Sesja/Studia i t d ;)

Co się dzieje  robakt?
Ja wcale, ale to wcale nie czuję zbliżającej się sesji. A egzamin z patofizjo za tydzień.  😁
robakt   Liczy się jutro.
04 czerwca 2014 17:55
Nie zaliczyłam kartkówki, która upoważniała mnie do zerówki z matmy, pójdę to jeszcze sprawdzić, bo byłam pewna, że zaliczę. No wkurzyło mnie to bardzo.
lenalena piona! Bardziej przeraża mnie fakt, że nie czuję bliskości sesji 🤣
Są mi bardzo potrzebne kciuki jutro od 9.45 - 11.15.  :kwiatek: Zaliczenie z historii literatury francuskiej....
Fatalita, będą kciuki!

Ja też poproszę kciuki jutro o 12😲0...historia Stanów Zjednoczonych.
olencja, na jakim kierunku jesteś?
lingwistyka stosowana
Na anglistyce miałam identyczny egzamin, stąd to pytanie 🙂 powodzenia! 🙂
Nie dziękuję 🙂 Z Wielką Brytanią w pierwszym semestrze udało się na 4, to może i teraz nie będzie najgorzej 🙂
Trzymam kciuki 🙂
U mnie znów zabawa. Pani doktor przesunęła znów egzamin 😤... Wyników z przed prawie półtora miesiąca nadal brak. Ja sie chyba zastrzelę. 😵

W ogóle dzis byłam pierwszy dzien na praktykach i jestem pod mega pozytywnym wrażeniem. Czuje ze dużo bede sie mogła nauczyć  🏇
Dziewczyny, czy któraś z was dysponuje programem InDesign? :kwiatek:
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
05 czerwca 2014 08:44
Łiii, 4,5 z rachunkowości z ćwiczeń 😀
W końcu coś mi się udało. 4 z koła z fizjo. 😀
madmaddie   Życie to jednak strata jest
05 czerwca 2014 18:35
studiuję dziennie, a mam egzamin w sobotę. gdzie sens, gdzie logika. sesja jest długa, jest dużo dni, które nie są sobotą ani niedzielą.
Wystrzelałam ostateczne zaliczenie z botaniki na 3,5. Miszcz. 🤣
madmaddie, ja mam egzamin w sobotę i to w dodatku po Bożym Ciele. Miałam jechać wtedy w góry no i tyle z tego wyszło, że o 10 muszę być na uczelni
05 czerwca 2014 18:43
spoko, ja mam dzień przed bożym ciałem. w sumie sobotnia prof. najpierw wyznaczyła termin na boże ciało  😜
W sumie też fajnie  😁
Co tam komu Boże Ciało przeszkadza  😉
05 czerwca 2014 18:49
a, zapomniałam dodać że mam zajęcia w sesji, bo nas jeden profesor przez miesiąc wprowadzał do przedmiotu i się jakoś tak, nie wyrobiliśmy z materiałem  🙂
madmaddie, ciesz się, że tylko zaliczenie i tylko z jednego przedmiotu. U nas koła i zaliczenia w soboty to norma  🍴 bo przecież my tylko tymi studiami żyjemy  🙄

No a ja nie zaliczyłam psychologi jednym punktem jak chyba 50 osób z roku, byłam oglądać swoją pracę i pierwotnie miałam 3, ale ktoś tam inny stwierdził, że nie wyczerpałam tematu i mi odjęli punkty  😵 chyba za dużo osób zdało, wzięli te, co były na skraju i poodejmowali punkty, poprawka w sobotę, egzamin z anatomii w poniedziałek, żyć nie umierać  🏇
Nic nie przebije naszego profesora.  😅
Zaliczenie od 30 punktów, ja mam 36, ale nie wpisze mi 3 do indeksu (ostatni semestr magisterki).
Mam przyjść odpowiadać w piątek 🤔wirek: 🥂
Averis   Czarny charakter
05 czerwca 2014 19:47
Ostatni dzień zajęć na polonie za mną. Co za ulga 💃. Teraz tylko jeden egzamin i obrona we wrześniu. Cudownie.
Wpadło 4,5 z ćwiczeń z ekotoksykologii 🏇

Wrócił mi normalny internet wiec chyba zabiorę się za ostateczne poprawki w pracy (przeglądanie publikacji w telefonie to jakaś masakra :zemdlal🙂 i naukę na przyszłotygodniowe zaliczenia. 😉
Mechanizmy i gospodarskie na 3,5. 😀 Muszę jeszcze tylko zaliczyć botanikę, regulacje, angielski, alergeny, fizjo i biochemię, damy radę. 😁 🥂
06 czerwca 2014 17:31
Kolejna porażka, do semestralnego zaliczenia z fizyki brakuje mi 1 pkt.
Nie wierzę w swoje szczęście xD Poszłam na test semestralny z farmakologii, żeby zobaczyć, jak są formułowane pytania i ogólnie ocenić poziom. Cały semestr przekartkowałam w 1 dzień, a tu wpadło 3,5 pkt no i dzięki temu na koniec semestru mam 4,5 ! Jeśli podobnie mi pójdzie w kolejnym semestrze, możne będzie się starać o zeróweczkę. Jak to dobrze nie mieć już zajęć i spokojnie się skupić na nauce do sesji.
robakt Masz szansę pójść, żeby dopytali i podciągnęli ten 1 pkt ?
kotletJa też właśnie przerabiam problemy z internetem :/ Zmieniłam stancję i net chodzi tak masakrycznie wolno i nie wiem co z tym zrobić.
06 czerwca 2014 20:23
Niestety nie. Przez to, że piszę poprawkę, egzamin mogę zdawać dopiero we wrześniu, chociaż po poprawce jest ponad tydzień do I-go terminu.
Studenci! Kiedy najlepiej zacząć poszukiwania mieszkania? Lipiec? A może dopiero we wrześniu?
busch   Mad god's blessing.
06 czerwca 2014 21:21
Averis, gratulacje! 🙂 I szczerze zazdroszczę 😀.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się