moda, ciuchy etc...

[quote author=maleństwo link=topic=168.msg2006137#msg2006137 date=1391806421]
No, inna rzecz, ze na Twoich nogach to one rzeczywiście dobrze wyglądają! Ja może faktycznie wyglądałabym jak pufa 😉
[/quote]

haha maleństwo, widzę, że mamy ten sam problem  😁
E tam, ja mam 158cm wzrostu i mój mąż uwielbia mnie w swoich zielonych alladynkach  😎
cavaletti, pewnie średnio Cię to pocieszy, ale identyczne miała jedna babka na stoisku w Zakopcu. Sama kupiłam taki mamie, ale z domieszką czarnego na brzegach  😉
Carmen, Zakopane... Drugi koniec Polski...  😵
Carmen, gdzie dokładnie? Będę za tydzień w Zakopcu, też chętnie bym się skusiła na taki szalik 🙂
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 lutego 2014 10:14
Babi, jak idziesz w dół Krupówek, to po lewej stronie między budkami drewnianymi z pamiątkami (obok stoją bryczki) jest wejście do takiego pasażyku zadaszonego 😉 Tam babeczka miała różne kombinacje tych szali. Nie wiem czy jeszcze są, bo kupowałam we wrześniu.
safie, ale ja nie chcę zwykłego szala z wzorem indyjskim, bo takie mam 3 (i jak tylko przechodzą obok Lokaah w Bydgoszczy dokupuję kolejny 😉). Chcę TEN KONKRETNY, który jest na zdjęciu. Przejrzałam wczoraj oferty sklepów internetowych i go nie znalazłam.
Do Zakopca trochę mi daleko, ale jakbyś mogła Babi, sprawdzić czy dokładnie taki ta pani am, to byłabym wdzięczna
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 lutego 2014 11:33
safie, Tamten na foto nie wygląda mi na jedwab. Wzór podobny, ale niestety to nie to samo 🙁 Ech, nie miała baba problemu to...
08 lutego 2014 11:58
safie, oooooo! Bardzo blisko 😀 Gdyby tylko tło było ciemne i frędzle długie 😉 Ale zapiszę sobie w zakładkach i będę szukać dalej
:kwiatek:
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 lutego 2014 15:35
Osiągnęłam właśnie szczyt załamania i desperacji... Od kilku miesięcy szukam po wszelkich allegrach, vintedach itp. sukienki z H&M, tuby na grubszych ramiączkach, w kolorze butelkowej zieleni (w ostateczności czarnej), z mega elastycznego materiału, lekko drapowanej - okrągły dekolt-woda, z wierzchu miała taki materiał w stylu siateczki, od spodu chyba lekko połyskujący, elastyczny materiał... NIE MA. NIGDZIE. Jestem na siebie potwornie wściekła, że nie kupiłam jej, gdy mierzyłam ją kilka miesięcy temu... Momentami, po 10 stronie na allegro, aż mi się chce ryczeć  🙄
Jeśli ktoś ma/zna kogoś, kto ma taką sukienkę w rozmiarze 34/XS, to chętnie takową przygarnę...
[s]Edit: o coś w tym stylu! http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie-sukienki/762679-sukienka-obcisla Tylko bardziej okrągły dekolt, inny kolor, no i ta a la siateczka na wierzchu (a może mój mózg zwariował i żadnej siateczki nie było?  🤔 )
Edit 2: to już jest prawie TO, tylko że ta moja nie miała tych okropnych szwów na cyckach, marszczona była szwami z boku... http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie-sukienki/988643-sukienka-hm-34-xs[/s]
Edit 3: TAKA!!! http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie-sukienki/1487214-sukienka
Tylko XS, ostatecznie S  😵 I najlepiej zielona.
Facella, taka?

edit: właśnie doczytałam, że już znalazłaś 🙂
08 lutego 2014 16:19
Tak, właśnie taka, nie wiem jak ją znalazłaś  😵
Zrobiłam edita poprzedniego posta, jest jedna, ale M-ka...
Edit: widzę, że doczytałaś :-D
wpisz sobie w googlach grafice "tuba sukienka hm" :P już w drugim rzędzie jest 😀
08 lutego 2014 16:21
Google mnie przerastają, szukałam pod "zielona dopasowana sukienka h&m", określenie "tuba" przyszło za późno  😂
08 lutego 2014 16:25
Dziękuję, ozłociłabym Cię, gdybym mogła!  😍
Edit: i to jeszcze z mojego miasta  😍
do usług 😀
Cavaletti, jeśli będzie miała, to na pewno dam znać  🙂
Pomocy! :emota2006098:

Poszukuję sukienki z River Island, przedwczoraj byłam w RI i była ostatnia, zarezerwowałam ją ale nie dojechałam na czas i sprzedawczyni ją sprzedała.. Błagam, jeśli ktoś widział w swoim mieście takową i mógłby być moimi rękoma na odległość to... :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

oto ona:

edit: preferowany beż, ale i czernią nie pogardze 😜
Shantowa, a rozmiar? 🙂
36 ew 38 🙂 jak ktos znajdzie jakakolwiek to nirch da znac 😉
Shantowa, online jest rozmiar 6 w czerni. 6 to jaki europejski będzie?

Prośbę mam. Nie widziałyście czegoś [font=Verdana]co by pasowało na górę[/font] do poniższej sukienki (zmarźluch ze mnie)? Jakiś fajny sweterek w innym kolorze niż szary czy czerwony, albo żakiet ale taki z miękkich. Preferowane sieciówki typu H&M, Reserved, mohito itp., bo na piątkowy koncert i pewnie kolację.

6 to 34.
Dworcika, dzięki 🙂
hmm.. kurcze,  a mogłabyś podesłać mi link do tej stronki? ew kupię 34 i.. będzie motywacja fo chudnięcia :P
Gdzie w stacjonarnych znajdę rozkloszowane płaszcze wiosenne? Ale za normalne pieniądze  😁 czyli max 200 zł 
Coś w tym stylu:

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
czyktoś z Was posiada kartę ISIC? potrzebuję do zniżki
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się