Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

ej_anka ja rozumiem, że on chce być piękny ale potem trzeba było jeszcz osiodłać go i wrócić do domu 😀
ceffyl, jaka mgła 😍
Rudzik, :kwiatek: Hah, wreszcie ktoś kuma o co chodzi z grzywą 😉 Dawaj swoją babę!
lusia722, piękne zdjęcia, piękne konie!
Haffek, ojtam ojtam, przecież pańcia coś zaradzi 😉
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
08 lipca 2014 10:14
Burza, ale Ty masz ciacho pod sobą, fajny okraglutki;d

a na przełożenie grzywy dobre jest zostawienie warkoczy na ok tydzień, a co drugi zmoczyć te warkocze🙂

ja przekładałam mojej tak🙂
ej_anka no pewnie, że panci zaradzi. Pancia poświęciła swoją bluzę żeby konika z piasku wyczyścić 😀
Rudzik   wolę brzydkiego konia, niż piękną sukienkę
08 lipca 2014 11:14
ej_anka mówisz i masz. Typowa tarantowata grzywa: licha, krótka, rzadka i stercząca do góry

ostatnio odkryłam patent na położenie grzywy-kaptur od derki na muchy. BTW Czy ktoś usuwał żywicę z końskiego włosia?
Rudzik, piękna i tak 😍
Młody z dzieciakiem thepones na trawie

i w pracy
anai, bardzo chwytający za oko jest Twój "szarak" 💘! Śliczny!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
08 lipca 2014 15:28
kujka, kurde kurde fajny ten Twój Gillete 😁

edit:

Rudson 🙂
JARA,  Haha, jaka skupiona mina! W końcu trzaskanie kopytem w wodę to poważna sprawa 😉
08 lipca 2014 16:18
Oczywiście, że odpowiedzialne zadanie. 😉 Przecież to zawodowy chlapacz, spróbuj chlapać "byle-jak" przed taką widownią 😁

fot. Marta Nowakowska
To Mietków?
Jaki on dzielny, ja przed taką widownią bym się zestresowała 😀
08 lipca 2014 16:29
Tak, to Zalew Mietkowski 😉
kujka   new better life mode: on
08 lipca 2014 17:54
anai, kobieto, coraz wiecej tego Twojego mlodziaka! Rosnie w oczach 🙂

JARA, o cholera, nie wiedzialam ze to bylo takie profi modelowanie, szacuneczek  🤣
08 lipca 2014 19:36
Kochana to przecie gwiazda 😎 najpiękniejszy w całej wsi 😂
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
08 lipca 2014 22:11
lusia722 oj piękne ...  nowo ogrodzone 10 hektarowe pastwisko 😀 dla naszych 5 sztuk to mega przestrzeń i jeszcze nie ogarniają 😉
jak będę w dzień z aparatem to chcę spróbować to zobrazować bo dech w piersi zapiera  😜
a Twoje to wszystkie ciasteczka!  😍 
thepones ale bosko malowany  😍
ej_anka  jeszcze jedna mgła specjalnie dla Ciebie 😉 dojechałam do stajni przed zachodem i w godzinę po mega burzy 😉
Rudzik umaszczenie ma genialne  😜
anai co ja Ci mogę napisać... Siwe jest piękne!  😍
JARA boska fota  😜  marzy mi się taka sesja z siwym
ceffyl, raz jeszcze: super! 😍
smartini   fb & insta: dokłaczone
08 lipca 2014 23:23
Cefyl, taki mi offtop: a masz blisko jezioro? (głupie pytanie, wiem ;P)
tak się śmieję, nigdy na mazurach nie byłam a na drugą połowę września planuję trip foto ;D

jutro trener chce wsiąść na Bułę to może uda mi się cyknąć jakieś zdjęcia czy coś nagrać <3
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
08 lipca 2014 23:37
Smartini nawet dwa 😉  a w okolicy do ok 23km w każdą stronę będzie ich z 10, większych i mniejszych + naście mniejszych zbiorników wodnych w samej okolicy  😉
wpisz sobie w google map trasę Ostróda-Olsztynek, my jesteśmy w Warlitach Małych koło Platyn 😉
Rudzik   wolę brzydkiego konia, niż piękną sukienkę
09 lipca 2014 07:44
ceffyl ale macie tam klimacik, taki koński raj
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
09 lipca 2014 07:45
ceffyl piękne zdjęcie, wspaniały widok, nic więcej nie trzeba🙂

