Ozyrys zapewnia Ci 100 eq....
to jakaś kpina..
cały czas daje takie beznadziejne rzeczy? 🤔
Szukam pilnie osoby, która chciałaby postarzyć mi konie z omkami - około 8 sztuk. Wszystkie mają po 22- 23 lata. Zapłacę oczywiście :kwiatek:
Ja po raz kolejny chciałabym uśmiercać 😀iabeł:
Dementek co powiesz na zha na pl za jeden kupon z com?
mam trzy karty do 5ty
Miyako, często daje umiejętności, czasem diament.
Howrsowa- Na com. kupony nie są mi do niczego potrzebne, bo wchodzę tam tylko na promocje (jak mi się ze chce). Nie hoduję tam koni, ani nie zbieram boskich. Gram tylko na pl.
edit: Ja korzystam z internetu, gdzie tylko mam okazję: u cioci, kuzynki, koleżanki, z modemu brata, ze swojej karty sim. Brat i ja założyliśmy konta na tym samym IP, a u koleżanki, która ma konto, też wchodzę na konto.
ohhh... a ktoś wymieni kupon z com na pl?
właśnie zakładam sobie konto na COM, kogo mogę wpisać jako sponsora??
chcesz to masz 🙂 wpisałam.
calore , pozwoliłam sobie również wpisać jako sponsor. 😉
Teraz przynajmniej będę miała wszystko na bieżąco. 🙂
andegavenka - dziękuję za promienie 🙂
Jeśli ktoś ma niepotrzebne pięty achillesa to przyjmę chętnie. / kuciaczek
Pomóżcie, jaki macie wymagany poziom w biegu przełajowym??
Ja mam od 409 - 818 i mało kto się zapisuje 🙁
Mam 2 i pół letniego wałacha Holenderskiego czystej krwi, um. 399.92, PG 1352.64. Czy ktoś mógłby go dobrze wytrenować ?:kwiatek: Ja boję się że jednak schrzanię, bo koń jest dobry. Cena do uzgodnienia.
PATRYCJA10822, jaki ty masz nick? Bo nie widzę ciebie na liście.
xofkate 😁
Ja tez Cię wpisałam na com jako sponsora. 😉
Kurcze ktoś mnie zabanował ! Bo miałam multi a pryz okazji moją siostre też ale ona nie ma nic z tym wspólnego co robić 😵
CO OZNACZA TEJ OSOBY NIE MA JUŻ NA HOWRSE? Przecież moja siostra nie skasowała konta
jak daja bana to z tego co mi sie wydaje blokuja tylko mozliwosc gdy a nie usuwaja konta
karty na PL 😅
kaka2002 nie ma jej juz bo skasowała konto.
karty na PL 😅
kaka2002 nie ma jej juz bo skasowała konto.
nie mogła bo wygrała boskiego i miała 5 żywioł
za zawody dostałam brązową i srebrną, miałam część do kolekcji i zestaw harmionii 🙂
za logowanie brązowa i srebrna - 1 tys eq i woda młodości
Mam trzy karty do Układanki ery Grecko-Rzymskiej, w tym jedną złotą.
Nie sądzę, że wygram boskiego konia bo kupony się mnie nie trzymają ale liczę na fajne rzeczy w kartach bez kolekcji..
A teraz wydałam 70ileś tys. equus na kartę srebrną na bezpośrednich (mogę pomóc, komuś komu wolniej chodzi internet z bezpośrednimi) i dostałam muśnięcie.. 🙇
No i co z tego, za multi tak robią.. twoja siostra miała konto na to samo ip, w tym samym miejscu się do gry logowała co twoje dwa konta więc pomyśleli, że masz trzy konta.
za multi masz karę i jesteś tego świadoma przez regulamin. tym bardziej nie ma co się chwalić na re-volcie o multi bo czytają ją admini howrse.
No i co z tego, za multi tak robią.. twoja siostra miała konto na to samo ip, w tym samym miejscu się do gry logowała co twoje dwa konta więc pomyśleli, że masz trzy konta.
za multi masz karę i jesteś tego świadoma przez regulamin. tym bardziej nie ma co się chwalić na re-volcie o multi bo czytają ją admini howrse.
aha czyli jej skasowali?
sama mówisz, że skasowali 🙄 zobacz za 30 dni, pewnie tylko zawiesili.
skasowali jej konto!
🙄
jeśli masz jakąkolwiek możliwość to napisz na kontakt
Sprzedam Slepnira za 30 kuponów. http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=18023816 Koniara39: Ja kupię za 500 Eq ok? 😵
Właśnie, jak to jest z osobami, które mają dwa konta na IP, oczywiście nie dwa swoje, tylko przypuśćmy miałabym jedno ja, a drugie siostra?
Ja po tym, jak mi usunęli konto z paroma boskimi, 20 kuponami i wieloma rzeczami z CR już nie ryzykuję takiej sytuacji. :/ Ale jestem ciekawa, co mają zrobić takie osoby, jak w przypadku, o którym wspomniałam wyżej.
Brakuje mi diamentowych kart do piątego żywiołu. :/
Jeśli ktos jest chętny do kupowania mi podczas całej promocji, co dwa dni kart na bezpośrednich to proszę o wiadomość na PW na howrse. Oczywiście zapłacę czymś z CR lub kuponem 😀
Zatrudnię również sittera do 200 lub więcej koni dziennie. Płace w kuponach!