STAJNIE W TRÓJMIEŚCIE.

Witam.Ponawiam temat.Ja i moj koniś bardzo potrzebujemy waszej opinii.Mam miesiac na znalezienie dla mojej kobylki fajnej stajni w okolicach gdyni...przezylam juz Dajaka i Sopot,chce czegos bardziej zadowalajacego,chodzi mi o padok z trawą,regularne karmienie,i manez z paroma przeszkodkami,mile widziane towarzystwo do wspolnych wyjazdow na zawody...nie wiem czy nie szukam zbyt wiele... Przeprowadzilam sie tu z kujaw,jkos nie moge sie odnalezc na pomorzu w towarzystwie jezdzieckim i bardzo mi tego brakuje,chcialabym byc w stajni gdzie poznam ludzi,ktorzy tak jak ja kochaja konie i wyjazdy na zawody.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi 🙂
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 czerwca 2009 21:22
Tutaj już wiele zostało napisane:

http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,87.0.html
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
17 czerwca 2009 21:25
Sakra, tak jak pisała Strzyga zajrzyj do tamtego wątku, u mnie jest wolne miejsce😉 jakby co Zapraszam na Pw.
Ponia OJ"Stajnia Dąbrówka" 😉
wątek zamknięty
Hej, ja tak trochę może od czapy, ale wybieram się ze znajomymi do Sopotu na zawody i przy okazji chętnie skorzystalibyśmy z jazdy konnej nad morzem (tak, wiem, galop nad morzem o zachodzie słońca to dość wsiowa zachcianka, ale taką właśnie mam  🏇 )
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakąś przyjemną stajenkę, gdzie można by wypożyczyć konie na taki miły teren? Nie masówkę z udręczonymi sezonem końmi.
Może przy okazji ktoś podpowiedziałby jakieś miłe miejsce na 2 noclegi?
Będziemy autkiem, więc możemy kawałek się przemieścić.
wątek zamknięty
Zupełnie nie polecam nikomu owej stajni, stałam z koniem tam prawie dwa lata i nigdy nie mogłam się doprosić u właścicieli jedzenia dla konia ( wszystkie dostają 3 kg owsa, za więcej trzeba dopłacić, siano tylko tyle aby było, konie stoją głodne i są strasznie chude) o podłożę ( bardzo często zdarzają się kontuzje i konie regularnie kuleją), poza tym regularnie znajdowałam w żłobie swojego konia jakieś gwoździe albo kamienie, poza tym zdarzało się ze miały w boksie zgniłe siano... właściciele maja zerowy poziom wiedzy o koniach, hodowli i obsłudze jak i ich instruktor. POROSTU OMIJAJCIE TĄ STAJNIE SZEROKIM LUKIEM, JEŻELI CHCECIE MIEĆ ZDROWEGO KONIA!!( MÓJ PRZEZ NICH JUŻ ROK MA PROBLEMY Z NOGAMI I POWIEDZIAŁAM DOŚĆ - oczywiście zmieniłam stajnie). Poza tym właścicielom nie można  w ogóle zwrócić uwagi bo potrafią wywalić konie ze stajnie z dnia na dzień ( są tego dwa przypadki). Omijajcie tą stajnie szerokim łukiem!!!
wątek zamknięty
to dubel, tylko strasznie stary...
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.