Tak myślałam 🙁 oxblood i cognac, najpiękniejsze kolory jakie kiedykolwiek zrobili 😜 emptyline oszałamiający ten tangerine! Dawno mnie kolor "nowej" anki tak nie ruszył jak ten. Wrzuć do szmato koniecznie!
Strucelka, ładny jest naprawdę. Postaram się jeszcze cyknąć go na moim i na karym, może na siwka też uda się pożyczyć. 🙂 Ostatnio mamy misję zrobienia porządnych fot, więc biedna trenerka przed jazdą ma dodatkową fuchę pt.: trzymanie konia do szmatofoty. 🙂
Widziałam to zdjęcie, wydają mi się takie same, a jednak nie wiem jakim cudem pod siodłem wszechstronnym jest akurat, a pod dłuższymi ujeżdzeniówkami też jest ok.
Ulalala, wydaje mi się, że pad ze zdjęcia vissenny jest z serii w której pierwszy raz zmienili pikowanie i pady były dużo mniejsze niż standardowe. Malutkie są też np. butterscotch, olympia blue i sangria. Obecne kolekcje wychodzą w rozmiarze zbliżonym do starego, może są odrobinę krótsze.
Nirv, chyba ktoś kiedyś dopasował owijki BR do hortensji. 🙂
Dziękuję dziewczyny 🙂 Widzę że dl wyglądają przyzwoicie pod wszechstronnymi, ale faktycznie Londstreet ma rację, bo Twój Nasturcja-Renata jest już chyba trochę dłuższy . Ale i tak wygląda fajnie🙂
cobrinha na moje bardziej do alt rosy (choć rosę widziałam dawno temu na żywo) Livia jestem w Herning na zawodach i chyba największych duńskich targach sprzętu jeździeckiego. Fotki postaram się zrobić jeśli chcecie.