Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)
Parę lat temu mój brat zabrał mnie w wakacje do pewnej dyskoteki, ja stara baba pamiętająca stare dobre czasy założyłam dżinsy i bluzkę z krótkim rękawkiem + obuwie na płaskiej podeszwie...jakież było moje zdziwienie jak weszłam a tam dziewczęta w paskach zamiast spódnic, obcisłych tunikach na ramiączkach, niebotycznych szpilach, złoconych dodatkach i z wyklejanymi jakimiś cudami paznokciami. Myślałam, że amerykańscy ciemnoskórzy raperzy zaraz przyjadą kręcić jakiś teledysk ale nie, okazało się, że to była tylko zwykła impreza.
😁
[sub][sub][sub]pogrubienie moje[/sub][/sub][/sub]
Ok, to moja zagadka:
Cale forum czeka na jej ciaze 😉
leżem i kwiczem 😁 👍
Obstrzał to jak do Ciebie strzelają z każdej strony i nie trafiają
Odstrzał jest wtedy, kiedy strzelają raz i trafiają 😁
bardzo... trafne. 😂
[quote author=Facella link=topic=768.msg2026652#msg2026652 date=1393682733]
Obstrzał to jak do Ciebie strzelają z każdej strony i nie trafiają
Odstrzał jest wtedy, kiedy strzelają raz i trafiają 😁
bardzo... trafne. 😂
[/quote]
O matko padłam. Musze sobie w pracy przy biurku powiesić.
Wszystkim dogodzić się nie da ale wszystkich wku**** to już łatwo. 😀 👍
Wszystkim dogodzić się nie da ale wszystkich wku**** to już łatwo. 😀 👍
No! To się nadaje na podpis. 😉
[quote author=Julie link=topic=94384.msg2041937#msg2041937 date=1395057230]
[quote author=Tania link=topic=94384.msg2041921#msg2041921 date=1395056849]
[quote author=Elfik link=topic=94384.msg2041919#msg2041919 date=1395056756]
a ja mam pytanie czy ty kropka1 z tym lustrem tak na serio napisałaś czy w formie żartu? 🙂
Znam osobę, która koniowi powiesiła ..... własne zdjęcie, żeby pamiętał i się uczył ją lubić. I to nie był żart. [/quote] Czyli idąc dalej tym tropem... jeśli ktoś nas nie lubi, ale powiesimy mu w widocznym miejscu nasze zdjęcie, na które się dużo napatrzy, to stopniowo zacznie nas lubić...?[/quote]
Tak. Dlatego kiedyś wisiały portrety władz państwowych w szkołach. I wszyscy lubili. Teraz nie ma i nie lubią. Proste.
[/quote]
A mnie ten wątek zasmucił i rozczarował, bo jak przeczytałam tytuł, to myślałam, że jest o mnie. 😉
Hahaha przedostatni post w tym wątku spowodował oplucie przeze mnie monitora 😀
Tania, 👍 miszczu!
Co za wesoły dzień! 😁
Głównie dzięki Tobie Taniu. :kwiatek:
Sorry za post pod postem, ale to naprawdę godne uwagi:
Mogę się wcisnąć? Jestem bardzo ciekawa opinii.
najlepiej zmienić jakość na 480p, wtedy znacznie więcej widać 🙂
Patrzcie na trenera! :wysmiewacz22:
Trenerzy chyba tak mają 😀 Moja trenerka za każdym razem, jak ktoś skakał, podnosiła nogę tak, jakby chciała dać łydkę za mnie 🤣
ja też jak mój koń skakał podnosiłam nogę, tylko w tył. Nie szło nad tym zapanować.. 😀
ja tez tak robie! tego nie mozna powstrzymac :P
z drugiej strony smierdzi mi to małolatą, ktora sobie marzy 😉 pare zdjec u dziadkow na wsi zrobila i tworzy wirtualne ekoagrodarmoniehomo 😉
UMIERAM! 😂
i jeszcze mnie w tej samej dyskusji ubawił komentarz horse_art o tłumach fachowców walących pod namioty.
A mi się włączyła zazdrość. Jestem za stara i za bardzo poraniona na ta wszystkie zabawy. Kot jest o wiele lepszą opcją.
No to teraz masz swietna okazje do przetestowania swojej forumowej filozofii 😉
😀
Najbardziej podstępnym przypadkiem był koń, który najpierw ze smakiem pochłonął chyba 3 jabłka naszpikowane tabletkami, a następnie stanął nad żłobem i wypluł do niego wszystkie co do jednej. Skądinąd miło z jego strony, że nie w trociny.
