Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Facella   Dawna re-volto wróć!
29 listopada 2013 18:25
Nie doczytałam do końca tematu nowo założonego wątku "wszystko o wspinaniu" i pomyślałam, że ktoś chce konie uczyć wspinania się (dębowania), albo że to kolejny dubel wątku o narowach  😁
Ja się nasłuchałam, że gdyby mój wiedział z kim się wiążę to by wolał ch..a w szufladzie potłuc a nie uwiązać się do niej na kilkanaście lat
Poważny temat, ale uśmiałam się wyobrażając sobie kolesia wykonującego tą czynność.  😁
02 grudnia 2013 17:55
[quote author=Facella link=topic=20214.msg1940781#msg1940781 date=1385995297]
[quote author=Tania link=topic=20214.msg1940648#msg1940648 date=1385987624]
osobę stać na 100 par butów a pracuje po 4 godziny dziennie.

Cóż to za wspaniała praca?  👀
[/quote]
Żona.  😉
[/quote]
Tania "zrobiła mi dzień" 👍
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 grudnia 2013 12:27
opolanka   psychologiem przez przeszkody
05 grudnia 2013 12:31
JARA, najlepsze jest ostatnie zdjęcie z małą dziewczynką. Na naukę nigdy nie jest zbyt wcześnie 😁
eeeeej sportowy pole dance jest suuuper
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 grudnia 2013 12:41
opolanka, na któryś Mistrzostwach Polski Pole Dance tańczyła mała dziewczynka.
chciałabym umieć tańczyć pole dance!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 grudnia 2013 13:14
whitemoon071, Kupuj rurę, świat stoi przed Tobą otworem!
In.   tęczowy kucyk <3
05 grudnia 2013 13:30
A ja nie rozumiem, co w tym zabawnego.
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
05 grudnia 2013 13:32
In., ja też. W to serio, chciałabym umieć tańczyć na rurze, jakkolwiek by to nie brzmiało 😉
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
05 grudnia 2013 13:33
Moja znajoma tańczy i jest zachwycona 😀
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 grudnia 2013 13:38
Też tańczyłam (chociaż z tańcem to miało niewiele wspólnego  :hihi🙂 i świetne jest. Świetna alternatywa dla nudnej siłowni
JARA - ale ja serio bym chciała!! Nawet był plan zapisania się na pole dance! bardzo mi się to podoba!😉
whitemoon071,  no ja też chciałam, ale zrezygnowałam bo stwierdziłam że mam ważniejsze wydatki : P W przyszłości na pewno wrócę do tego pomysłu!! 😀
05 grudnia 2013 17:24
Moja koleżanka dostała na osiemnastkę kurs pole dance. Jakoś w kwietniu/maju były kupony na Grouponie czy czymś takim, wcale nie jakieś drogie. Tylko to było kilka lekcji, ale koleżanka ogólnie tańczy, więc jakieś podstawy już ma.
A nick sprzedawcy - Byczek  😁
Co tu dużo tłumaczyć...
Wszyscy ostatnio jakoś poddenerwowani, na towarzyskim króluje "Kto/co mnie wkurza na re-volcie?" To może dla śmiechu i nabrania do siebie nawzajem odrobiny dystansu 🙂

Na screenie cała re-volta zawarta w dwóch postach  😀

Edycja: Chciałam zmniejszyć a załadowałam nowe i nie umiem teraz usunąć pierwszego  :/ Także ten tego.... Drugi screen zmniejszony jakby ktoś na tablecie przeglądał.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
13 grudnia 2013 23:40
Kajpo, też chciałam to wrzucić 😂
16 grudnia 2013 17:37
Są psy które nie musza nic nosić, a są takie które potrzepują, szczególnie jak to są psy które większość dnia siedzą w ciepłym domu.

Dobre  👍
Facella, przestań się czepiać literówek, nie masz nic innego do roboty, przecież specjalnie tak nie napisałam, mogłabyś mi na Pw. napisać że jest błąd.
16 grudnia 2013 17:50
Ale ja się nie czepiam. Rozbawiło mnie po prostu. To nie jest wątek o bykach, a o tym, co nas śmieszy na re-volcie. Mnie to pozytywnie rozśmieszyło. No ale, co złego to Facella  🙄
Ale zamiast wstawiać takie słowa, gdzie się ktoś pomylił, milej by było, gdybyś napisała delikwentowi że napisał źle. 
16 grudnia 2013 18:00
Watrusia, nie rozumiesz. Nie wstawiłam tu tego, żeby się nabijać, po prostu wywołało pozytywny uśmiech na mojej gębie i chciałam się tym podzielić. Pomyłka to pomyłka i ja jej nie wytykam, co złego w tym, że wyszła wesoło?
Facella,  no fakt, potrzepują brzmi śmiesznie, ale z drugiej strony, głupio widzieć że ktoś cytuje to co się napisało, z pomyłką.
opolanka   psychologiem przez przeszkody
16 grudnia 2013 19:26
Watrusia, nie przesadzaj, mnie się często takie literówki trafiają, szczególnie, jak piszę z telefonu, ktory po swojemu poprawia. I też byłam tu cytowana, korona mi z głowy nie spadła, sama się z tego śmiałam.
Zalecam więcej dystansu.
ferie w stajni iskra:
zajęcia na świeżym powietrzu - zero telewizora! 😉

i niżej:
Sześć noclegów w pensjonacie ISKRA nad stajnią, w pełni umeblowanych pokojach z łazienkami, TV, wi-fi

telewizory bez kabla?  😎
Martynka została zdiagnozowana przez Smoka jako naturals! : D Koniec swiata! 🙂
Mikołaj częściej dostarcza przedmioty z listów niż ten sklep opłacone zamówienia...

Mnie śmieszy nie tyle sama RV, co strona facebookowa RV 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się