🚫
Jest osobny wątek o termobutach. Nie róbcie tutaj OT
Jeśli ktoś zapomniał coś kupić podczas ostatnich wyprzedaży Eskadrona, to na gnl.pl -30% na Eskadron Next Generation jesień/zima 2013
Edit: z powodu posta poniżej🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edytcja posta
"nie chcę robić reklamy, ale może jednak zrobię" - tjaaa... 🙄
No to już kasuje🙂
Bo nie chce zaszkodzić mojej trenerce🙂😉
A chciałam tylko pomóc...
Off top, ale potwierdzam, TheWunia podzielila sie ze mna rabatem, pomogla we wszystkim, towar przyszedl bezposrednio do mnie, super 🙂.
No to już kasuje🙂
tylko że w ten sposób złamałaś kolejny punkt regulaminu. 😁
Okser ma 33 % na eskadrona ... nici też 🙂
[quote author=KajaKaja link=topic=15196.msg2013264#msg2013264 date=1392483185]
No to już kasuje🙂
tylko że w ten sposób złamałaś kolejny punkt regulaminu. 😁
[/quote]
Wole dostać ostrzeżenie na forum niż zaszkodzić komuś kogo szanuje.
A jak ktoś będzie chciał to wyśle mu namiar na PW:P
Dobre podejście ;]
No i przynajmniej nie skasowałaś treści z powodu quniarkowego focha 😁
Ode mnie już koniec 🚫
ot nie ot, dziekuje za porady!
choc dalej jestem niepewna co robić :P
sumire, hihi 😉)) brakuje tu przycisku "dobrze gada!"
Dalam okserowi szanse, zamowilam 3 rzeczy i napisalam prośbę o potwierdzenie dostępności,
Odpowiedz dostalam po 20 min w niedzielę, zobaczymy kiedy dotrze przesylka, ale jestem dobrej myśli bo wszystko juz zarezerwowane dla mnie . 🤔
izkadul, ja złożyłam zamówienie jak wyprzedawali stanu magazynowe. Nie dostałam nic, oprócz potwierdzenia ze złożyłam zamówienie. Do dziś cisza. Co prawda kupiłam pierdoły, jakieś gumki do grzywy, skarpetki, ale kuźwa niby na magazynie?
Wiem ze okser kiepsko dziala, ale zamowilam rzeczy bez ktorych w razie "w"przeżyje wiec nic nie trace jak nie dojda
Na maila dostałam potwierdzenie zamówienia takie z automatu, a potem od p. Magdy maila ze wszystko jest dostepne i zarezerwowane dla mnie
Zobaczymy, najwyżej nie dostane kolejnych 3 czaprakow... moze nawet na zdrowie by mi to wyszlo 🤣
Narazie na kontakt nie narzekam
Ja też się skusiłam promocją i złożyłam zamówienie w okserze. Wybrałam opcję za pobraniem, więc jak dojdzie to fajnie, jak nie to trudno. 😉
Taką sytuację jak xxagaxx miałam z equishopem. Była promocja, zamówiłam derkę i potem cisza.
[s]Ma ktoś może kupon rabatowy do pasi-konika? [/s]
Zamówiłam 😉
W Końskim Świecie -30% na Eskadrona jesień/zima 2013
NICI nie jest w promocji 🙁
Dziewczyny,
Czy widzialyście może brillanty albo cottony z ostatniej kolekcji Eskadrona (classic) rozmiar PD, najlepiej w promocji? Przeszukałam GNL, Okser, Equishop i Koński świat i nie znalazłam. Z góry dziękuję za pomoc! :kwiatek:
Nasturcja-Renata najchetniej dokładnie któryś z kolorów wrzuconych przez Ciebie, ale PD... Ale w sumieto jestem ciekawa czy są jakie kolwiek inne kolory PD... w liście rozwijalnej z poniaków widzę tylko wszechstronny...
a widzisz, nie dojrzałam, że pytasz o PD 🍴
Wie ktos gdzie sa na przecenie owijki nici navy?
GosiaG, w amigo jest PD blackberry. 🙂
Kochane ma ktoś kupon do pasi konika ?🙂
i szukam jeszcze strzemion ,puślisk i popręgu na szetlanda widział kotoś ?🙂
Dworcika, ooooooooooooooj navy kusiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😍
Okser ma przeszło 3 tys aukcji na allegro ale ceny np eskadrona bo je sprawdzałam to chyba +30%
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6518018