Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

haha, i weterynarzy 🤣
Ale i tam najlepsze na koniec: "W zamian za współużytkowanie oczekuję ułożenia obu klaczy do jazdy pod siodłem i nauczenie mnie jazdy konnej oraz towarzyszenie mi podczas jazd w teren bliższy i dalszy. Bardzo mile widziana umiejętność przyuczenia koni do jazdy w zaprzęgu, jak także umiejętność strugania kopyt."

mam ochotę im wysłać maila ze zgłoszeniem chęci, a w załączniku wystawić rachunek - ciekawe czy by się skapnęła, że coś z jej "ofertą" jest nie tak, czy tylko oburzyła, że ktoś mógłby chcieć jeszcze pieniądze  😂
nie nie nie, mi nie chodzilo ze jest pozytywna, tylko tak nazwalam jej optymizm 😉 i ze tego jej zazdroszcze 😉
bo chyba raczej osoba malo sympatyczna by to byla 😉

z drugiej strony smierdzi mi to małolatą, ktora sobie marzy 😉 pare zdjec u dziadkow na wsi zrobila i tworzy wirtualne ekoagrodarmoniehomo 😉
Ja przed chwilą poczytałam tego jej bloga ( :?🙂 czy co to jest i tak sobie myślę, że ona musi mieć coś z głową nie tak 🤔wirek:
EKO- za daleko  😉
Naprawdę chora dziewczynka cytat:Trzeba jeszcze kawał drutu dosztukować i wtedy będzie można puścić mocny prąd i konie zaprosić
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
19 marca 2014 18:26
A ja tylko szukałam pracy w swoim województwie. To znalazłam  😂

(...)Trzeba jeszcze kawał drutu dosztukować i wtedy będzie można puścić mocny prąd i konie zaprosić

Przypomniałaś mi historię, jak u pewnego rolnika ogrodzenie podłączono pod wysokie napięcie, żeby krowa nie uciekała z pastwiska- krowa nie dożyła ucieczki  🤣
Straszne, biedny rolnik stracił krówkę  :bum: :bum:
z drugiej strony smierdzi mi to małolatą, ktora sobie marzy 😉 pare zdjec u dziadkow na wsi zrobila i tworzy wirtualne ekoagrodarmoniehomo 😉

a wtedy sama koni by nie zajeżdżała? i nie umiałaby jeździć?
Dementek, napisz sama. takie w klimacie. że wezmiesz kase za ....cholera.... nawet za doglądanie czy inni pracują się normalnie bierze.... moze za siedzenie i ładnie wygladanie, promieniowanie doświadczeniem i możliwościami? 😉)))

19 marca 2014 19:06
horse_art- Nie mam nastroju pisać do tej osoby z cennikiem co i za ile  😉

pirat30- Nauczył się, że nie podłącza się ogrodzenia pod takie napięcie.
Ale z tym ,,biednym rolnikiem" i ,,biedną krówką" to też napisałeś/aś. Ja do rolników nic nie mam, a tu mi coś się wydaje, że za rolnikami nie przepadasz.
Dementek, nie chodziło mi, że do niej tylko w ogóle - zamiast przeglądac ogłoszneia to napisz. może to dobry sposób? jak są takie ogłoszenia to może i amatorzy takich są ??? 😉))))

chyba spróbuje. "za niedużą opłatę pozwolę skosić trawnik i dam zaprosić się na grilla" albo "za niewygórowaną opłatę pozwolę posprzątać w wiacie i polonżować mojego konia - ale tylko osobom ze srebrną odznaką i kursem lonżowania!"

