I potwierdzam, dziś w Lidlu było mnóstwo pak choi 😁
🏇Czy możecie polecić jakiś sprawdzony, smaczny i nie za milion monet😉 catering ? Potrzebuję firmy lub osoby prywatnej, która przygotuje mi mały lunch/ przekąski po obronie mojego doktoratu- jakieś kanapeczki, przekąseczki itp. Warszawa 🙂 Ktoś ? coś ? 🏇
Czy mamy tu kogoś, kto skakał ze spadochronem i może polecić konkretne miejsce? 😉
Ja 🙂 Skakaliśmy w SkyDive, w Chrcynnie. Oczywiście tandem, więc bym nie powtórzyła więcej 😁 😁 Ale mój znajomy robił tam też kurs skoczka spadochronowego (AFF) i był zadowolony. I żyje, i zdał 😉 😉 Masz jakieś pytania? :kwiatek:
Ooo, dlaczego byś nie powtórzyła? 😀 W sumie nie wiem, czy mam inne pytania poza tym.
Robię research, bo skok spadochronowy to moje marzenie od laaaat, miałam skoczyć na osiemnastkę a tu minęły 4 lata i nadal się nie zabrałam za to. I chciałabym się zabrać w tym sezonie 🙂 A w internecie wyskakuje sporo miejsc w okolicach Warszawy, więc szukam czegoś sprawdzonego.
Bo nie lubię atrakcji, gdy ja jestem tylko workiem, a ode mnie nic nie zależy 🙂 Jestem adrenaline junkie i dla mnie to było nudne. Tzn ciekawe przeżycie, bardzo mi się podobało. Ale wkrętkę to bym miała, gdybym mogła skakać sama*. Ale na kurs AFF mnie nie stać, ani już na to zwyczajnie nie mam czasu 🙂
Poza tym ekipa mega spoko, Pan, z którym skakałam profesjonalny i mega zabawny. Miło spędzony czas 😅
* ale oczywiście nie jest to możliwe w takich komercyjnych skokach i oczywiście to rozumiem. Cieszę się, że skoczyłam, ale więcej bym nie chciała 😀
No tak, ja to też najchętniej zrobiłabym kurs, bo mega mnie to kręci od zawsze, ale to dosyć kosztowne hobby 😁
A tak, to chcę raz sobie doświadczyć takiego skoku. Wnioskuję zatem, że fajna atrakcja i warto 😀 Sprawdzę sobie SkyDive, dziękuję!
Mój kolega za wszystko zapłacił 10K, więc no droga zajawka. Same pojedyncze skoki później też nie są jakieś super tanie 😉 Mój szef w to się bawi od lat, on mi też mówił, że jednak dość ryzykowne to jest, co roku ubywa jakiegoś kolegi/koleżanki. Nie powiem, ja poczułam, że mogłabym się w to wkręcić, ale dziury w budżecie odwiodły mnie od pomysłu 🤣
infantil Mam koleżankę, która jest wkręcona mocno w skoki spadochronowe i poleca SkyDive.
Super, w takim razie rozejrzę się u nich i zdam na Wasze rekomendacje 🙂 :kwiatek:
Hej 😀 gdzie zjem w Warszawie najlepsze ramen ? Mam ostatnio straaaszną ochotę na takie woow ale za każdym razem wychodzę zawiedziona.
Sonkowa, Vegan Ramen Shop?
Hej, poszukuje się sensownego dentysty do tematu ułamanego zęba. "Dosztukowanie", licówka, czy co tam by było wskazane. Znacie jakiś namiar?
Polecacie jakąś miejscówkę/kawiarnię w centrum (cała długość Marszałkowskiej i równolegle ulice aż do Świętokrzyskiej) w której można na spokojnie usiąść i się pouczyć (wifi obowiązkowe), jest w miarę spokojna i przestrzenna i co najważniejsze - ma duży wybór herbat? 🙂
hej, w sobotę 29 czerwca będę wracać przez Wawę (z imprezy nad zalewem Zegrzyńskim). Myślę intensywnie czy nie zostać jeszcze jedną noc w stolicy. Czy ktoś chciałby się spotkać ze mną na kawę albo piwo? 😉
Od siebie polecam -reklama!!! DodoMod... tak się nie robi!
Spam! Won!
Ratunku! Co super fajnego można robić popołudniu w Warszawie z osobą niepełnoletnią? Chodzi mi o coś innego niż kino, zakupy czy jedzenie 😉 niewidzialna wystawa zaliczona, Kopernik zaliczony, zoo też.. Może są jakieś okresowe/sezonowe super rzeczy? 🙂
Park trampolin, park linowy?
Szukam dobrej agencji nieruchomości, która podjęłaby się sprzedaży domu i mieszkania pod Radomiem. Może ktoś ma coś sprawdzonego. Z góry dziękuję!
Macie pomysł gdzie mogę kupić
takie cukierki? Kupilam je w Gdyni, uwielbiam. W Gdyni do dostania ponoć tylko w jednym miejscu...
Bardziej chodzilo mi o stacjonarne sklepy 😉
Dziewczyny, nie bardzo wiem gdzie spytać, to pozwolę sobie tutaj. Szukam noclegu dla 2 osób i psa, macie jakieś godne polecenia hostele czy coś podobnego?
W Krakowie i Wrocławiu byłam bardzo zadowolona z hosteli sieci Moon, mają też obiekt w Warszawie i akceptują zwierzęta 😉
Cri nie orientuję się w airbnb, a chcemy coś możliwie najtaniej (studentki jednak 😁 ). Polecasz poszperać?
Zdecydowanie polecam poszperać 😉
Potrzebuję pilnie Multisport Plus :kwiatek:
Może ktoś nie ma jeszcze osoby towarzyszącej i chciałby mieć.
czy w Warszawie organizowane są jakieś degustacje/targi serów? nie regionalne, gdzie jest 2-3 rodzaje do wyboru przy okazji stoiska, ale takie gdzie można sobie popróbować szeroką gamę śmierdziuchów z całego świata?? 😍
Gdzie wydrukuję z maila/pendrive'a grafikę A4 w kolorze i zalaminuję porządnie? I ile taka przyjemność może wynieść?
Praga / Śródmieście.