JARA wow! super

anai chwyta za oko Twoja maszyna!
thepones, przesłodki!
maliniaq   Just do your job.
09 lipca 2014 12:30
Zdubluję jedno zdjęcie z tematu ciążowego i zawitam do wątku z moją 3-miesięczna Bellą Monavią  😉
Dolne zdjęcie sprzed kilku dni, teraz już cały pyszczek jest we właściwej sierści 🙂
09 lipca 2014 19:17
maliniaq słodziak <3

u nas dziś był dzień pod hasłem 'sprawdźmy, ile mojej pracy popsułaś przez ten tydzień od kiedy tu jesteś'
i chyba nie za wiele, bo trening skończył się szybko i bez większych zgrzytów (no, pomijając to, że Budyń z niewiadomego powodu wciąż jest sztywny na prawo, chociaż i tak jest o niebo lepiej)

kilka zdjęć, mam tego mnóstwo ale nie chcę przynudzać moim olbrzymem :P

jak internet pozwoli to może jakiś filmik uda mi się załadować
JARA
Ale masz świetnego modela ! Oczy takie hiipnotajzing  😎
smartini
Budyń jest abslutnie pięknościowy i ma świetną ksywę  😜 😍 Dawaj więcej, nic się nie przejmuj !
czeggra1, bardzo dziękuję!
kujka, widać? Bo miałam takie wrażenie, że robi się powoli okrąglejszy, ale nie byłam pewna.
JARA, świetna sesja!
ceffyl, przepięknie! I jak nastrojowo, bardzo mi się podobają zdjęcia  😍
maliniaq, tfu tfu słodkości!
smartini, uwielbiam Twoje zdjęcia, są świetne technicznie, do tego przepiękny koń i dynamiczne ujęcia. Rewelacja!!!

Dorzucam jeszcze dwa siwki, zza płotu atakuje młodego Hetman 🙂
09 lipca 2014 19:42
Anai dziękuję  😡 z tutejszej stalowej hali więcej się wyciągnąć niestety nie da, ale jak przestanie ciągle padać to przeniesiemy się na zewnętrzną arenę 130x60  😲 i do tego bezpłotową ;D wtedy coś ładniejszego się uciuła 😀

Armara skoro tak mówisz 😉 najwyżej będzie na Ciebie :P
foty tym razem przez picasaweb więc nie ręczę za to co się podziało z kolorami i jakością :/

i jeszcze video ze spinów
przepiękne to one nie są jak na razie ale biorąc pod uwagę fakt, że w tym roku Budyń jest ledwo ponad miesiąc w sensownym treningu z dwumiesięczną przerwą w środku a wcześniej spiny kończyły się hiszpańską szkołą jazdy to jestem ZACHWYCONA a Stefano padam do stóp. Geniusz <3

09 lipca 2014 20:01
derby, ceffyl, anai, dziękuję dziewczyny :kwiatek:

uwielbiam go 😍
smartini, nie bądź świnia.. daj więcej! co to jest kilka zdjęć 🙂 a spiny jakie szybkie, super 🙂
09 lipca 2014 20:12
JARA, uroczy jest ;D

haha, Burza, będzie więcej,  jeszcze tu trochę będę, ale z dzisiejszego treningu to nie bardzo jest już co wrzucać :P może jak stopy zaczną w końcu wychodzić sensownie jak się chłopak zrelaksuje (bo nadal to dla niego spore przeżycie xD)
a jak zewnętrzna arena będzie ready i przyjedzie Kate, to może nam zrobi foty w wersji show a nie tam takie robocze :P
specjalnie dla ciebie jeszcze jedno, fencing jak się patrzy 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się