galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

edit, bo niektórych kłuje po oczach, że mnie coś kłuje po oczach.
caroline   siwek złotogrzywek :)
11 kwietnia 2009 14:26
tak, z takim niezapiętym nachrapnikiem :P

...to galeria ogłowi? czy szmat? 😉
Też na to zwróciłam uwagę  😉
szmat na ładnych fotach :-P masz prikaz zrobić lepsze - to wrzucę wieczorem.
caroline   siwek złotogrzywek :)
11 kwietnia 2009 14:30
Anaa, albo ci fotka odpowiada albo nie. a nie takie no chyba byc moze...
nowej nie zamierzam robic. a nawet jesli - to z czystej przekory - byłaby z rozpiętym narchapnikiem. ale tej oczywiście wstawiac nie musisz, skoro tak cie razi ten nachrapnik. fotka juz skasowana. FOCH.
Anaa, to nie jest kurcze katalog handlowy! Nie przesadzasz aby? To co, trzeba wykasować połowę zdjęć, gdzie jest z tyłu brzydki płot, rozrzucone szczotki, albo są nieostre, zakompresowane z pikselozą, za ciemne, bo robione na burej hali? Bo moje też się w takim układzie nie kwalifikują, a na jednym to w ogóle koń nie ma siodła, tylko stary pas do lonżowania (skandal).
Nie dajmy się zwariować - ja wolę więcej zdjęć, które poprawnie odpowiadają tematowi, niż trzy wybitne i koniec galerii.
taaa chcesz uderzyc psa to i kij się znajdzie
za to to wybitne jakosciowo zdjęcie na ktorym strasznie duzo widac ale jakos nikomu nie przeszkadzało

i nie chcę urazic tu szafirowej ale cos jest chyba nie halo...
asds   Life goes on...
11 kwietnia 2009 15:38
Anaa, albo ci fotka odpowiada albo nie. a nie takie no chyba byc moze...
nowej nie zamierzam robic. a nawet jesli - to z czystej przekory - byłaby z rozpiętym narchapnikiem. ale tej oczywiście wstawiac nie musisz, skoro tak cie razi ten nachrapnik. fotka juz skasowana. FOCH.

AMEN!

szmurka  równiez z tobą się zgadzam
nie wiem, które najlepsze! powiedzcie czy któreś jest ok to dam linka do dużego😉 czaprak Eskadron Cotton czekoladowy z niebiesko-biało-pistacjową lamówką i owijki pistacjowe Jump tec:

ok - Wasza strona - Wasza wola. W tym momencie mnie zaczyna być wszystko jedno. Podobno miało być ładnie - ja się starałam kadrować, balansować kolory, cokolwiek... Nie to nie 😉 Będzie 'jak leci'
Caroline - nie strzelaj focha tylko daj to zdjęcie w takim razie.
Quanta - przesadzasz - Twoje zdjęcia są akurat jednymi z lepszych, więc nie wiem o co Ci chodzi 😉
Sznurka - tekstu o psie i kiju nie czaję kompletnie... O.o ee??

edit: sznurka - fotki szafirowej ja nie wrzucałam akurat. I też uważam, że nic na niej nie widać...
Anaa - a weź mi powiedz które z tych powyżej się nadaje najbardziej? i czy ktoś mi może powiedzieć która to kolekcja? wydaje mi się że jesień/zima '06 - schoko petrol creme..

edit - pogrzebałam i chyba jednak nie! chyba to raczej - wiosna lato 2008 - aqua-brown-white! sorry za zamieszanie😉
Breva - to na pewno schoko-pertol-creme 🙂 (edit: aa to ja już nie wiem...)
Co do tego które się nadaje - wg mnie wszystkie. Z fotograficznego punktu widzenia najbardziej podoba mi się pierwsze.
Breva, uważaj, bo bez nachrapnika nie masz szans.