a...kiedyś przyjechal do nas do stajni jakiś starszy pan i zapytał o obornik do kwiatków.... stajennego nie było. powiedziałam, ze ok, ale sam by musiał ładować albo przyjechać jurto....  miał swoje worki, pomocnika; załadował - sprzątnął mi boks:P  i..... dał 20 zł (chciał wiecej!) -wcisną do kieszeni bo odmawiałam...
czyli - jest opcja żeby ktoś płacił, że za ciebie pracuje 🙂😉)
19 marca 2014 20:18
Aaa! Rozumiem!  😀 Nie, ja nie mam nic do roboty.
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/12102

ujeżdżony w trzech chodach z możliwościami na więcej 🙂
Koń ma dużo możliwości lecę z kartą kredytowa.
A tak serio to ogłoszenie spoko nie mam zastrzeżeń tam raczej chodziło o to
Zdrowy, zadbany, wychowany na pastwiskach, ujeżdżony w trzech chodach z możliwościami na, więcej, jeśli chodzi o skoki, ujeżdżenie, wkkw na pewno.
ale po co tam 6 czy 7 takich samych zdjęć? 🤔
lussi  - no jest jeszcze inochód, może tolt i jakieś dziwne chody koni amerykańskich - masa możliwości.
Podoba mi się, że uwielbia podróżować w przyczepie. No i 9 zdjęć w stój od przodu. Ale to już pewnie czepianie się.
Najbardziej można się przyczepić do mężczyzny bez kasku. Ale to już jego sprawa  🥂
lussi  - no jest jeszcze inochód, może tolt i jakieś dziwne chody koni amerykańskich - masa możliwości.
Podoba mi się, że uwielbia podróżować w przyczepie. No i 9 zdjęć w stój od przodu. Ale to już pewnie czepianie się.

No właśnie 🙂 Ogłoszenie mnie rozbawiło po prostu 🙂
Mnie urzekły kwalifikacje na konia sportowego na podstawie upodobania do jazdy w przyczepie 🤣
halo no weź.. przeciez to wysoce poządana cecha u konia sportowego!!  🥂
asds   Life goes on...
20 marca 2014 12:25
Ale buisness woman....Normalnie wymaita... Najlepiej zrobić wszystko za darmo i jeszcze dziękować ze na konia indiańskiego można wsiąść.

no cóz Paula -Myszka , teraz to mam podstawe do tego zeby Kwidzyn poinformować o Tobie 😉
wszystko jedno czy jeździsz tam dalej czy nie, warto zeby wiedzieli co za ludzi mają/mieli  u siebie na podwórku  😁

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Edycja postu zmieniająca sens rozmowy, publiczne pokazywanie swoich pw
OBIBOK, mimo wszystko chyba nie powinnaś wyciągać tego na publikę forum... 😉
OBIBOK, "no cóz Paula -Myszka , teraz to mam podstawe do tego zeby Kwidzyn poinformować o Tobie wink
wszystko jedno czy jeździsz tam dalej czy nie, warto zeby wiedzieli co za ludzi mają/mieli  u siebie na podwórku  hihi "

no to masz 🙂😉)

ale jaja.... bezczelność i głupota jak wszechświat  nie ma stałych granic faktycznie 🙂

(tylko moze ocenzuruj niecenzuralne słowa ...cytat cytatem, ale wiesz... dzieci (choc te bluzgaja gorzej od nas często 😉 )
OBIBOK, mimo wszystko - pw to pw, nie powinno się wyciągac go na forum publiczne. No i radziłabym jednak ocenzurowac brzydkie słowa.
Również uważam za niesmaczne takie wstawianie PW
Można było po prostu napisać: dostałam nieprzyjemnego, pełnego epitetów PWa  🤔wirek:
OCENZUROWANE  😁
niby dlaczego nie wyciagac? zadne dane osobowe tam nie padly .
tak ku przestrodze dla pozostalych, na co stac tę gówniarę  😉

no co wy, naprawde?  😜

OBIBOK, ale to jest korespondencja osobista. W Polsce za takie coś idzie się do sądu.
Tak Obibok naprawdę ...
Dla mnie to przepychanki godne naszej forumowej "parki" prawie... trochę dystansu proponuję...
desire   Druhu nieoceniony...
20 marca 2014 12:51
OBIBOK, ja bym już dawno zadzwoniła gdzie trzeba, a nie wyciągała czyjeś pw - to tylko świadczy o Tobie i o Pauli-Myszce  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się