mnie nikt nie zauwaza xD ale i tak bardzo lubie to forum 😉
wkurza mnie takie gadanie ... incognito widze Cię 😉
Ruda_H-to był żart z nutką ironi ("xD"-na końcu) 😉
nie rozmiem znaku - xD, może dlatego nie "skumałam" 😉
Ruda_H, to taki uśmiechnięty Chińczyk 😎
Pokemonizm stosowany chyba Strzyga 😉
Burza, ja się tam nie znam, dla mnie to uśmiechnięty Chińczyk. Ale pokemonów nigdy nie oglądałam, więc nie mam porównania 😡
Jak ja to widzę to mi się tak kojarzy..
xD to nie chinczyk, a smiech z zamknietymi oczami
o taki:

przepraszam, ze popsulam pokemonowo-chinczykową zabawę :kwiatek:
... a ja i tak bardziej wolę Chińczyka "xD"
a mnie wkurza jak sie robi off top ....
... xD ....
😁
po prostu wrotki - może źle Cię zrozumiałam...
ale ponawiam pytanie - uparłeś się na voltopiry czy "hamujesz mitomańskie miernoty" również na innych forach końskich??
aaa i mam jeszcze drugie pytanko...
jako, że na wątkach KONIE udzieliłeś sie 2 razy a na wątkach towarzyskich 12 razy - pytanie moje brzmi = czy zamierzasz "hamować mitomańskie miernoty" "towarzysko" - żeby sobie pokasztanić - czy merytorycznie w dziale konie?
mój post nie ma nic wspólnego z atakiem na Twoją osobę - ale po prostu chciałabym sie dowiedzieć jakie pobudki Tobą kierują...
odpowiedź na pytanie pierwsze:nie hamuje mitomańskich miernot na innych forach, niż te które mają w nazwie słowo "volta" (korzystam z "nakładki" re-volta, nazwa "voltopiry wydaje mi się więcej niż pretensjonalna)
odpowiedź na pytanie drugie: jeżeli kasztanię na "towarzyskim",to tylko z braku czasu na "końskie". tak się składa że mam co robić i w stajni i w domu, w związku z tym, natłok kasztaniący pytań na "towarzyskich", kierowanych bezpośrednio do mnie, odbiera mi możliwość wyrażania swoich refleksji na "końskich".
ps. kasztanisz tymi wątpliwościami Dodofon,jako normalny user, czy już jako Wielce Czcigodny moderator?
wrotki,
dzięki za odpowiedz,
jako normalny babski user byłam po poprostu ciekawa motywów Twego postepowania
zadziwia mnie jak najgorsi wichrzyciele, spece od szpilek, przytykow, personalnych wycieczek, notoryczni "rozwalacze" kazdej dyskusji, idacy w zaparte po trupach, ni z tego ni z owego zaczynaja lac krokodyle lzy jak to nikt ich nie lubi, wszyscy sa zli i niedobrzy, a tylko oni tacy cnotliwi jak ta lilija biala 🤔wirek:
zadziwia mnie jak najgorsi wichrzyciele, spece od szpilek, przytykow, personalnych wycieczek, notoryczni "rozwalacze" kazdej dyskusji, idacy w zaparte po trupach, ni z tego ni z owego zaczynaja lac krokodyle lzy jak to nikt ich nie lubi, wszyscy sa zli i niedobrzy, a tylko oni tacy cnotliwi jak ta lilija biala 🤔wirek:
Może "czytają bez zrozumienia" ? 😂
Oj ,mnie wkurza jak ktoś tak napisze.
Nawet chyba bardziej niż gdy rzeczywiście czyta bez zrozumienia.
mnie nic nie wkurza.
mnie ostatnio wiele rzeczy tutaj bawi.
jak chociazby to, ze wiele osob daje sie wciagnac w piekna manipulacyjna gierke pt.' nakupkam w swoj talerz'- ku uciesze co najmniej jednej osoby, ktorej prozne ego uroslo zapewne do rozmiarow monstrualnych. lechtajcie zatem dalej.
smacznego zycze.
