Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

nic ci nie poradzę na to, ze to taka konkurencja 🤣 też nie pałam do niej miłością wielką ale jest, u nas też:-) Ma nawet swoje zalety, jako konkurencja szkoleniowa uważam:-)
Wyścig:
#t=189
Musiała się ziemia trząść...

I nie koński wyścig:
#t=175
moje najnowsze wyppociny  👀
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
20 lutego 2014 12:53
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
20 lutego 2014 16:48

1:14 i 1:34- popłakałam się ze śmiechu 🤣

edit: teraz już dobry link 😁
Na pewno dobry link?
20 lutego 2014 22:07
Ojc, jutro zmienie :kwiatek:
ikarina Bent Jenson to juz klasyk.
"pfff ganianie w kółko do muzyki Gangnam Style - każdy takie coś mógłby zrobic."
to porsze o twój filmik  🤣
Filmik podesłany przez znajomego 🙂 Świetnie nakręcony, jest moim poprawiaczem humoru od tygodnia 🙂
Ronin.   Każdy orze jak może.
22 lutego 2014 18:24
Ja i mój kucyk idziemy spać:

28 lutego 2014 09:57
Jak oni się składają na tych zakrętach 😲 Normalnie oglądam z wypiekami na twarzy, emocje są! 😜
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
04 marca 2014 19:12
forumowiczki, potrzebuję pomocy. w internecie krążył kiedyś filmik, w bardzo wysokiej rozdzielczości, pamiętam, że koń skakał na parkurze, dużo było zbliżeń, detali, bardzo ładny obrazek ogólnie. nie mogę go oczywiście znaleźć, a potrzebuję na studia do prezentacji o jeździectwie. pomogłybyście?  :kwiatek:
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
07 marca 2014 20:24
Jak dla mnie to ten koń ma świętą cierpliwość, niejeden stary wyga zachowałby się gorzej! 😲 Cóż za brak odpowiedzialności! 🤦
eterowa, o matko... W którymś wątku ktoś napisał, że na posiadanie konia i jakiegokolwiek zwierzęcia powinno się mieć pozwolenie, przejść jakieś testy... ten filmik to 100% potwierdzenie, a bywają gorsze :/
To nie jest "brak odpowiedzialności" tylko wrodzone lub nabyte chamstwo 🙁
Jak dla mnie to ten koń ma świętą cierpliwość, niejeden stary wyga zachowałby się gorzej! 😲 Cóż za brak odpowiedzialności! 🤦

czyli jak nie zajeżdżać konia... tragedia !!!  🤔 .. zbyt cierpliwy ten koń na takich idiotów  🤔 !
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
07 marca 2014 20:39
0:43 kopnął go?
Wnioskuję, że nie - wielka szkoda.
Czy coś takiego nie kwalifikuje się pod znęcanie?
Trudno to oglądać bez emocji... 🙁
a później sie dziwią że mamy koni - psychopatów..... sama bym mu walnęła tym batem!
07 marca 2014 20:49
Można to gdzieś zgłosić? 👿 👀
abbigail   jak konia kocham... już nigdy się nie będę nudzić
07 marca 2014 21:54
powinno się zgłosić... tych panów i wszystkich obserwatorów zdarzenia do psychiatryka 🙁  Biedny koń 🙁 🙁 🙁
a później sie dziwią że mamy koni - psychopatów

dokładnie.. potem właściciel konisia pisze na forum, że ma trudnego konia i zróbcie z tym coś, help help 😉
Co za buraki  😤

Ja jak zgłaszałam kilka takich filmików do TOZ-u to przeszły bez echa. Nikogo to nie razi, jeśli nie napisze naprawdę duża ilość osób. Ja opublikuję to na stronie fejsbukowej stajni z odpowiednim komentarzem. Może chociaż zły PR da im do myślenia.
leosky   im więcej wiem, tym bardziej wiem, że mało wiem.
08 marca 2014 09:12
to nic innego jak głupota w czystej postaci i brak elementarnej wiedzy o koniach. Jak można próbować układać konia zapisując w końskiej głowie schemat "człowiek na grzbiecie=bat, stres i idiotyczne ganianie wokół konia.
08 marca 2014 09:21
Bo to jest żałosne "łamanie konia"... Można i tak, ale tak jak przedmówczynie napisały - człowiek nie będzie się koniowi kojarzył z niczym dobrym, a jedynie z bólem i strachem.
"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś" !
Ujeżdżenie? No problem 🤣
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
08 marca 2014 20:56
Ujeżdżenie? No problem 🤣

a ktoś mówił że koń GP się nie nadaje dla początkujących, a tu proszę nawet piaff zrobił 😉
To i ja się wcisnę  😁

Tak patrzę i potwierdziłam się w przekonaniu, że muszę wyklepać jeszcze w siodle duuużo godzin  😵
a nasza młoda:-)

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się