Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Właśnie przeczytałam tytuł wątku jako "Przedszkolaki i tuczniaki". Chyba pora spać. 😵
Sama z siebie się śmieję. Napisałam takie zdanie:

Ja po takim stwierdzeniu bym bała się wstawić konia do tej srajni.

W ostatniej chwili przed wciśnięciem „wyślij” zauważyłam, że zamiast „stajni” napisałam „srajni”.  Ktoś sprytnie umieścił na klawiaturze r obok t,  😀  w ten sposób dotarło od mnie, że stajnia to jednak srajnia. Nigdy wcześniej na taki zbieg znaczeń nie wpadłam.
Hej. Mam do Was ważne pytanie. Moja kaczka ma straszne problemy z kopytami i zależy mi na opinii na temat kowala o imieniu Piotr Okła. Ktoś miał coś do czynienia? 🙂

W odniesieniu do naszej sytuacji politycznej , literówka trafiona w 10.
Co mnie bawi na re-volcie? Ale tak szczerze, wręcz pozytywnie - odkąd moderacja nie ma dla forum czasu, przestała obowiązywać cenzura i dyskusje są naprawdę ożywione 😉 Co prawda jestem biernym obserwatorem, bo nie przepadam za pisaniem postów na telefonie, ale jest czym zająć czas w nudnej pracy 😉
desire   Druhu nieoceniony...
10 marca 2016 22:50
aszhar, zacne! 😀

honey, gdyby jeszcze te ożywione dyskusje lądowały w odpowiednich wątkach byłoby super.. już czasem nie wiem czy gdy wejdę w wątek 'nie ogarniam' to tyczy się on depresji czy psów. 😉  z kupnem konia też coś zboczono z tematu. 😉 
Ja "po latach" rozumiem walkę EliPe z tym ślepym klasyfikowaniem każdej dyskusji.
Cenię forum za porządek, ale alergicznie reagują na osoby, które produkują post tylko po to, żeby poinformować innych, że tworzą off top. A off top w ogólnym wątku, to pojęcie względne 😉
madmaddie   Życie to jednak strata jest
11 marca 2016 08:42
cenniejsza jest ciekawa dyskusja, niż porządek 🙂
[quote author=Strzyga link=topic=99280.msg2510988#msg2510988 date=1457649620]
Watrusia, nie, ale espana ma nieustający bol na wątek o opierach.

O opierach nie, ale ogierowy by się przydał  😁
[/quote]

Dla mnie cały post jest co najmniej dziwny - koń jest grzeczny, ale był bity, jest zdrowy, ale może jednak nie, jest ogierem, ale chodzi w szkółce i przez to jest bity i nikt go na niczym nie może utrzymać, a dziewczyna ma doświadczenie z ogierami, ale pyta na forum. I to jej koń, ale nie jest właścicielką.

Jesteśmy pewni, że ten post to nie od nowego dyrektora któregoś z SO który sobie nie radzi?  👀

Kaprioleczka, zniszczyłaś system!
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 marca 2016 19:57
[quote author=Jasnowata link=topic=11.msg2513148#msg2513148 date=1457996720]
Zmienie temat na chwilke. Czy ktos korzystal z noclegu podczas zawodow na terenie Aromeru?

Tak.
[/quote]

Nie wiem dlaczego, ale rozbawiło mnie to  🤣 krótko i na temat  🤣
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
23 marca 2016 09:52
Podobnie jak Horsiaa, korzystałam z LSD 😉 i jestem zadowolona z efektów(...)

Wiem, że chodziło o coś innego, ale uśmiałam się 😁
Odnosząc się do ostatnich wpisów to wlasciwie adekwatnie :P
Wysłany przez: rosek0

Współczuje fuchy ...
Ale na marginesie ,budzi się rano taki żul,patrzy a tam ogolone jajca i sobie myśli :"więcej nie pije! Ciekawe co jeszcze mi zrobili"  hihi

Uśmiałam się nieźle.
Bischa   TAFC Polska :)
26 marca 2016 08:49
(...) ale skoro Hermes przenosi sie droga kropelkowa to rozumiem ze moge przynieść go na sobie z innej stajni? (...)

