeśli umieścicie w tym logotypie i poroże, i konia, i jeźdźca, i napis, i drąg to będzie to po prostu nierozpoznawalne z większej odległości niż 3 m.
nie rozumiem jednej rzeczy. Niby to konkurs - tak? Tak, tak twierdzi tytuł i pierwszy post to dlaczego prace są pokazywane teraz, dlaczego są ulepszane na miejscu skoro rozwiązanie konkursu jest 13.07 , dlaczego cudze pomysły mają się mieszać?
Wygra Skowronek z rogami z mojego pomysłu to co ? Lub pomysł Korsik zostanie zrealizowany przeze mnie ? na 4 owijki jedna jest moja?
korsik, Mogę odjąć trochę tego wszystkiego, ale dopracuję już w domu, bo akurat nie jestem na moim kompie, a instalować programów swoich nie bedę. postaram się jeszcze co nieco w paintcie wymyślić, ale, ze jestem kiepska w rysowaniu, to nie wiem co z tego wyjdzie...
Myslę, ze jakby były szersze rogi i między nimi sama głowa konia to byłoby lepiej...