I tak jest ładnie, więcej niż ładnie 🙂 Ja też kadrowałam zdjęcia, można im trochę poprawić czasem kontrast - ale jak głosi stare polskie przysłowie - nie dajmy się zwariować. 🙂 To nasza forumowa galeria, mamy różne warunki do robienia zdjęć, różne aparaty. Katalogi zostawmy wydawcom. Dla mnie super była ta oryginalna strona z Ankypadami, którą kiedyś znalazła sznurka - fotki były bardzo różne, poprawne, i to wystarczy.

Co do moich zdjęć wcale nie przesadzam, te na hali są mocno średnie, tu jest na przykład tak przekompresowane, że aż gałki oczne wysadza - to co wywalamy?:
no to direct link do pierwszej dużej (wymiary 1141x1470 - mam nadzieję, że wystarczy!) fotki:

i jest to na pewno aqua brown white - przypomniałam sobie jak kupowałam że był też z tej samej kolekcji w kolorze aqua - czyli to musi być to😉
Quanta  dobry zart

mi sie jak narazie tylko jedno zdjecie na stronie nie podoba i uważam ze psuje cały obrazek  😉
ciska - które? 😉
really - czil ałt... 😉 update zrobiony ;]
wow ale szybko! dzięki🙂
sznurka, też się z Tobą zgadzam, nie obrażając szafirowej :kwiatek:

Moje, które zaproponowałam (nawet chodziło o ten sam czaprak) było podobnie rozmazane i nie przeszło, chociaż bardziej było widać i konia i czaprak. W sumie nie dziwię się - bo jak napisała Anaa - aż oczy bolały...
Okej, tylko czy tu są równi i równiejsi? 😎

Teraz mając nawet zdjęcia czapraków nawet się nie fatyguję żeby tu wstawiać, bo już sama nie wiem co odpowiada jakością, a co nie... 🙂

edit:  poprawka - już mi się słowa plączą...
m0niska - po raz kolejny powtarzam, że nie ja wrzuciłam fotkę szafirowej... ja bym jej nie wrzuciła 🙂
co do równych i równiejszych - myśl jak chcesz - ale ja do tego tak nie podchodzę 😉 chcesz, żeby wrzucić fotkę - no problem, really...

edit: już jest
ostatnie zdanie to po to, żeby udowodnić, że jesteś ponad szmaciane galerie? 😉
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
11 kwietnia 2009 16:58
mi sie jak narazie tylko jedno zdjecie na stronie nie podoba i uważam ze psuje cały obrazek  😉

Mi tak samo, a konkretnie jedno z białych Anky 😉 Ale może jestem zbyt wybredna 😉
a  mi  zdjecie slązaka w Es  sie  nie podoba  😉

jest ciemne , nie ostre i takie mocno byle jakie

Anaa  mozesz tez usunac to moje foto megi w niciaku co ma ochraniacze bo tez jest mało fajne a juz nowe pojawiło sie na stronie.
ciska: done :-)
Raven  faktycznie to jedno zdjecie odstaje od reszty , nawet go nie zauważyłam , teraz  popieram  😉
Chyba musze zrobic jakies lepsze zdjecie Niciaka, bo mi sie to moje nie podoba. :/

Anaa, a co z yellow?? Widze, ze najnowszej kolekcji w ogole jeszcze nie ma wpisanej.
Klami - czekam aż quanta doda nowe kategorie 🙂
aaaa......  😉
Anaa, oczywiście, że nie🙂 To naprawdę nie miało tak zabrzmieć🙂

Zdjęcie się nie nadaje - ok, rozumiem.
Tylko po prostu widząc niektóre zdjęcia w galerii, nie wiem jakie jest kryterium jakości, dlatego wolę nie wrzucać wcale, nie zawracać głowy :kwiatek:
O, juz jest nowa kolekcja. 😉
Hmm... troche widac, ze moja fotka sztucznie wyostrzona.
m0niska - ale nie o to chodzi - wrzucaj! przecież chcemy, żeby było jak najwięcej i jak najfajniejszych fotek 😉
ja jestem zboczona fotograficznie, może to faktycznie dlatego się czepiam :-P

Klami - jak będziesz miała lepsze i będziesz chciała to się zmieni 🙂 Na razie jest ok 🙂
chocochip-pink to nowa kolekcja eskadrona a nie standard ANKY - teraz zauważyłam😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się