Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

to ja jeszcze tutaj też się pozachwycam wyglądem faith  😀 Wyglądasz fantastycznie a czarne ciuchy bardzo lubię i osobiście uważam, że świetnie wszystko razem się komponuje, do głowy by mi nie przyszło skojarzenie z sado-maso.
Bardzo dziekuje 🙂😉))
Lubie czern jak cholera :P raczej chodzilo mi o kontratst wzgledem jasnego konia, ale machne tez kiedys jakies foty na jasno, racja 🙂😉)
rybka   Różowe okulary..
05 kwietnia 2016 10:17
Faith WOW  👀 uper wyglądasz w tych włosach!! 😜 Odmłodniałaś o 10 lat 😍
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
05 kwietnia 2016 12:56
Faith dziekuje :kwiatek: pieknie Ci w blondzie 😉
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
05 kwietnia 2016 14:57
rewir, super wyglądasz!
wilczyk, ładne proporcje twarzy!
Hexa, wow, pięknie i naturalnie!
faith, aleś Ty ładna :kwiatek:
Bischa, jak zwykle uśmiechnięta 🙂😉
Ja sesji miałam naprawdę sporo w ostatnim czasie. Do tego stopnia, że trochę mi się przejadło i obecnie mam przerwę 😁 Wrzucam po próbce z prawie każdej, jakby ktoś chciał więcej, to tu: http://www.maxmodels.pl/modelka-eterowa.html\

eterowa Jesteś piękna  :kwiatek: Którą sesję najbardziej cenisz?
05 kwietnia 2016 15:09
Atea, dziękuję :kwiatek: Chyba tę pierwszą z poprzedniej strony. Po niej posypało się aż 120 propozycji, z czego wybrałam około 30 do zrealizowania w ciągu najbliższych miesięcy (8 mam za sobą). Zrobiłam się wybredna 😉 Problem jest taki, że część świetnych fotografów jest z dalszych rejonów Polski, a jednak konie są zawsze na pierwszym miejscu. Mimo to będę starała się jakoś dobrze wygospodarować czas żeby to zrealizować, bo dla niektórych propozycji warto i na drugi koniec kraju jechać 😉
faith  😍 😍

Ostatnio coraz częściej rezygnuję z mocnych kresek eyelinerem, nie wiem co mi się stało. 😀
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12932811_1174174962595561_837542759124389613_n.jpg?oh=eb689348a38fb7be7e4cd793145acbad&oe=5772F0B7[/img]
faith, zmiana na ogromny +! Swietnie wyglądasz! 🙂
eterowa, zdjecia świetne, tylko jakos na większości tak smutno :kwiatek:
Rybka dziekuje 😀 nie no, na 21 nie wygladam, czuje sie tez nieco madrzej niz wtedy  😁 ale jest mi fajnie i swiezo, cera lepiej zdecydowanie wyglada, nie trzeba tapetowac, wystarczy rozwietlic troche 🙂😉)

zabeczka dziekuje! :kwiatek:
eterowa dzieki! czy to sa swiece/kulki dymne na twoich zdjeciach?🙂 w plaszczyku moje ulubione! 🙂
flygirl no weeeeez  😍 bardzo ci dobrze bez kresek rowniez!
Libeerte bardzo dziekuje, milo mi  :kwiatek:

Esterowa jesteś chyba najładniejszą dziewczyną jaką zam  😍
07 kwietnia 2016 16:13
Ej dziewczyny, bez przesady, dobry fotograf każdemu zrobi dobre zdjęcie 🙂 Dziękuję :kwiatek:
flygirl, ładne oczy 😉
eterowa Piękne zdjęcia, nie myślałaś o byciu modelką? 🙂
infantil Ładnie, widzę że nie tylko ja czekałam na zdjęcia ze studniówki tak długo  🙄
rewir Drugie zdjęcie dla mnie bomba, takie naturalne!
wilczyk Mój kocur w życiu by tak nie usiedział na nodze, ucieka przed wszelkimi zdjęciami  😉
faith Przepięknie Ci w tym kolorze włosów, a zdjęcia na siwej bardzo urokliwe

Oglądam was dziewczyny co jakiś czas, że aż coś sobie skromnie dodam. Zdjęcia ze studniówki  🙂

Przecudowna sukienka *___*
Ty też wyglądasz super 😉
Martita   Martita & Orestes Company
07 kwietnia 2016 22:17
dairoxroxi Super wyglądałaś! I buty chętnie bym Ci ukradła  👀
faith, weź zmień awatar na taki z blond, co? 🙂
Mowisz i masz  😉
No i pięknie 😀
Faith rewelacyjna zmiana 🙂 No i kusi znów blond, kusi... 😎
yga   srają muszki, będzie wiosna.
09 kwietnia 2016 15:39
faith- super zmiana! Wyglądasz młodziej, atrakcyjniej, szczuplej! Super!!!!
Eterowa- widzialam na maxmodels 😉 miażdzysz  😜

To i moje najnowsze 🙂
yga, pięknaś! Jakie włosy, mega zazdro!!

eterowa, piękne po prostu jesteś. I jeszcze dobrze jeździsz. Hejt poszedł ;P
dairoxroxi, świetna sukienka!
eterowa, ale Ty jesteś śliczna 😀

Rzadko na zdjęciach wyglądam poważnie, a jak raz mi się udało, to oczywiście musi być to selfie z łazienki  😁
Martita Buty to Mohito kupuine na wyprzedaży za 59 zł  😜
Dziękuję pięknie, sukienka niestety trochę za duża, ale ciężko jest znaleźć coś na 155  🤣

Wczoraj za namową znajomej (również jeżdżącej) wybrałam się na Pyrkon, czyli Festiwal fantastyki i to przebrana za Alicję w Krainie czarów!  🙂 Dużo swoich zdjęć nie mam, mam nadzieję, że pojawi się coś w internecie  😁

I selfie ze znajomą przebraną za Raven z DC Comics

wymodelowana ależ mi się Twoje oprawki podobają!
Czemu ja sobie twarzowych znaleźć nie umiem... 😵
wilczyk, Euphotycznie, dziękuję :kwiatek: o dziwo bardzo szybko wybrałam sobie oprawki, a spodziewałam się  że spędzę na tym tydzień 😁
Hexa ty zawsze cudnie wyglądasz!

eterowa śliczne zdjęcia ale faktycznie ta sesja z poprzedniej strony też mi się najbardziej podoba 🙂 PS: co to za różowy dym?

Ja wrzucam kilka zdjęć z dedykacją dla Julie, która mnie wywołała w wątku dzieciowym 😉 marzyła nam się z koleżanką sesja postapo, więc sobie zorganizowałyśmy i od kilku dni mamy radochę  😁

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 kwietnia 2016 19:08
dairoxroxi, wow! 🙂
Wojenka   on the desert you can't remember your name
12 kwietnia 2016 10:55
Martita   Martita & Orestes Company
12 kwietnia 2016 16:56
Wojenka Te zdjęcia z pustyni MEGA!
13 kwietnia 2016 17:29
Ojeeej, dziękuję dziewczyny :kwiatek:
dairoxroxi, szczerze powiedziawszy to na modelkę się nie nadaję 😉 Pięknie wyglądasz!
yga, ślicznaś! 😍 Masz konto na MM?
olencja, masz bardzo dostojną urodę, takiej szlachcianki 🙂
Grafi, to świeca dymna 😉 Fajna ta sesja!
Wojenka, łoooo, ale fantastyczne zdjęcia! Zazdroszczę!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się