kitty gdzie w Czechach mozna Dromy zamowic w db cenach i z przesylka do PL? mam w tej chwili okolo 20 psow i 8 koni na tych suplach- wszystko dziadki w srednio zamoznych rekach i tniemy koszty...a suple sa super, bija na glowe cortaflexy i apttoflexy dla piesow i koni.
Jakiś czas temu do nich pisałam... odmówili wysyłki do PL odsyłając do naszego przedstawiciela... więc nie wiem 🙁 ale myślę o wysyłce do kogoś w czechach, tylko muszę mieć czas żeby przemyśleć logistykę.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 lipca 2016 12:08
kitty, kiedyś szukając informacji o wysyłce z amazonu (akurat do Polski nie wysyłali) znalazłam informację o usłudze właśnie w Czechach. Zamawia się coś na ich adres, a oni to dalej przesyłają już do Polski. ARTYKUŁ
Dobry-koń w tej chwili nie ma kodów rabatowych 😉 ale co chwile mają jakąś super promocje np. -20% na wybraną markę albo -15% na kaski, wystarczy śledzić ich facebooka 👀