(...) naczułek
pokaż zblkiżenie
Zaraźliwe? 😁
A dlaczego literówka jest śmieszna? W odpowiedzi na tego orta? Szkoda, że nie ma kontekstu, bo osobiście nie łapię 😉
dea, w sprzęcie DIY zobacz 🙂
Dalej nie rozumiem i nic mnie nie bawi, podobnie jak dea, może jestem jakaś niedomyślna 😎
Wiadomo, że literówka - ale spróbujcie wymówić. Rozbawił mnie ten łamaniec tuż pod "naczułkiem" i tyle.
Gdyby ludzie automatem sprawdzali pisownię (łapie wszak i orty i literówki) nie byłoby ani w połowie tak zabawnie jak bywa.
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego NIE ma mnie śmieszyć literówka 🤔
halo, może to niehumanitarne? 😁
Gdybyś linka wstawiła, to można by złapać kontekst łatwo 😉 Ja już nie zdążyłam, poprawione i teraz naprawdę nie wygląda.
I dlatego warto czytać wątki, w których się coś pisze 😁
Mozii, o jakim wpływie treningu możemy mówić w wypadku kiedy koń stoi u Ciebie w stajni 2 miesiące, a jak sama mówisz na początku był odpasany i lonżowany? Myślę, że ten koń w faktycznym treningu jest pewnie ze 2 tygodnie, bo nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek sensownej pracy wcześniej i z tak wyglądającym koniem. Zmiana piękna, gratulacje, ale zupełnie nie do tego wątku. Mamy też temat pt. "Wpływ żywienia na wygląd konia" i wstawienie tam zdjęć byłoby zasadne.
Staroć, ale dopiero przeczytałam i uśmiałam się jak norka w autobusie 😁
[...]
To ja dodam o moim problemie z własnością. Otóż mnie fotografują. 😡
No idę sobie z koniem a pół wesela staje i mi fotki robi bez pytania. Uciekam, bo nie mam wyjścia.
Jeszcze NIKT nie spytał o prawo do mojego oblicza w albumie. Też brak wychowania.
[quote author=ushia link=topic=91983.msg1832621#msg1832621 date=1374496596]
Tania - straszny i tez tego nie rozumiem
bo co innego zawody, gdzie czlowiek sam sie wystawia na widok publiczny, a co innego jak sobie idzie pojezdzic
a czemu zamiast uciekac nie mowisz ze prosisz zeby nie robic zdjec? bo rozumiem ze chodzi o takie ze to Ty jestes tematem zdjecia, a nie ze akurat przechodzilas obok jak wujek Heniek tanczyl z kuzynka Elka 😉
Nie mówię, bo by mi zrobili jak mówię. Taką najeżoną. Albo z otwartą gębą. Wesele wylega z pobliskiej restauracji i spaceruje.
No i jak zobaczą konia to lecą aż obcasy łamią. I mi fotki robią. Wujek Heniek pierwszy leci. Aż mu się pożyczka na głowie odwija.
[/quote]
Ciekawe jakie wzięcie by miała forumowa proktologia?
edit:
W sumie istnieje - wchodzenie sobie w dupę.
edit2:
Często bez wazeliny.
Fakt kilku edycji i przemyślenia w nich zawarte 😁
Ale JARA mnie często rozśmiesza :kwiatek:
No JARA jak zacznie rozmyślać nad kupą, to naprawdę... 😉 Aż dwie edycje z tego wyszły!
Dworcika Właśnie miałem to wstawić. Jakże cenne i trafne. Uśmiałem się 🤣
Dzionka Skatologia rozłożona na czynniki pierwsze. 😉
Tekst JARY świetny, ale ja dla mnie, to Dodo dziś zdobywa tytuł "autor najśmieszniejszego wpisu dnia" :
(...)
kiedy stałam w Warszawie w stajni najwazńiejsze było zeby rumaki były dobrze wyczyszczone. Rumaki codziennie wychodziły na pastwisko z trawą zeby ruch miały. Rumak jak ma dużo ruchu z innymi końmi to i lepszy psychicznie i człowieka słucha.
Rumaki były różne. Kiedyś trener kazał mi wsiąść na rumaka z długa grzywą. Rumak był dobrze ujeżdżony i posłuszny.
Zeby nie szarpał głowa trzeba było czuć w ręce wedzidlo i nie szarpać a łydkę dodawać delikatnie bo rumak wtedy nerwowy...
(...)
😂
Bardzo się ubawiłam.Dodo: :kwiatek: Genialna kopia stylu.