k_cian, i o to chodzi. Bo bardzo często zapomina się w wirze pracy, że jazda konna powinna być przyjemnością. Dla obojga. Wtedy dopiero człowiek sobie przypomina dlaczego jeździ i jakoś tak to samo zaczyna się układać 😉
jessy oboje oddajemy go matce naturze 😉 w potach 😁 i idzie coraz lepiej
wyścigówka haflingi są genialne! wstawiaj więcej!! jakbym miała mieć w przyszłości córcię czy syncia który by pomykał/ła konno to zdecydowanie haflinegerek, jestem nimi zauroczona 🙂
Wyścigówka super konik!! Nas dość dawno nie było, to teraz mamy duużo do nadrobienia 😉 Czyścimy się przed jazdą Przed rozpoczęciem słuchamy kilku uwag 😉 A na koniec trochę pozowania 😉
Niestety jestem z każdym rokiem coraz gorszą pańcią. Niestety pogodzenie pracy tak specyficznej jaką sobie wybrałam, czyli w kulturze, z hodowlą i jeździectwem okazuje się być bardzo trudne w praktyce. Obecnie kończę miesięczny "urlop" od stajni. Miałam na głowie bardzo dużą imprezę i niestety bywałam tylko na szybkie klepu, klepu, a od dwóch tygodni to i nawet na to nie starczało mi czasu. Jakby tego było mało to obecnie siedzę w domciu chora, bo organizm w końcu się zbuntował.
😉Wyścigówa(; pozazdroscic białogrzywy 🙂 blondasy od zasze mialy to cos w sobie.. 😀 Libella piekne konio...idealnie zgrane 🙂 🙂 i fotografa mieliscie udanego 🤣