Żadne "papa kupony"... Owlient od razu zastrzegł, że będzie inna możliwość zdobycia jednego kuponu co trzy dni. Chodzi o to, by uniemożliwić handlowanie "zabijaniem koni". Więc nie ma co histeryzować, skończy się tylko ubijanie na na lewo na kilku/nastu kontach.
no jak dla mnie "papa kupony"(których mam ze 3-4/msc :lol🙂, bo żeby zdobyć kupon co 3 dni trzeba będzie robić jakieś zadania, które podejrzewam nie każdy będzie w stanie zrobić czy też nie będzie miał możliwości.
(krążą plotki, że te zadania mega trudne są, przynajmniej tak twierdzą na serwerach, na których zmiany zostały wprowadzone)calore, koń drzewo ma sie niby pojawić, jak ubijesz 10 koni (po wprowadzeniu nowych zasad oczywiście), nie trzeba będzie go kupować ani nic, będzie przyznawany z automatu, potem za każdym ubitym koniem ten boski ma rosnąć(ale nie wiem czy fizycznie, czy umiejętności, bo póki co to gdybania) i chyba póki co tyle, jak sie coś pojawi więcej z wiadomości to napisze. 😉
ma wyglądać tak:

Ygdrasil czy jak mu tam.
po roślinach mają być labirynty. pojawią się nowe maści dla koni pociągowych, dwa nowe boskie, potem zmiany w PP i wysyłaniu koni do nieba, 3 nowe trofea.