galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

caroline   siwek złotogrzywek :)
14 kwietnia 2009 20:47
edit
nie, nie będę wkładać kijka w to mrowisko. jednak 😉

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edycja posta. Uciszenie wygasa 22 kwietnia.
A ja już od wczoraj nie mogę się dostać na stronkę...
caroline - a ja uważam, że zbyt dużo czasu poświęcasz myśleniu o tym co ja może pomyślałam i jakie pobudki mną kierowały.  😎

Twoje zdjęcie działało w momencie kiedy je zgrywałam na komputer (z PB, mimo, że napisałaś, że już go nie ma). Chcesz, żeby wykasować? Nie zrobiłam tego na złość - stwierdziłam, że może rzeczywiście przesadzam. Ale cokolwiek tak, tylko winny się tłumaczy zaraz mi powiesz i będzie to kolejny dowód mojego chamstwa i złośliwości 😎

Nie rozumiem o co Ci chodzi poprzez masowy zrzut fotek - pozmieniałam niciaki z galerii wiosennej na niciakową, dorzuciłam fotkę moniski i tyle w zasadzie. No, jeszcze Kucunia o której zapomniałam wcześniej i może coś jeszcze z tych aktualniejszych...
Naprawdę - nie szukaj spisku tam gdzie go nie ma - nie mam czasu wrzucać zdjęć codziennie😉

Tekst do Ciebie o nachrapniku miał być żartem - ale widocznie za mało emotikonek użyłam. Anyway - wydaje mi się, że nie ma się o co burzyć.

pzdr600
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
14 kwietnia 2009 21:07
Ojoj, BYK  😡

Szmatoholicy mi nie działają  😁
To działają, czy nie działają w końcu?

Zrobiłam aliasy do domeny zawierający kilka możliwych błędów
Jeśli ktoś po kliknięciu w ten link:

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/

nie widzi żadnej strony - to wtedy proszę o PW i będę sprawdzać konkretny przypadek.
quatna, ja mam wrzucony w szybkim wybieraniu Opery wlasciwy adres (na pewno).
Tak jak pisalam, dosc czesto wyskakuje mi, ze serwer nie odpowiada.
To jest ten sam serwer i ta sama domena, co forum. Nie może być tak, że jedno działa, drugie nie. Teraz podałam link i chyba działa? Ja tam naprawdę nic nie zmieniam, więc jeśli coś się długo ciągnie, nie odpowiada - na forum muszą wystąpić takie same objawy. Nie wierzę też w samoczynne naprawianie akurat teraz, kiedy pytam o stronę.

Ja edytuję tą stronkę, Anaa wstawia zdjęcia - w bardzo różnych porach - nie mam od niej żadnego zgłoszenia, że coś jest nie tak.
Początkowo nie działał adres z "www" w nazwie, ale to już zostało uruchomione w obydwu konfiguracjach (z www, bez www).
mnie zawsze działa...
a może to problem internetu u odbiorcy - lagów itepe?
Moze strona mnie nie lubi.
Nie mam pojecie o co chodzi i dlaczego. Napisalam tylko jak u mnie to wyglada.
Forum dziala zawsze, szmatoholicy niekoniecznie.
Klami, teraz działa? Jak nie , to chodź na PW, zapingujemy ją.
Teraz dziala normalnie. Tak kolo 21 nie odpowiadala.
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
14 kwietnia 2009 21:47
A mi działają oba.
Mi również
to ja zasilę galerię eurostrów:

mi szmatoholicy działaja zawsze i wszędzie, forum też! u siostry szmatki nie chciały wejść:/ może faktycznie wina dostawcy internetu czy czegoś w tym stylu?
Teraz działają oba (tracert mówi, że gdzieś w okolicy OVH błądzą mocno).
Najdziwniejsze jest to, że jak nie działa, to nie to, że pakiety gdzieś błądzą. One po prostu nie są wysyłane, tak jakby host nie istniał.
Nie pamiętam co mi wczoraj pod DOSem ping napisał, ale czegoś nie mógł zlokalizować.  🤔
U mnie strona zawsze działa
Ktora z fotek najlepiej sie nadaje?? To podlinkuje ja w lepszej i wiekszej wersji??

Moona, właśnie chciałabym, żeby ktoś na bieżąco zapingował stronkę, jeśli nie działa. Tylko ciągle trafiam na "teraz działa" - i to nie jest nic ironicznego, tylko naprawdę jestem ciekawa usterek, bo strona musi znikać razem z forum, korzystając z tej samej domeny, serwera. Dlatego prosiłam o PW, bo jak kogoś upoluję na bieżąco, to byśmy sobie razem sprawdzili trasę pakietów. Może OVH przycina za duży transfer, albo jest jakiś inny problem?
Klami - wszystkie trzy śliczne. Dawaj tę która Tobie się najbardziej podoba 🙂
Klami, mnie się najbardziej podoba drugie!!
Mi też 🙂
Przegłosowane 😎

Klami, co Ty na to?🙂
a mi chyba pierwsze:P
Tylko na drugim to taki pseudogalop jest (wlasnie rozmawiamy o tym w KR).
No, ale niech wam bedzie... 😉  Zaraz podrzuce lepsza wersje.

edit....
O, inny glos. I co teraz??
I tak jest 2:1  😁
A ja znalazlam jeszcze jedna fotke, ktora jest ostra. Co prawda ja siedze jak przykurcz, ale....

??
Już sama nie wiem 🤔wirek: Wszystkie piękne!
ja jestem za ta ostatnią z tej prostej przyczyny że najpiękniej widać kolor kompletu i jego współgranie z maścią🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się