wasze ulubione seriale

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
04 marca 2014 08:30
GA z napisami 😉 http://www.kinoman.tv/chirurdzy/s10e13/take-it-back-eng
Czekam do wieczora i oglądam! 😍
Bush, ten specyficzny klimat nadaje glowna tresc. Louisiana, ta sennosc... No i raczej sie spiesza sie i nie przesadzaja z iloscia wypowiadanych slow na minute  😂

Moim zdaniem dobrze zrobiony. Sa momenty swietne dobranej muzyki, a i niemalo jest zabawy obrazem.
No i to intro    💘

Tylko Marty mnie do szalu doprowadza. Hipokryta #%&#%&  👿 
buyaka, bush ja też oglądam detektywa i namówiłam 2 fanki the killing.
chociaż klimat południa inna bajka - ale też pokręcony bardzo.
dziś mam zaplanowany 7 odcinek:]
Nadchodzi nowy sezon Suits  😀 Zaczęło się też The Walking Dead oraz Top Chef i The Voice of Poland, jeśli ktoś ogląda  🙂
Też zaczęłam oglądać True Detective, bo skończyłam House of Cards. Oba bardzo dobre. Na bieżąco jestem też z Girls. Jeden z najlepszych seriali jak dla mnie, chociaż druga seria była najlepsza.
Jestem po nowym odcinku TVD i aż mi siebie żal, że to oglądam  😁
SPOILER szkoda, że Katherine umarła, bo to chyba było najlepsze, co mogli zrobić: zlikwidować nudną, wiecznie cierpiącą Elenę i dać na jej miejsce Katherine. Tak swoją drogą, to co się z nią niby stało na końcu odcinka? Nicość ją wciągnęła czy coś takiego?
Mam jednak nadzieję, że w końcu się coś rozkręci, bo z tego co rozumiem Elena jest teraz rozpruwaczem i to bardziej, bo ma jad wilkołaka? Może być zabawnie.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
07 marca 2014 20:11
Suits wrócili  😍 😅
Suits, Hannibal... Mrrrr... 😉 Dobrze, że nie mam zaległości bo bym tylko przy serialach siedziała a tak po jednym odcinka max. trzech seriali i jest git fajnie mozna wpleść pomiedzy uczelnie, praktyki, prace i treningi 😀
Heval  SPOILER

właśnie chyba nie jest rozpruwaczem, tylko umrze. Jad wilkołaka w ciele wampira to, to co spotkało Nadię.
Heval, aaga84, a może będzie miała i jad wilkołaka, i będzie się żywiła na wampirach? 😁 co za dramaturgia!
Hahahahah, że też na to nie wpadłam 😀 w sumie po tym serialu już wszystkiego moge się spodziewać.
No niestety. Szkoda, że go nie zakończyli kiedy nadal wszyscy go lubili, bo ja uwielbiałam, a teraz… No 😉
aaga84, SPOILER
ja zrozumialam to tak, że Wes powiedział, że jad wilkołaka wzmacnia bycie rozpruwaczem. Choć musiałabym chyba wrócić do tej sceny, bo teraz pewności nie mam
Czy jest jakieś miejsce, gdzie znajdę WSZYSTKIE sezony heartland? Chyba przepadłam na wieki wieków  😵
Hah wistra w internecie po polsku sa tylko dwa sezony. Reszta tylko i wyłącznie po angielsku. Moze dałoby sie jakos ściągnąć z torrenta i dołożyć napisy ktore gdzieś widziałam, ale sie nie znam i nie umiem tego robic. Tez pochłonęłam dwa sezony a potem dałam sobie spokój. Po maturze moze do niego wrócę 🙂
Moga byc po angielsku, tam jezyk jest mega prosty 😉
No to musisz googlować. Ja na szybko znalazłam to. Trzeba sprawdać wszystkie linki które podają i któryś pewnie bedzie darmowy. Np w pierwszym odcinku trzeciego sezonu ten GorillaVid jest ok.

