Luna_s20 no nie bardzo widzę związek, że niby te jabłka gniecione ? To nie owies, żeby trzeba było je gnieść 😉 Dla mnie goście z filmiku to idioci, a ja takich unikam, zwłaszcza w stajni.
To wystarczyło doczekać do komentarza narratora 😀 Naprawdę, wrzuciłam to jako coś śmiesznego, a nie jako prawdziwy test na stajennego. A cały materiał traktuje o rzeczach dziwnych / głupich / śmiesznych więc biorąc pod uwagę jego oglądalność, nie wiem czy to poczucie humoru jest aż takie jednostkowe.
Ludzie spokojnie, przecież Luna napisała to z sarkazmem :P Mnie może jakoś BARDZO to nie rozśmieszyło, ale widzę jaki tu Luna miała zamysł 🙂 Nie wiem, czy wszystko bierzecie tak na poważnie, czy zwyczajnie macie jakieś osobiste problemy co do osoby Luny... Ja się w to nie mieszam, ale polecam trochę wyluzuwać i patrzeć na takie rzeczy z przymrużeniem oka, a wszystkim żyło by się lepiej :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 kwietnia 2016 14:47