hi hi hi, Livia właśnie wczoraj rozmawiałam z juliadną i odesłała mnie do Ciebie, ale to już na privie ;-) Co do Rafblauwa to już wiem że to dokładnie ten lawendowy lamicell, na dodatek już nie do dostania :-(
to są te owijki pasujące do Rafblauwa : pod białą, obok zielonej 🙂
Jana wrzuć może to zdjęcie do KRM lub szmatoholików żeby inni wiedzieli że nie ma sensu inwestować w te owijki do alt rosy. ( ps. sama chciałam je zamówić do alt rosy.)
Może ktos podać wymiary ujeżdzeniowego i wszechstronnego padu? Zastanawiam się nad kupnem do siodła wszechstronnego i teraz mam dylemat, który model. Ujeżdzeniowy wizualnie jakoś chyba bardziej do mnie przemawia 🙂
Czy ja wiem? To zdjęcie jest halowe, po zmroku, przy lampie. Kolor jest dość konkretny, ale nie dający mocno po oczach; taki zwykły mandarynkowy pomarańcz.
Kolorki ankowe na wiosnę 2014 (poza nudnym niebieskim to bardzo przyjemne zestawienia, szkoda, że zamiast żółtego cytrynowego nie dali czegoś ciepłego, ale ok).
quantanamera, jaka śliczna różowa landrynka 😉 Swoja drogą te niemal identyczne odcienie niebieskiego mogli by odpuścić... chyba ma ekipie mają jakiegoś nawiedzonego przez ten kolor 😂
Haha, no tak, róż i niebieski być muszą 😎 Lemon ładny, ale pewnie to to samo, co stary dobry Lemon, więc ten kolor będzie mi oszczędzony 🙂 True blue mi się podoba, ale niebieskich mam już tyyyle 😵 Z czerwienią to samo, ładna, ale po co mi kolejna...
quantanamera, jakby ciut bardziej truskawka ze śmietaną? a Alt w sumie przygaszona. Też jestem ciekawa. Z zeszłej kolekcji prawie żadnych zdjęć u nas na forum.
Z zeszłej kolekcji prawie żadnych zdjęć u nas na forum.
No i dobrze, może się producenci zastanowią, bo nie tylko Ankom sprzedaż leci na łeb na szyję. Ciekawe dlaczego? 😁 Właśnie za parę godzin lecę na SPOGĘ, nie omieszkam osobiście pojęczeć na Anki, że się zepsuły 😉