Wczytuje sie w watek o wirusie Herpes, a tu takie rewelacje 😁
Moim zdaniem otręby ryzowe tucza dużo szybciej i efektywniej niz maluch - maluch jest super na sierść, trawienie i kopyta, ma.sporo bialka ale jak kon nie pracuje to wiele pożytku z niego nie będzie miał. Za to na otrebach ryzowych moje puchną w oczach - roznice widac juz po dwóch tygodniach podawania 🙂

🙂 kocham  autokorektę 😉
Cóż... Tez wisiałam na siodle westowym... Niestety, nie na AQH, a na wielkim ślązaku... Więc dyndalam nogami nad ziemią i czułam, jak tracę resztę godności wołając "haaalo, jest tam kto?". Bo na placu byłam sama. Szczęśliwie napatoczyl się mój mąż. Nie jestem stworzona do westu 😉
[quote author=Ascaia link=topic=4474.msg2517402#msg2517402 date=1458721417]
Podobnie jak Horsiaa, korzystałam z LSD 😉 i jestem zadowolona z efektów(...)

Wiem, że chodziło o coś innego, ale uśmiałam się 😁
[/quote]

Aż sprawdziłam i się nie zawiodłam  😁
Zdecydowałam się na LSD, ale nie chcę iść byle gdzie, tylko do jakiegoś poleconego, sprawdzonego miejsca.
-Babciu, widziałaś moje pigułki?
-Co tam twoje pigułki, widziałeś smoka w lodówce???
A dla mnie  re-volta jest w takich sytuacjach idealnym srodkiem antykoncepcyjnym. Jak czytam niektore rzeczy i obserwuje dzieciaki, to staje sie bardziej przekonana ze dzieci miec nie chce i nie bede miala.

KaNie widzę, że mamy dużo wspólnego.  😀iabeł:

Ja myślę, że takie dzieciaki nie tylko działają antykoncepcyjnie, ale ogólnie sterylizują mój organizm 😀 Jajniki same się chowają na myśl o takich "pociechach" /  😂

re-volta jednak działa lepiej antykoncepcyjnie niż pigułki  😁 😁
dea   primum non nocere
30 marca 2016 21:05
Tydzień temu w metrze kopulująca dwupłciowa para; dziś w metrze jednopłciowa para obmacująca się i całująca (nie mówię o przelotnym pocałunku).  Metro to jakiś afrodyzjak?

Pewnie czuli do siebie pociąg  🤣
No, teraz mam wizję całego pociągu wypełnionego parami czującymi pociąg. Nie wie, czy jutro odważę się wsiąść.
dea   primum non nocere
30 marca 2016 22:19
Wiosna nie wybiera, proszę Pani 😉 Może jakiś odpowiednik walkmena na oczy? :p
Facella   Dawna re-volto wróć!
31 marca 2016 20:01
Dla mnie hit:
anyann, każdy wątek dotyczy dzieci. Bo każdy dotyczy ludzi. I ludzkich postaw. Nawet Rewia Mody.
Rozmowy toczą się tylko pozornie na temat dzieci.

🤣 🤣 🤣
Facella, przypomina mi to jak tłumaczyłam mojej mamie, która nie ogarnia, jak można oglądać serial o żywych trupach, że ten film jest tylko pozornie o żywych trupach, a tak na prawdę, to jest o życiu, o ludzkich postawach, o ewolucji moralności w sytuacji zagrożenia etc., no.. taka alegoria całego normalnego świata. Na co moja mama - to my tak naprawdę jesteśmy wszyscy żywymi trupami?  😵 🤣 🤣 🤣 Teoria spiskowa rulez  😁
Facella, ale wiesz, że jesteś dzieckiem? Podrosłym, ale dzieckiem (jak każdy człowiek). Czyli gdy mowa o twoim obiektywie, masz ci los, rozmawiamy o sprawach dzieci  😀iabeł:
07 kwietnia 2016 22:27

W Chujnowskim Parku Krajobrazowym

😂 😂 😂 😜 😜 😜
Też się z tego uhahałam.  Podświadomość?
08 kwietnia 2016 10:07
A moze ChPK czyms sie narazil, albo jego zarzadcy, lesnicy? 🤣
W dodatku ten skrót aż się prosi, żeby go czytać jako ChuPiK. Gdzie jeździsz konno? W Chupiku  🤣
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
08 kwietnia 2016 10:42
A moze ChPK czyms sie narazil, albo jego zarzadcy, lesnicy? 🤣

Przecież jest to opisane w poście, z którego wycięłaś fragment.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się