http://watchseries.lt/season-3/Heartland-2007
Znalazłam to: http://www.cbc.ca/player/Shows/Shows/Heartland/Web+Exclusives/ID/1832108641/

No to zniknę na jakiś czas  🏇
Mi to nie działa nie wiem czemu. Tzn włączyłam tylko 1 odcinek 3 sezonu, ale tylko usłyszałam komunikat ze nie obejrzę.
Faktycznie, też nie mogę odpalić. Ale lipa  🙁

Edit: No tak, jestem spoza Kanady  🤔wirek:
To sciagnij programik zmieniajacy IP, ja mam bodajze hotspota, sprawdze jak wroce do domu. Ewentualnie jak nie chce ci sie bawic to poszukaj na primewire.ag. darmowe linki oferuje gorillavid, vidhog, nowvideo i thefile.me.
i jak wrażenia po obejrzeniu ostatniego odcinka true detective? 😎
Szam, dzieki. A tam mozna ustawic kraj?
na iitv jest już nowy odcinek OUAT z napisami 😅
Kurczak, MASAKRA.

oglądałam w kuchni razem z moimi współlokatorkami, przy zgaszonym świetle, brr. Okrutna była ta scena w carcosie  🤔

Ja się tylko nadziwić nie mogę, że ci policjanci, którzy węszyli za Rustem go przy okazji nie śledzili... To jego brali za seryjnego mordercę, a hasał sobie bez żadnego ogonka za nim.
No i te połączenie domu, niemalowany vs odświeżony i skojarzenie z yellow kingiem to tak na farcie trochę.

Generalnie to jestem trochę straumatyzowana  😂 I nigdy w życiu nie chcę usłyszeć tekstu o daniu/wąchaniu kwiatków i ciepłej ziemi, le fu!  🤔

I ta końcówka taka hamerykańska, jakie to zmiany w człowieku na granicy śmierci następują  🙄
Choć akurat w tym wypadku aż tak mocno nie gryzie. Z jednej strony typowe, z drugiej fajni w końcu zobaczyć, że biedak miał w sobie jakieś resztki uczuć, które się uwolniły po tym wszystkim.
ja oglądając najpierw pomyślałam sobie "no! nareszcie serial, w którym główni bohaterowie giną!" 😀. później scena w szpitalu, gdzie mówią Marty'emu że Rust jest w śpiączce-moja myśl "przynajmniej jeden zejdzie". możesz sobie wyobrazić moje rozczarowanie końcówką  🤣. a tak na serio- ostatnie 10 minut było w moim odczuciu zbędne. ale generalnie serial bardzo dobry, choć brakowało mu duuuużo do genialności moich ulubionych "top of the lake" i "the killing".
wistra, z tego co pamiętam ustawiasz albo Kanadę albo US, tylko nie zostawiaj go włączonego cały czas, bo troszkę zamula komputer. Programik nazywa się Hotspot Shield, ma też wbudowanego antywira.
No i oglądam po angielsku, nie jest tak źle, 80% rozumiem bez problemu.
Próbowałam ściągnąć angielskie napisy, ale są tak rozjechane z wersją filmu, że więcej bym się męczyła z ich ustawieniem, niż trwa odcinek  🤣

23 kwietnia premiera 3go sezonu na AXN White.
wistra, z czego ściągasz napisy?
ja używam w zasadzie tylko napiprojekt.pl i nawet jak on sam teoretycznie nie znajduje to prawie zawsze udaje mi się ściągnąć jakieś pasujące (bo oni dopasowują zwykle do avi lub mkv, ale sporo pasuje do mp4 lub flv).
napiprojekt ma polskie napisy do pierwszych trzech odcinków pierwszego sezonu.
angielskie napisy ściągałam wyszukując je w google, ale one są do wersji z DVDrip, a te odcinki, które znajduję w necie do ściągnięcia to są prosto z CBC (bo wycięte reklamy)
Torrent nie znalazł wszystkich odcinków 3go sezonu. No, generalnie nie jest to popularny serial, jak widać

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się