a my wprawdzie jestesmy juz w galerii z eskadronem brown z aqua brown white, ale dzisiaj sie dorobilismy zdjecia w komplecie z ochraniaczami nortona czeko z nebieskim! wiec teraz albo podmiencie, albo dodajcie jako drugie albo nie wykorzystujcie - do Was kobietki nalezy decyzja🙂 linka do duzego wrzucam i tak🙂
A takie może być? Czy bardziej z boku? Mój wiecznie niedoprany Anky sky (może tym razem się uda): Przepraszam, nie banować mnie na razie, mam problem z moimi beznadziejnymi komputerami 🙁
Tak, to ten od Ciebie 🙂 A to nie jest sky? No to teraz zagadka - jaki to kolor, bo ja myślałam, że sky, bo owijki dokupiłam na 100% Sky i pasują. BTW Anaa - to może być to zdjęcie? Wysłać większe, czy to się nada.
ANKY często powtarza kolory, czasem pod tymi samymi nazwami (jak graphite) czasem zmienia im nazwę (jak kiwi=pea 😉 no pea może jest o pół tonu cieplejszy 😉 )
białych mam pod dostatkiem 😉 ale żaden nie jest "galeryjny", może stąd wrażenie 😉 zmiana... poniekąd - jak bedzie miał co pokazać to będzie chodził w białych szmatach, do tego czasu nie musi się tak rzucać w oczy 😉 więc białe leżą w pace i czekają na swoją kolej 🙂
robiac pozadek w zdjeciach znalazlam takie oto zdjecia w kompletach.... Sa sto Eskadronki, ale przyznam sie szczerze to nie wiem jakie😉 Oba komplety byly pozyczone od forumowej Anyy🙂