Ja też chciałam kupić takie reklamówki w jednym sklepie jeździeckim. W rezultacie dostałam gratis 20 szt. bo robiłam większe zakupy. U mnie każdy czaprak / derka ma swoją reklamówkę ( 🤔wirek: ), więc jak kupuję używane i dostanę bez reklamówki to nie mam w czym trzymać i szlag mnie trafia (serio). Więc sobie zrobiłam zapas, a jak mi się skończą to znowu uderzę do jeździeckiego. Tylko, że sklep ich nie sprzedaje po 5 zł 😀
Olson Sklepy dostają chyba tyle reklamówek ile rzeczy. Nawet nie wiem czy je dostają gratis czy za nie czasem nie płacą.
Sivens, to wszystko zalezy od firmy. Może za Eskadrona sie placi, ale za wiele, o ile nie większość reklamówek -nie.
Pracowałam trochę w marketingu i za porządne torby z kolorowym nadrukiem się płaci. Tak samo jak za katalogi. Sklepy nie dostają tego za darmo i dlatego niechętnie rozdają komuś, kto nie zostawi u nich nawet złotówki
Eskadron bardzo pilnuje wszystkich szczegółów, więc założę się, że mają nakaz pakowania w te reklamówki tylko rzeczy Eskadrona. I nic dziwnego.
Baś Ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby prosić sklep o danie mi za darmo 20 reklamówek. Od razu zapytałam o możliwość kupienia i się zgodzili, podali mi cenę, ale potem sami zrobili z tego gratis, ponieważ zostawiłam tam nie małe pieniążki. Natomiast Olson też zrobiła zakup i sklep nie miał w co zapakować, a to już zmienia troszkę postać rzeczy.
W stajni zawsze była walka o te reklamówki, bo są duże i dość wytrzymałe, więc super się nadają do przechowywania grubych zimowych derek. Więc nawet nie-szmatoholiczki je doceniły.
O jakie reklamówki na derki wam chodzi? Może ktoś podesłać linka jak to wygląda?
ojej a ja jedną wyrzuciłam bo stwierdziłam ze mi nie będzie potrzebna taka przezroczysta, taki majątek wyrzucić 😁
A jeżeli kupiłam trzy czapraki eskadron i otrzymałam jedną torbe to powinnam czuć się oszukana? 👀
to ja się czuję oszukana x100 bo kupiłam parę szmatek Eskadrona i jakieś akcesorium i ani razu nie zapakowano mi tego w firmowe reklamówki i naklejek też nie dostałam 😂
Wiecie, że przez długi czas nie miałam pojęcia, że te naklejki są naklejkami? Tyle ich już wyrzuciłam, dopóki mi się jedna jakoś przez przypadek nie odkleiła 😁 dzięki temu teraz mam kilka przyklejonych na pace 😎
Te siatki czasem rzeczywiście się przydają, bo są duże i dość mocne - ja np pakowałam w nie czapraki do wysyłki 😉 Ktoś zyskał za darmo siatkę do nie-eskadronowego czapraka i może teraz sprzedać ją za miliony monet! :-P
O jakich naklejkach mowa? Aż przed chwilą sprawdziłam, bo mam pod ręką nowy pad ale żadnej naklejki tam nie ma 🙄
A siatki bardzo lubię, każdy czaprak podobnie jak Sivens trzymam w osobnej takiej siatce 🙂 Jeszcze czapraki HH też dostawałam w takich super reklamówkach 😉
O naklejkach które są metkami 😀
O naklejkach które są metkami 😀
Próbowałam tą metkę odkleić ale "odchodzi" razem z papierem więc nadal nie wiem o co chodzi 🤣
pad z eskadrona? to dziwne, powinnaś mieć taką trójkątną metke w kolorze kolekcji lub taką jak w załączniku poniżej. Czasem się zdarza, że ludzie w sklepie odrywają i kradną je 🙄
Mam dokładnie taką jak załączyłaś przy padzie i poważnie odrywa się razem z papierem, na 100% to nie jest naklejka, już ze wszystkich stron próbowałam to odlepić. Jutro sprawdzę jeszcze w stajni mam tam nowy czaprak, aż mnie ciekawość zżera 🤣
Możesz wstawić zdjęcie tej metki? 🙂
olga taką mam:
harja jak żyję nigdy nie miałam przy żadnym Eskadronie takiej metki, pierwszy raz widzę 😲 A trochę już ich miałam/mam.
edit: może to dlatego, że nigdy nie miałam nic z classic sports? Wszystko co miałam do tej pory to było NG.
larabarson, bardzo możliwe, bo ja miałam praktycznie same CS. Ale od jakiegoś czasu chyba i tak już ich nie dodają. A to, co jest na zdjęciu to rzeczywiście nie jest naklejka 😉 Były takie, owszem, ale to nie to :-P
NG tez mają ale inne. Takiego formatu jak wstawiłam tą ale taką w kolorach jakie było NG na przezroczystym tle
To takiego tez nigdy nie mialam 🤔 Moze rzeczywiscie przestali je dolaczac od jakiegos czasu?
Tak jak już nie dają breloczków-koników do niciaków 🤔mutek: Facet mi zgubił klucze z tym breloczkiem i już nie mogę takiego dorwać, grr. Tak samo naklejki niciakowe były boskie, z konikiem z kolekcji, a te z herbem w kolorach kolekcji, co harja, wrzucała były też przy cottonach, o ile nikt nie zwinął, jeszcze CS lato 2013 je miała, potem chyba nie, do BS-a z 2013 już nie miałam naklejki - a tak na nią liczyłam, bo kolory były piękne! I od jakiegoś czasu nie widziałam, żeby jakikolwiek czaprak miał naklejki, niestety...
Trochę nie rozumiem zaprzestania dołączenia tych "gratisów" - naklejek/breloków i w sumie szkoda, bo nie ma czym paki obklejać, a pamiętam wyścigi, kto ma więcej naklejek! 🤣 Ceny z każdym rokiem minimalnie, ale rosną, więc tym bardziej to takie średnio fajne.
Toreb mam ileś i są genialne - ja w nich przechowuje szmaty, mam też je na noszenie brudnych czapraków/derek do prania. Nawet czapraki, które zamawiałam w internetach często dostawałam opakowane w te torby 😉
Pamiętacie Catona? Startuje :
klik
to ten z powykrzywianymi nogami?
Nie wygląda na krzywego na tym filmie.
a jaki kloc na nim siedzi 😉 no, teraz przez 2 lata bedzie łyso tym ktorzy byli "innego zdania", a potem sie kon pojawi w ogloszeniach "kon do towarzystwa" 😉
czy ja dobrze pamiętam, że on miał nie skakać? coś tam miał w tych nogach. Czy się mylę?
miałam nadzieję że jednak odpuści
Zakończenie kursu będzie uwieńczone certyfikatem uczestnictwa. 🙇
drabcio
Nawiązując do Twojego avatara:
Graj ty w szachy. Tam będziesz miał wszystko wedle gustu. Tu czarne, tam białe, a pola wszystkie kwadratowe.