Jeśli ktoś szuka fajnej promo na sztyblety sznurowane to covalliero monaco jest w bardzo sympatycznej ofercie na Bergo.
Czy ktoś może się podzielić jakimś kodem do GNL? 🙂
Nie do końca ten wątek, ale tu więcej osób zagląda 😉 Czy sklep Unicorn Skrzypczak jeszcze istnieje? Cały dzień wyskakuje mi komunikat o przerwie technicznej, a jak szukam hasła przez google, to nawet nie wyskakuje ich strona... Żaden inny sklep nie ma w ofercie ochraniaczy Horse Guard, prawda?
Też jakiś czas temu pytałam o to w wątku o sklepach internetowym...bez rezultatu.
A chciałam od nich kilka rzeczy zamówić 😕
Czyli ten komunikat to już długo tak wisi? 🙁
Czy na dzień dziecka będą gdzieś jakieś rabaty? Interesuje mnie głównie animalia? Ktoś, coś ? 👀
W horsetown.pl -15% na wszystko do 5 czerwca kod: DZIENMATKI
Podłączam się do pytania o GNL ?? bardzo pilne 🙂
Macie jakiś kod albo wiecie gdzie można poszukać kodu do Premiere equine?
Macie jakiś kod albo wiecie gdzie można poszukać kodu do Premiere equine?
Nie spotkałam się z kodami do nich, ale regularnie mają wyprzedaże...teraz masz np -25% na wszystko - na przełomach sezonu jest -40% a bywa i więcej 🙂
edit. przypomniałam sobie, że kiedyś robiąc u nich zakupy dostałam jakiś kod, ale był na krótko 😉
kiedy pojawią się promocje na zimowe ciuchy? Bryczesy, rękawiczki? 🙂
kiedy pojawią się promocje na zimowe ciuchy? Bryczesy, rękawiczki? 🙂
Były jakoś w lutym/na początku marca 😉
Ma ktoś może jakiś kod do Mustanga (sprzetjezdziecki.com)?
Wie ktoś może gdzie znajdę feelinga prostego gumowego 12,5 ze sztywnym ścięgierzem? Oprócz konika i arcusa :kwiatek:
Horse- trade:
PROMOCJA TYGODNIA 30.05-05.06
-15% NA ZABAWKI I ODZIEŻ DZIECIĘCA
W koniku -15% z okazji dnia dziecka na hasło kucyk - od 30 maja do 4 czerwca 🙂
antracyt uuu 🙁 Myślałam, że jeszcze się jakieś pojawią 🙁
Czy ktoś ma może jakiś kod do Yard Equites? :kwiatek:
julka177 jesienią zdarzają się wyprzedaże końcówek starych kolekcji tuż przed wejściem nowych (np. na GNLu właśnie), ale trzeba liczyć się z tym, że nie wszystkie modele i rozmiary będą dostępne 🙂
A mi ten kod do Horsetown nie działa....
on jest na wszystkie produkty nieprzecenione kod : DZIENMATKI
karusiowa Dzięki :kwiatek:, przećwiczyłam jeszcze raz- działa...
kod do Yard Equites: dziendziecka, rabat 12% ważny dziś i jutro 🙂
w beckersport.pl na hasło CHILD 15% rabatu od 31.05 do 01.06
CLOVER: Przez tydzień (od 30 maja do 6 czerwca) do każdego zamówienia na hasło EQUISTA (wpisujemy w formularzu zamówienia) DARMOWA WYSYŁKA na całym terenie Polski.
jest jakiś kod do gnl? 👀
edit: już mam 😂
Jutro w Pro-linen -15% na pasze!