Westernowa Rewia Mody

Livia   ...z innego świata
03 lipca 2015 07:59
horse_art, jak już będziesz miała pad u siebie, zrób fotkę na koniu - jestem bardzo ciekawa, jak ten wzór będzie końcowo wyglądał 🙂

Ja już myślę o kolejnych zawodach - zamówiłam koszulę, pasek i klamrę, i mam na oku dżinsy do jazdy, bo na te już nie pojadę w bryczesach 🙂
.
Bede miec buckaroo  💘 💘 💘
04 lipca 2015 07:35
rosek, jakie, skąd? Chwal się! 🙂

Muchozol, zanim te rzeczy ściągną, to pewnie minie ze 3 tygodnie, także jak dotrą to się pochwalę 🙂 Ale koszulę zamówiłam tą, którą mi kiedyś podlinkowałaś, granatową w małe gwiazdki 😁
.
Livia ciekawa jestem koszuli bardzo🙂

A ja muszę sprawić sobie chapsy... nie ukrywam, że liczę na stoisko Karolass na zawodach w EZ Ranch.
Szukałam w ogłoszeniach, ale bez przymiarki będzie trudno dopasować.

Niestety tekst " co się nie dojedzie to się dowygląda" u mnie działać nie będzie, bo i skromny ubiór mój i konia 🤔

.
05 lipca 2015 14:47
Złota, koszula ta dokładnie - nic ekstrawaganckiego póki co: http://eqwest.pl/colorado-colorado-koszula-damska-p-871.html 🙂 Co do ubioru, wy przynajmniej będziecie reprezentować jakiś fajny poziom, więc nie będziecie musieli "dowyglądywać" :kwiatek:
Livia, fajna koszula. W zeszłym roku kupiłam sobie czarną, ale jest za gruby materiał. W upał nie da rady w niej jechać.

W tym roku mam białą koszulę- zwykłą.. krój klasyczny. Dzinsy niebieskie i czarny kapelusz. Chciałam czarne czapsy - jak Karolass przywiezie i będą pasowały to kupię.

Livia, a co do poziomu to hmmm... zobaczymy. Bacardi na zawodach ma czasami "wielkie oko" i to co wychodzi w domu nie zawsze wyjdzie na arenie🙂
Życzę powodzenia na zawodach. Jestem pewna, że dacie sobie radę i zaprezentujecie siebie oraz konie na poziomie.

Cieszę się, że trening miałam rano. Później nastąpiło gwałtowne ocieplenie klimatu - temperatura poszła w górę z dużą ambicją, aby wszystko spalić/roztopić...
06 lipca 2015 11:25
Złota, dziękuję, mam nadzieję że na żywo też się okaże fajna 🙂 W razie czego mam tą koszulę z Kraemera, ona jest dość lekka więc mam nadzieję, że w upał też ogarniemy. Klasyka jest zawsze w cenie, a biel do tego jest elegancka, więc nie przejmowałabym się aż tak wyglądem 🙂
.
Sorki , ze nie odpisywalam ale bylam na wyjezdzie. Kolezanka mi kupila w stanach i mi wysle 💘 nie wiem czy widzicie zdjecia , jak nie jest w mojej galerii. http://re-volta.pl/galeria/foto/140808
.
Poprawione, dzieki😉
07 lipca 2015 07:04
Muchozol, bardzo ładny ten pad! I nie czarny 😀 Bardzo mi się te delikatne grawery na skórze podobają.

rosek, taka wężowa skórka nie jest w moim typie, ale ogólnie fajne są te kowbojki, pofarciło ci się 😀
.
08 lipca 2015 11:55
Muchozol, w ogóle zrób jakieś zdjęcie całościowe swojego sprzętu - teraz dla Muchy już masz chyba wszystko, jak ten łańcuszek dotrze? 🙂
.
.
11 lipca 2015 19:19
kasiakliczkowska, cudowna! Jak Karolass te nowe czanki wrzuciła na stronę, to już wzdychałam  💘

Muchozol, ładna ta twoja 🙂

Ja tęsknię do tej 😍

.
Muchozol czemu nie? Ma fajną rolkę na podniebienie i dużo ruchomych punktów.
.
12 lipca 2015 13:13
Muchozol, najważniejsze, że obie jesteście z tej czanki waszej zadowolone 🙂

Pytanie godne laika, ale lepiej być głupim chwilę niż całe życie 😁 Czym się różni oddziaływanie różnych portów? Jak działa port okrągły, a jak kwadratowy, i co dają rolki? Co daje port tak ogólnie?
Muchozol Mucha nie lubi kwadratowych nawet jak jest rolka?
Livia port odciąża język (dlatego niektóre konie wolą z portem niż proste) oraz działa na podniebienie konia. Wbrew pozorom niektórzy trenerzy uważają, że większy port, pod warunkiem, że jest lekko wygięty jest łagodniejszy bo działa na większą powierzchnię. Rolka umożliwia "turlanie się" portu po podniebieniu więc nacisk przechodzi po nim płynniej.
12 lipca 2015 16:10
kasiakliczkowska, dziękuję! Właśnie ogólnie port wygląda strasznie, a z tego, co piszesz, wynika, że jest łagodniejszy niż taki prosty ścięgierz.
Czy tylko mi nie działa ta strona?

http://mwhorseshop.pl

Upatrzyłam sobie ogłowie w tym sklepie i zaczynam sie niepokoić!
gocunio  mi też nie działa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się