Mnie bardzo denerwuję, jak przeglądam jakies wątki na forum i widzę kłótnie, jakies osobiste wycieczki, podteksty, które wyglądają na zadawnione konflikty niektórych uzytkowników - bardzo to zaburza obraz czytania, nie mam pojęcia o co sie kłócą, kto to zaczął i o co chodzi, ale odchodzą przy tym od tematu i ciężko jest sie skupić na jego istocie. Nie mam w głowie jakiejś konkretnej osoby, bo jest ich kilka, ale bywa to męczące 😉
I nie chodzi mi o to, że gdzies jest jakiś wątek gdzie jest ostra wymiana zdań - to akurat lubię, wszelkie burzliwe dyskusje są dla mnie ok, byle nie było w nich złośliwości, chamsta, bezsensownych kłótni... Kiedyś było trochę użytkowników, którzy mnie troche irytowali, np wrotki czy ElaPe na starej wolcie 😉 ale nigdy nikt do mnie nie pisał w chamski sposób, więc też nigdy nie odczułam, żebym np chciała by taka osoba dostała bana, nie czuję tez potrzebny włączania opcji ignoruj, tylko dlatego ze ktos sie ze mna nie zgadza. Dopóki ktos ma inne zdanie, ale toczy sie normalna dyskusja to jest jak najbardziej ok, świat byłby nudny jakby sie wszyscy ze sobą zgadzali i robili to samo!
Ale osobiste wycieczki co poniektórych uzytkowników wobec siebie, z których mało rozumiem, a się pojawiają w wielu miejscach, są irytujące 🙄
Branka: najciekawsze jest to, że te niektóre osobiste wycieczki (niemerytoryczne złośliwości) nie są spowodowane ŻADNYM bezpośrednim dawniejszym czy aktualnym konfliktem - tylko tak, dla sportu i odreagowania własnych osobistych frustracji.
a mnie wkurza pi.. kotka za pomocą młotka 😎
zen, cos w tym jest
mnie ogarnia rozbawienie jak czytam te brednie
zaleciłabym generalnie części dyskutantów mniej alkoholu i telewizji
choć dla niektórych i i tak po ptakach
a bawi mnie pewnie dla tego ze po prostu zdystansowałam się
Wkurza mnie taki szczególny rodzaj dyskutanta, który starannie dba o formę natomist treść jest niestrawna. Dyskusje dryfują w jakieś dziwne strony i stają się nic nie warte.
Ignoruję ,ignoruję ale już praktycznie w ogóle do działu konie dostępu nie mam chcąc uniknąć styczności .
I sobie w tym wątku ulżyłam. 😵
Chyba po kims powtórzę, ale wątki Tanii...mam wrażenie ze sie ostatnio rozpędzila....niedlugo lodówke otworzę a tam Taniowe" pytanie o sens życia..."
Chyba po kims powtórzę, ale wątki Tanii...mam wrażenie ze sie ostatnio rozpędzila....niedlugo lodówke otworzę a tam Taniowe" pytanie o sens życia..."
O kurczę.... 😡
Dziś znów nawaliłam postów.
Zrób na mnie ignora w takim razie to odpoczniesz troszkę.
Faktycznie-mam trzecie miejsce w ilości wątków.
A mogę posty pisać,czy też nie ? W rankingu na posty daleko mi do podium jeszcze.
A mi to poprawiło humor z samego rana, a miałam kiepski oj kiepski 🙂
Tania no coś ty, pisz, byłoby nudno bez ciebie 😉
Był już sens zycia wg Monty Phytona,będzie sens życia wg Tani 😉 🏇
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg336964#msg336964 date=1253173639]
Był już sens zycia wg Monty Phytona,będzie sens życia wg Tani 😉 🏇
[/quote]
W jakim wątku ja pytam o sens życia? W tym o bobrach i dyni? 😂
O sens życia bobra ? 😁
a dlaczemu w bobrach jest sum? 😎
a dlaczemu w bobrach jest sum? 😎
Bo to sens życia bobra z sumem i dynią . Przyroda znaczy ogólniej.
Jakbym założyła osobny dla dziwów natury to by mi się dopiero oberwało.
Zamykam się w sobie zatem . 😵