kącik skoków

Mozliwe, nie wnikam nie mój rejon...
baffinka Świetna robota, masz filmik z wyższych wysokości ?
baffinka nie wiem który raz to pisze ale wciąż Wam kibicuje! Najbardziej podoba mi się to, że super pracujecie i skaczecie, a do tego bez kwarcowego podłoża, kolorowych czapraczków i całej oprawy za milion monet i tak wyglądacie super - to się chwali  😅
Ramires i z trenerem z doskoku  🤣 My takie proste, wiejskie dziewuchy jesteśmy z Arcią  😁
Dziękuję za miłe słowa  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek: To podnosi na duchu i chce się pracować i rozwijać dalej, żeby jeszcze lepiej to wyglądało (bo to jeszcze daaaaaleka droga, zwłaszcza ujeżdżeniowo)  😉
Monia dzięki  :kwiatek: niestety nie. Miałam tylko jedną osobę do pomocy, więc z wyższych mam tylko foty, a z niższych mam filmik.

aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
04 czerwca 2014 14:42
Ramires, szanuję Twoją wypowiedź, ale wydaje mi się dziwna, bo nie odnoszę wrażenia, żeby w tym wątku był taki wysyp "kolorowych czapraczków i milionów monet żeby skakać". Wręcz przeciwnie, każdy orze jak może.
Aleqsandra wydaje mi się, że Ramires nie miała na myśli wątku,bo tu faktycznie nie ma takiego wysypu, tylko ogólnie- to co czasami widać w naszych okolicach w realu  😉
deborah   koń by się uśmiał...
04 czerwca 2014 15:14
a ja doskonale rozumiem o czym pisze Ramires. Mam takie same odczucia pozytywne zawsze jak oglądam zdjęcia baffinki 🙂
aleqsandra nie mam na myśli forum (chociaż tutaj też występuje taka tendencja), ale jeżeli nie wiesz o czym mówię, to chyba nie stałaś za dużo w 'sportowych' stajniach, albo miałaś wybitne szczęście co do napotkanych na swojej drodze jeźdźców. Cieszę się że jednak reszta wie o co mi chodzi 😉
04 czerwca 2014 16:06
Ramires, na to wygląda 😀 dobrze podkreśliłaś "sportowych"
czapraczki i miliony to w mojej percepcji max 10% tego co zauważam + oczywiście złota zasada "im więcej sprzętu tym mniej talentu" 😉 mieszcząca się w tym wg mnie granicznym zjawisku dziesięcioprocentowym

i do nikogo nie piję w tym momencie, bo nawet na szybko nie jestem w stanie podać żadnych z tych "skrajnych" przykładów
Baffinka, bardzo przyjemnie sie patrzy na Wasza prace, rzetelność i ogromną pokorę jaką masz podczas skoków 🙂
Gratuluje podejścia, i samych sukcesów🙂
aleqsandra, mi brakuje spokoju, zwłaszcza na zawodach. Zamiast czekać to potrafię konia bezsensu odpalić. A im wyżej stoi tym gorzej ;/

baffinka, a z Edem to długa, jak widać niekończąca się historia. Po jednej kontuzji przyszła kolejna i aktualnie nie mam pomysłu na niego dalej. Jak się uruchomi w końcu i wszystko będzie ok, możliwe że pójdzie w dzierżawę do pobliskiej stajni, na taką "prawie" emeryturę. Ale zobaczymy czy będzie zdrowy..

A co do twoich zdjęć, zgadzam się z przedmówczyniami, super się patrzy na wasze postępy 😉
baffinka, fajna kobyła 🙂

Kto będzie w Warce?
Dramka? (Kurczę, ostatnio tak Cię mijałam ciągle, wstydziłam się zagadać 😁 )
[s]Czy znajdę gdzieś wyniki z ostatnich zawodów w Kobylarni? 31.05-01.06??
[/s]
ok, mam 😉
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
04 czerwca 2014 20:54
Na cheval-tech.pl 😉
Warszawo, kto będzie na ZR w TKKF Hubert 15.06.?
04 czerwca 2014 21:20
na PBWJ znalazłam kilka moich zdjęć z niedzielnej Ptki...

😍 😍
deborah, ten to ma loty... Nie dziwię się że oksery są straszne, ja bym chyba umarła gdyby tak każdy skok wyglądał. Nie ma co, ambitny jest :P
deborah jak na Was patrzę to wpadam w kompleksy, że ja tak nigdy nie będę skakać 🙁. PIĘKNIE !!! I skaczecie i wyglądacie  💘 💘 💘
04 czerwca 2014 21:26
xxagaxx, to na szczęście był wypadek przy pracy 😉 normalnie skacze raczej tak jak na pierwszej fotce  🙂

arlyn, co Cię powstrzymuje?Uwierz w siebie!
deborah boję się wysokości 😉. ale może w końcu pokonam strach.. zresztą też na jakieś zawody uje bym sie przejechała.. chociaż jak Ci pisałam na PW, aktualnie jestem w fazie depresji 😵
04 czerwca 2014 21:29
uwierz mi  ja tez się boję. im wyżej tym gorzej spieta jestem. Ale odważny nie ten który się nie boi tylko ten który swoje strachy przełamuje !
deborah mądre słowa, bardzo mądre... chyba muszę je sobie gdzieś zapisać i czytać...  👍
Deb dziękuję  :kwiatek: CB jak zwykle zachwyca  😍
Crazy dziękuje za miłe słowa  :kwiatek: od Ciebie są tym bardziej cenne. Twoje filmy na młodym oglądam zawsze po kilka razy. Uwielbiam ten Twój spokój. Mam nadzieję, że za pare miesięcy moje przejazdy będą chociaż w połowie tak dobre jak Twoje. Jeszcze troche pracy nad moim dosiadem i całą resztą mnie czeka 😉
xxagaxx dziękuję  :kwiatek:  to w takim razie trzymam kciuki, żeby Edowi już się nic nie przydarzyło  😉
Zuzu. dzięki  :kwiatek: Przede wszystkim szczera  😉 Stara się jak może. Walczysz dalej w N? Powodzenia  😀

Na dobranoc 😀
Przede wszystkim ma być fun  😀
05 czerwca 2014 10:16
baffinka, to jest najlepsze zdjęcie jakie kiedykolwiek chyba tutaj wpadło 🙂 SUPER!

ja za to staram się o fun dla konia, więc z każdej przeszkody na treningu się cieszę i go chwalę itd 🙂 co aż komicznie czasami wygląda/słychać na filmikach 🙂

deborah, złote słowa
uwierz mi  ja tez się boję. im wyżej tym gorzej spieta jestem. Ale odważny nie ten który się nie boi tylko ten który swoje strachy przełamuje !

deb
tak jest  👍
baffinka, walczę, walczę. 😉 Ale na ostatnich zawodach przejechałam pierwszego dnia na 0 dwie fazy a drugiego z jedną zrzutką, więc po tym debiucie udało się zrobić oczko 🙂
deborah, ale on lata... a masz już konia na przełamywanie stracha?
Arimona - I co jak koń działa ???
Deborah nie wiem co mam napisać  😉  Napiszę jak zawsze : Świetnie, Cudownie, Miód, Malina  😍
Ktoś wie czy w przyszły weekend w Jaszkowie zrobią też zawody regionalne?
baffinka - swietne zdjecie 😀
deb - noo, niezly ten Twoj mlodzian 😉
xxagaxx - oficjalnie gratuluje AMPow! 🙂

Dzieki deb zajrzalam na strone, skad wstawila swoje zdjecia i znalazlam rowniez nasze foty z ostatnich zawodow 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się