Facebook -czy ktoś korzysta?

JARA ja nie mogłam utworzyć filmu z okazji dnia przyjaciela ponieważ wg fb mam za mało materiału do jego utworzenia  🤔wirek:
Ja mam focha, bo na tym filmie byli głównie moi rodzice  😂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 lutego 2016 12:06
Ale w ogóle nie dostałam filmu, materiał to ja mam, bo mój fejs dosyć mocno żyje. Ale nie mam ani filmy ani wspomnień, które mają moi znajomi.
JARA ale tworzyłaś ten film i on się nie udostępnił czy jak?

A co do wspomnień to może spróbuj pod tym linkiem https://www.facebook.com/onthisday i tam zobacz czy są włączone powiadomienia.
05 lutego 2016 12:52
Nie, fejs sam z siebie nie pokazuje mi ani filmów ani wspomnień. Nawet w pasku po lewej nie mam czegoś takiego jak "w tym dniu". A jak weszłam na Twojego linka to pokazało mi komunikat "Przepraszamy, ta funkcja nie jest dostępna
Agnieszka, dziękujemy, że chcesz przejrzeć swoje wspomnienia. Ta funkcja nie jest obecnie dostępna dla wszystkich."

🙁
JARA, też nie miałam opcji filmu. Widocznie nie mamy przyjaciół  😜
05 lutego 2016 17:52
budyń, na to wygląda 😂
Jakby ktoś dostał zaproszenie na FB to moge byc ja  😁 szukałam ludzi z forum i wysłałam tam gdzie kojarzę
Czy ktoś prowadzi fanpage firmy usługowej i próbował dodawać usługi? Chciałam dodać i owszem, mogę wpisać opis i dodać zdjęcie, ale jak chcę zapisać, to się mieli kółeczko, mieli, mieli i nic z tego nie wynika... Mieli mi się już tak z pół godziny albo i dłużej, po odświeżeniu i próbie dodania od zera jest to samo. Przedtem jak wchodziłam na stronę z komórki, to mi wyświetlało "dodaj usługi", teraz już nie wyświetla, w aplikacji Menedżer stron w ogóle nie ma tej zakładki... Więc nawet nie wiem, czy to wina mojego komputera/braku jakiejś aktualizacji (tak ogólnie co jakiś czas mi wyświetla komunikat o nieodpowiadającym skrypcie i ogólnie fb mi momentami muli dość mocno), czy czegoś innego. Miał ktoś podobny problem i znalazł sposób na jego rozwiązanie?
Chciałam to w końcu zaktualizować i o. :/
desire   Druhu nieoceniony...
17 marca 2016 08:56
Czas albo na czystki w znajomych albo usunięcie facebooka. 😵
Gillian   four letter word
17 marca 2016 10:00
Czystki są super 🙂
desire   Druhu nieoceniony...
17 marca 2016 10:11
Gillian, pocieszyłaś mnie. 😀 😁  jeszcze się obrażą (a niektórych muszę widywać..  :zemdlal🙂, może kiedyś wrócę do starego konta...
Gillian   four letter word
17 marca 2016 10:19
ja bez żalu wywaliłam niedawno byłego - co za ulga 🙂 dobrze mi z tym, choć muszę go widywać i się obraził 🙂
Czy można w jakiś sposób skontaktować się z administratorem facebooka? Po zalogowaniu wyświetla mi się komunikat ,że mój profil jest przekształcany w stronę przez co nie mam dostępu do swojego profilu. A dodatkowo cały czas na e maila dostaje informację , o powiadomieniach , wiadomościach jakie docierają na mój profil wiec wnioskuje że cały czas on działa i jest widoczny.
famka   hrabia Monte Kopytko
21 marca 2016 07:20
kaloe, fb się coś dziś chyba wysypało, ja mam cały czas że wirus i nie mogę się zalogować
kaloe, fb się coś dziś chyba wysypało, ja mam cały czas że wirus i nie mogę się zalogować

A ja mam tak od soboty. Szukałam jakiegoś kontaktu do administratora ale nic znaleźć nie mogę.
szamanka   Najwiecej nauczyl mnie moj arab...
21 marca 2016 09:59
Dziewczyny a opcje "Zglos problem" macie? prawy gorny rog - rozwijamy ptaszka i na samym dole?
Ewentualnie na stronie logowania na samym dole macie zakladke "Pomoc" i tam trzeba popisac troche 🙂
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
21 marca 2016 15:55
Ej, jak usunąć z facebooka te spamy typu darmowe bony itp?  Od wczoraj mi wysyła wiadomości w różnych grupach, a ja na fb nie wchodziłam wczoraj, nic nie klikałam, nie otwierałam linków...
21 marca 2016 16:11
Najlepiej poblokowac. Wchodzisz na to co udostepnilo i tam blokujesz
Co zrobić, skoro znalazłam (przypadkiem) na FB zdjęcie mojego konia wrzucone jako zdjęcie w tle u osoby której kompletnie nie znam 🤔
Dodam, że zdjęcie też moje, ukradzione skądś (z jakiegoś forum , albo z Photobucketa) 🙁
Wkurza mnie to bardzo... Na PW pisałam  - bez reakcji 🙁

26 marca 2016 07:57
Niestety ale to plaga. Nic nie zrobisz a na przyszlosc lepiej podpisywac foty. Wszystko co wrzucisz w sieci staje sie ogolnodostepne.
_Gaga, to jakieś fałszywe konto, pewnie jakiegoś dzieciaka. Zgłoś cały profil jako fałszywy, może usuną.
budyń, nie wygląda na fałszywy, mam z nim 32 wspólnych znajomych w tym kilkoro ludzi z rv (np. sei, majeczka czy quanta)
anai, też mam, ale jakoś nie wygląda mi to prawdziwie, jeśli wrzuca cudze fotki, a na jakimś oznaczonym zdjęciu widać dzieciaka max z liceum :P
Jak wysyłacie zdjęcia screeny na czacie na FB (na kompie) i otwieracie, macie ostre zdjęcia? U mnie od wczoraj są kompletnie nieczytelne i nieostre. Tylko te w wiadomościach.
Zwykle z tymi screenami jest tak, że zanim do końca się wczytają to są dość nieczytelne, ale potem poprawia się jakość.
Tak wiem, ale u mnie w ogóle się nie wyostrzają
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
05 maja 2016 09:17
[s] Nie wiem co zrobiłam, ale mój fejsbuk wyświetla się po niemiecku i jestem przerażona 😲 Ktoś może mnie oświecić jak to naprawić? 😁 :kwiatek:[/s]

edit: zostałam uratowana. Już się nie boję 😁
Po latach nacisków z różnych stron w końcu uległam. 😵
JuliaJulieJulie
Nie wiem czy mnie widać bo mam niby wszystko poblokowane.
Widać?

Czy warto zainstalować aplikację w telefonie?
Julie, nie mogę Cię znaleźć
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się