Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Rzeczywiście ludek wymiata, a raczej tekst.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,93516.0.html
Nie ma to jak udany debiut na forum.
No, udany debiut. 😁

Ja też zbieram zabawne obrazki i gify. Osobny wątek na to byłby super!😀
madmaddie   Życie to jednak strata jest
31 grudnia 2013 06:45
tak tak tak, zróbmy, proszę, proszę proszę
kajpo mistrz  👍

Ło kurde Kajpo szacun!!  👍
No zdarza się...  😡 😉
In.   tęczowy kucyk <3
31 grudnia 2013 16:19
Ale żeby tak rok później? 😀 Jak Ty to zrobiłaś? 😀
Ja napisałam w tamtym wątku, że kajpo ma jakiś tajemniczy powód, że to robi. Może ma ochotę na WF albo jakieś ćwiczenia  👀
opolanka   psychologiem przez przeszkody
31 grudnia 2013 20:16
Bardzo mi się podoba ten wpis 🙂 🙂 😉

Re-volta zdecydowanie nie jest miejscem, gdzie toleruje się takie zachowanie. Ale - słuchajcie, słuchajcie: mam myśl!

Skoro komuś się chciało zakładać tu konto i temat to znakiem tego - ISTNIEJĄ takie "środowiska netowe", gdzie możesz ot tak sobie powiedzieć: słuchajcie, potrzebuję kasy, weźcie i dajcie...

Macie pojęcie GDZIE to jest..?

Bo właśnie zrobiłem kolejne 350 zeta długu - za pospawanie pękniętego dyszla w przyczepie (a jeszcze muszę naprawić hamulce i podłogę...). Mogę w zamian zaoferować dynie... Ewentualnie: "cegiełkę", uprawniającą do uścisku dłoni Prezesa!
kilka postów wyrzec pisałaś, ze przy czyszczeniu i kopulacje ok
Ech ta autokorekta  🤣
No ale gdzie tu błąd? Przecież kopulacje OK!

😂
Kulam sie za śmiechu z "moich" kopulacji  🏇 🏇 🏇
Żaden błąd. 100% celowo przecież. Przynajmniej wiadomo co tabletowi/smartfonowi Dodo chodzi po... ścieżkach drukowanych: wyrzec (się) kopulacji 🤣
Dodofon, nie idź tą drogą!! 😀
PumCass   zachowaj zimną krew!
02 stycznia 2014 21:48

pierwszy raz siedziałam na ziemniaku,kołyszący chód-marzenie,w siodle można pić kawę i gazetę czytać,z tyłu pies, koń nawet ogonem nie machnął,las ,jezioro zaliczone,nawet chłop nie da takich doznań;szkoda,że Ławra jest na sprzedaż,kto ją kupi to ,...... 💘

😜 😜
(pogrubione moje)
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
02 stycznia 2014 21:56
Jakby się uparła, to na chłopie też można pić kawę i czytać gazetę...
Ale już ten pies z tyłu... to nie wiem  🤣
Swoją drogą ciekawe, jak to jest siedzieć na ziemniaku i się kołysać... W dodatku z kawą i gazetą... Chyba nie chciałabym sprawdzać  🤣
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
02 stycznia 2014 22:37
Gorzej z zaliczeniem jeziora 😀 Czy to nie jest gwałt?
obawiam się, że to już pod gwałt podchodzi, nie wiem, jak się nazywa zaliczenie jeziora, ale ta dendrofilia... strach się bać, co ludzie wyprawiają w lesie z ziemniakami.
😉
Kupa zawsze na czasie 😉 Z Psiego Wątku.

No przecież zastrzelę kogoś!
Idę sobie kulturalnie z Ryjkiem, codzienny spacer zaliczamy.
Pies idzie super, smycz luźna. Pies się zatrzymał, smycz zahaczyła o ziemię a tam co? OGROMNA PSIA KUPA! Chyba z jakiegoś wielkości hucuła  👿 👿 👿 Smycz usmarowana, ja usmarowana. No ludzie!
Czy to tak dużo, mieć ze sobą woreczek i posprzątać z chodnika?  👿 👿 👿 👿 👿
W ogóle zastanawiam się czasem, czym oni karmą te psy, że one robią takie wielkie kupska.  🤔wirek:

wistra - na pocieszenie... u nas na chodnikach też leżą giganty, ale na 100% nie należą do psów...

desire   Druhu nieoceniony...
04 stycznia 2014 15:30
Atea, omg z jednej strony śmieszne, z drugiej - masakra.  😉
ZROZUM, nie ma czegoś takiego, jak kwejkowe "jaki dzisiaj piękny dzioneczek, j**nę sobie łopatkę do wewnątrz. J*błem". Nie, nie nie i jeszcze raz: nie.
Ikarina! Ty bobrze! 🤣
Hahaha jebłam 😀
Skąd to?
kajpo, ćwiczenia ujeżdżeniowe. też miałam ochotę to tu wrzucić. 😂
wyjdzie post pod postem, ale...
[quote author=kujka link=topic=7003.msg1970147#msg1970147 date=1388948127]
Nie znam sie kompletnie. czym sie rozni jeden kibel od drugiego (oprocz tego, ze drozszy jest ladniejszy)?? Jest jakas roznica miedzy nimi, poza ladna misa?

kujka,  dizajn raczej. kupę robi się pewnie podobnie.
[/quote]
mamooo... 😂
hahahaha, oj, jak wesoło ostatnio tutaj na Re-Volcie  😂
miła odmiana po aferze w każdym wątku, do którego by się nie zajrzało. 😉
nadal ten sam wątek - i jak zawsze niezawodna JARA:
kujka, uwazasz ze nie potrzebujesz wolnoopadajacej deski bo nigdy szybkoopadajaca deska nie przytrzasnelas sobieb wacka 😀

Edit
Ani glowy 😀

ech... znowu muszę myć monitor... 😂

edit: doczytałam dalej... i popłakałam się ze śmiechu. 🤣
W nowym będzie wolnoopadająca, bo rodzice niedawno kupili... zapas kibli do całego domu i jeden im został nadprogramowy. Prezent na parapetówkę jak znalazł 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się