A mnie bawi post Facelli, kilka postów wyżej w kontekście jej awatara. 😀 Nie tylko ona nie wie o co chodzi, nawet awatar się podłamał :-)
Staropolska nazwa ogiera to źrebiec i to określa chyba w pełni do czego ogier służy, a wszystko inne można osiągnąć z wałachem czy klaczą .
Niesobia - idąc twoim tokiem myślenia ,powinno się poddać kastracji , jakieś conajmniej 90% mężczyzn 😁..
Aż chce się zaśpiewać
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!?
Proszę bardzo. Tyle revoltowiczów się morduje z transportem, a arlyn taka zaradna, wozi konie samochodem 😁
Dziś przewożę konia do innej stajni (jakieś 30 minut drogi) w samochodzie, czyli w sumie zamknięty.
Za dużo bab w jednym miejscu
[url=[[a]]https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi-69LhmI7KAhWCrRoKHWPbDLIQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fzalamka.pl%2Fobrazek-14595%2CKucyk%2Cw%2Csamochodzie&psig=AFQjCNFBTlcYrMPg9vwCC-JIAmFnsrS10w&ust=1451929428554720[[a]]\]KLIK[/url]
ikarina, a nie chodziło jej o to że koń ma jechać w samochodzie (czyli koniowozie) a nie w przyczepie?
Różnica jest znaczna jednak...
Zapewne. Ale zabrzmiało śmiechowo 🙂
Biorac udzial w dyskusji o dupeczkach , dymaniu i takich tam Greyach, wysylam swoj post -wskakuje mi strona glowna i tam czytam "NA POMOC WACUSIOWI 😁 😂
Real time marketing po prostu 😉
O czyim wacusiu mowa? (o ile to nie jest zbyt intymne pytanie).
Jak to? Myślałam, że strzyga to kobieta.
Shemale? O matko jacy ludzie sie udzielaja na revolcie 😜
Ale wacka czy Wacka czy Wacka-grzecznościowo-uczuciowego?
Moja psiapsiula ma Wacka, konia, ale to ino ksywa 😁
E no, koń to Czarodziejka.
Czarodziejka i Wacek 😁
Mąż ma na mnie focha 👀
Bo jak ktoś chce sprzedać konia to nawet tego z 3 nogami sprzeda jako lepszego, bo tylko 3 nogi są do kucia.
Trochę z opóźnieniem to przeczytałam, ale zacne. 😁
Witam, czy jest ktoś,kto może mi przewieźć psa z Poznania do Lublina. Dorosły i grzeczny. Dziękuję.
Tak sobie pomyślałam: no jestem dorosła i grzeczna... ale niestety nie jadę na tej trasie 😁
Gaga, ale byś mogła zmienić trasę. Dorosłych i grzecznych ze świecą szukać.
Grzeczny, czy grzeszny? 😎 😀iabeł:
Przed chwilą jakoś krzywo mi się spojrzało na najnowsze odpowiedzi w dziale "towarzyskie" i przeczytałam, że ostatnią odpowiedź w wątku "paznokcie, żele, tipsy" napisał Smok10. 😁
A ja tak dokładnie przeczytałam, że poleciałam do tego wątku, żeby sprawdzić, co smok10 ma do powiedzenia w temacie paznokci 🤣
Julie no tam go jeszcze nie było... xD wspominając pewną ognistą dyskusję z jego udziałem w temacie "promocje i wyprzedaże...".
Przeglądam sobie re-voltowe ogłoszenia, widzę kolejny piękny czaprak - zaświeciły mi się oczy, już, już klikam, zerkam na nick sprzedającego, a tam... "zachowaj.umiar" 😂 No dobra, zachowam... 😁
Ta zasada powinna być wypisana w ogłoszeniach wielkimi, czerwonymi literami. Nad każdym ogłoszeniem, w które się kliknie. 😀iabeł:
Eee no wiadomo.
Dobra , to teraz kto mi podpowie jak sie z niego wykrecic, by malz nie wykrecil mi glowki hehehe bo tyle mu krecilam w brzuchu o ten dywan...
Rozlej barszcz
ogurek niezastąpiony 👍
Bez stanika to i lysa moze. Jak cycki fruwaja, to kto by tam na wlosy patrzyl 😁
Po prostu - bawi mnie to! 😉
Mam od pewnego czasu dobry humor, pozytywne nastawienie, więc uczestniczenie w życiu forum jest po prostu tym bardziej zabawne. Czytam i prawie non stop się uśmiecham do siebie. 😉