Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

600 kg to chyba to ogłowie na zdjęciu waży.
Straszne.
estena   Wariat nad wariaty.
25 lutego 2015 10:56
Udało już im się zebrać ponad 1000 zł  🏇 cieszy mnie ta wiadomość ogromnie
Niekońskie, ale rozwaliła mnie pisownia 😁
[url=http://olx.pl/oferta/akwarjum-CID103-ID7YxO3.html#da555911aa]http://olx.pl/oferta/akwarjum-CID103-ID7YxO3.html#da555911aa[/url]
u tego kogoś nie ma opcji wstawienia "i" w środku wyrazu 😀
u tego kogoś nie ma opcji wstawienia "i" w środku wyrazu 😀

Telefoniczny, widze, nie te wyrazy miały i  😜
fakt... ale i tak przeważają akcesorja i akwarjum 😉
fakt... ale i tak przeważają akcesorja i akwarjum 😉

Dobra wygrałaś  😁
Gillian   four letter word
26 lutego 2015 14:51
Ćpaczka = szpaczka. Szpak, czyli siwy 🙂

było ostatnio tu już Gillian
A.kajca   Immortality, victory and fame
26 lutego 2015 14:57
Gillian pewnie owies nosem wciąga x)
Gillian   four letter word
26 lutego 2015 14:57
nie widziałam, sorki.
Ale 1,5 roku i zaprzęg też nie napawa radością 🙁
a jakie ma fajne kiełzno to dziecko ...
a jakie ma fajne kiełzno to dziecko ...

Właśnie... Zwykłe wszechobecne kiełzna z dopięciem do kantara mają normalne kółka, a to jakieś mici-pici. Co to jest ?
estena   Wariat nad wariaty.
26 lutego 2015 16:03
Już tu kiedyś pisałam - to wędzidło na werbliki, masz dwa kółka - w tym jedno na łańcuszku, żeby móc dopiąć to do kantara, ale jak szarpniesz mocniej konia lejcami to te kółka się zwężają i zaciskają pysk konia co sprawia ogromny ból..
werbliki werblikami, to dziecko ma jakiś pelham zaprzęgowy.
A.kajca   Immortality, victory and fame
26 lutego 2015 16:19
Już tu kiedyś pisałam - to wędzidło na werbliki, masz dwa kółka - w tym jedno na łańcuszku, żeby móc dopiąć to do kantara, ale jak szarpniesz mocniej konia lejcami to te kółka się zwężają i zaciskają pysk konia co sprawia ogromny ból..

Zupełnie jak munsztuk, pelham... generalnie to kiełzno nie jest do szarpania, na zdjęciach żadnego szarpania nie widzę więc po co ta insynuacja? A to co opisałaś to zwykłe wędzidło zaprzęgowe, żadne narzędzie tortur. Natomiast co ćpaczka ma w pysku to inna sprawa bo też nie mogę się dopatrzeć.

Rozbawiło mnie "zgodnie z prawami fizyki" i "kurczowego trzymania się rękami i nogami" 🤣 I ta wiedza tajemna, że na koniu jeździ się w równowadze, wow.
bo oni po prostu lewitują nad końmi.
bo Bieszczady zaginają czasoprzestrzeń, dzięki temu są inne prawa fizyki, które są bardziej przyjazne koniom
Niekońskie, ale rozwaliła mnie pisownia 😁
[url=http://olx.pl/oferta/akwarjum-CID103-ID7YxO3.html#da555911aa]http://olx.pl/oferta/akwarjum-CID103-ID7YxO3.html#da555911aa[/url]

ino...padłam i nie wstanę
"jno" 😀
Gniadata   my own true love
26 lutego 2015 22:39
[quote author=budyń link=topic=190.msg2302556#msg2302556 date=1424981190]

Rozbawiło mnie "zgodnie z prawami fizyki" i "kurczowego trzymania się rękami i nogami" 🤣 I ta wiedza tajemna, że na koniu jeździ się w równowadze, wow.
[/quote]

Bylam u pana Tomka nie raz nie dwa i chociaz nie zgadzam sie ze wszystkim co mowi i robi to nie moge na niego zlego slowa powiedziec - a jazdy na ujezdzalni pod jego okiem duzo mi daly w tamtym czasie. Tajemnic wielkich nie odkrywa, po prostu post jest napisany jego indywidualnym stylem (co mozna wylapac jak sie czlowieka pozna) poza tym dla wielu osob szukajacych miejsca na wakacje na tereny po górach (bo po to wlasciwie i ja tam jezdzilam) takie kurczowe trzymanie sie odnozami to codziennosc 🙂
drabcio reklama dźwignią handlu 😁 swoją drogą cena chyba dość wysoka jak na PODwarszawską stajnię bez hali 😉
eeeeeeeeeeee 😫 😫 😫 😫  jakos mnie az odepchnęło z tym tabletem......  🤔wirek: co to ma byc? konie mają odciagac od cywilizacji i wiecznego wpatrywania sie w tablet ....
ja piernicze, serio az jestem zniesmaczona  🤔
600 zł to dużo? Pełno jest stajni z gorszymi warunkami, odległych od miast i większą ceną. Dziwna reklama stajni ten tablet, ale czemu nie..... jak dają 😉
Watrusia myślałam, że ceny w okolicach Wawy ostatnio trochę spadły, ale może to moja subiektywna opinia, bo my stoimy na mazurach ;-)
drabcio reklama dźwignią handlu 😁 swoją drogą cena chyba dość wysoka jak na PODwarszawską stajnię bez hali 😉

Na prawdę wysoka?
Toć na końcu świata, tj pod Szczecinem nie ma takich cen (tak niskich)...
Chyba jednak mieszkam na końcu świata, bo płacę 450 zł za podobne warunki jak mogę wnioskować po treści ogłoszenia ;-)
ale nie dostalas tableta 😉 ten tablet moze w cenie jest 😉 i za miesiac bedziesz musiala znów wziąc kolejnego tableta..i td 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się