Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)
Nie doczytałam do końca tematu nowo założonego wątku "wszystko o wspinaniu" i pomyślałam, że ktoś chce konie uczyć wspinania się (dębowania), albo że to kolejny dubel wątku o narowach 😁
Ja się nasłuchałam, że gdyby mój wiedział z kim się wiążę to by wolał ch..a w szufladzie potłuc a nie uwiązać się do niej na kilkanaście lat
Poważny temat, ale uśmiałam się wyobrażając sobie kolesia wykonującego tą czynność. 😁
[quote author=Facella link=topic=20214.msg1940781#msg1940781 date=1385995297]
[quote author=Tania link=topic=20214.msg1940648#msg1940648 date=1385987624]
osobę stać na 100 par butów a pracuje po 4 godziny dziennie.
Cóż to za wspaniała praca? 👀
[/quote]
Żona. 😉
[/quote]
Tania "zrobiła mi dzień" 👍
JARA, najlepsze jest ostatnie zdjęcie z małą dziewczynką. Na naukę nigdy nie jest zbyt wcześnie 😁
eeeeej sportowy pole dance jest suuuper
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 grudnia 2013 12:41
opolanka, na któryś Mistrzostwach Polski Pole Dance tańczyła mała dziewczynka.
chciałabym umieć tańczyć pole dance!
whitemoon071, Kupuj rurę, świat stoi przed Tobą otworem!
A ja nie rozumiem, co w tym zabawnego.
In., ja też. W to serio, chciałabym umieć tańczyć na rurze, jakkolwiek by to nie brzmiało 😉
Moja znajoma tańczy i jest zachwycona 😀
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 grudnia 2013 13:38
Też tańczyłam (chociaż z tańcem to miało niewiele wspólnego :hihi🙂 i świetne jest. Świetna alternatywa dla nudnej siłowni
JARA - ale ja serio bym chciała!! Nawet był plan zapisania się na pole dance! bardzo mi się to podoba!😉
whitemoon071, no ja też chciałam, ale zrezygnowałam bo stwierdziłam że mam ważniejsze wydatki : P W przyszłości na pewno wrócę do tego pomysłu!! 😀
Moja koleżanka dostała na osiemnastkę kurs pole dance. Jakoś w kwietniu/maju były kupony na Grouponie czy czymś takim, wcale nie jakieś drogie. Tylko to było kilka lekcji, ale koleżanka ogólnie tańczy, więc jakieś podstawy już ma.
A nick sprzedawcy - Byczek 😁
Co tu dużo tłumaczyć...
Wszyscy ostatnio jakoś poddenerwowani, na towarzyskim króluje "Kto/co mnie wkurza na re-volcie?" To może dla śmiechu i nabrania do siebie nawzajem odrobiny dystansu 🙂
Na screenie cała re-volta zawarta w dwóch postach 😀
Edycja: Chciałam zmniejszyć a załadowałam nowe i nie umiem teraz usunąć pierwszego :/ Także ten tego.... Drugi screen zmniejszony jakby ktoś na tablecie przeglądał.
Kajpo, też chciałam to wrzucić 😂
Są psy które nie musza nic nosić, a są takie które potrzepują, szczególnie jak to są psy które większość dnia siedzą w ciepłym domu.
Dobre 👍
Facella, przestań się czepiać literówek, nie masz nic innego do roboty, przecież specjalnie tak nie napisałam, mogłabyś mi na Pw. napisać że jest błąd.
Ale ja się nie czepiam. Rozbawiło mnie po prostu. To nie jest wątek o bykach, a o tym, co nas śmieszy na re-volcie. Mnie to pozytywnie rozśmieszyło. No ale, co złego to Facella 🙄
Ale zamiast wstawiać takie słowa, gdzie się ktoś pomylił, milej by było, gdybyś napisała delikwentowi że napisał źle.
Watrusia, nie rozumiesz. Nie wstawiłam tu tego, żeby się nabijać, po prostu wywołało pozytywny uśmiech na mojej gębie i chciałam się tym podzielić. Pomyłka to pomyłka i ja jej nie wytykam, co złego w tym, że wyszła wesoło?
Facella, no fakt, potrzepują brzmi śmiesznie, ale z drugiej strony, głupio widzieć że ktoś cytuje to co się napisało, z pomyłką.
Watrusia, nie przesadzaj, mnie się często takie literówki trafiają, szczególnie, jak piszę z telefonu, ktory po swojemu poprawia. I też byłam tu cytowana, korona mi z głowy nie spadła, sama się z tego śmiałam.
Zalecam więcej dystansu.
ferie w stajni iskra:
zajęcia na świeżym powietrzu - zero telewizora! 😉
i niżej:
Sześć noclegów w pensjonacie ISKRA nad stajnią, w pełni umeblowanych pokojach z łazienkami, TV, wi-fi
telewizory bez kabla? 😎
Martynka została zdiagnozowana przez Smoka jako naturals! : D Koniec swiata! 🙂
Mikołaj częściej dostarcza przedmioty z listów niż ten sklep opłacone zamówienia...
Mnie śmieszy nie tyle sama RV, co strona facebookowa RV 😂